Tips Ομορφιάς για να τον Εντυπωσιάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Οπωσδήποτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλεις να είσαι μια κούκλα. Για να μην ξεπεράσεις το μέτρο όμως από την… υπερβολική χαρά, δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Προετοιμασία

tips-ομορφιας-για-του-αγιου-βαλεντινου-2-2016Θα κάνεις ένα μπανάκι… βασιλικό που λέμε. Η αποτρίχωση εννοείται, όπως και το peeling σώματος. (Τώρα που το θυμηθήκαμε, κλείσε κι ένα ραντεβού με την αισθητικό σου για μπικίνι – μουστάκι – φρύδια τουλάχιστον μια ημέρα πριν το ραντεβού). Όσο για το πρόσωπο, βεβαίως και θα κάνεις peeling όπως και μάσκα. Διάλεξε από εδώ ποια σούπερ σπιτική μάσκα θα φτιάξεις για να έχεις λαμπερό δέρμα.

Μάσκα προσώπου από μπανάνα

Μάσκα προσώπου με μήλο

Μασκα προσωπου με ροδι

Μάσκα προσώπου με ταχίνι

Μανικιούρ – Πεντικιούρ

Δεν νοείται ρομαντικό ραντεβού χωρίς περιποιημένα άκρα. Διάλεξε για το μανικιούρ σου ένα χρώμα που να ταιριάζει με το ντύσιμο εκείνης της βραδιάς ή κάτι πιο διακριτικό ίσα ίσα για να δείχνουν τα χέρια σου καθαρά και περιποιημένα!

Εσώρουχαtips-ομορφιας-για-του-αγιου-βαλεντινου-2016

Ε, του Αγίου Βαλεντίνου είναι, βάλε κι εσύ ένα πιο ειδικό εσώρουχο! Δεν είναι ανάγκη να είναι στρινγκ! Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ιδιαίτερα διαφανή σουτιέν, ζαρτιέρες, κορμάκια ακόμη και sexy κορσέδες! Ευτυχώς η αγορά σου προσφέρει πολλές επιλογές!

Ντύσιμο

Όλα εξαρτώνται από το πού θα πάτε με το αγόρι. Άλλο ρούχο θα βάλεις για τα μπουζούκια και άλλο για το μπαράκι ή το σπίτι. Όπου και να πάτε, φρόντισε να νιώθεις άνετα μέσα σ’ αυτό που θα διαλέξεις. Σου προτείνουμε να φορέσεις κάτι που χρωματικά σε κολακεύει και αναδεικνύει σωστά το σώμα σου. Άν έχεις σκοπό να ψωνίσεις κάτι καινούριο, μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να αποφύγεις το μαύρο!

Τώρα για τα παπούτσια… αν δεν περπατάς σωστά τα πολύ ψηλά τακούνια… άσ’ το για άλλη μέρα! Θέλεις να φας τούμπα τέτοια μέρα; Καλύτερα να έχεις… τους αστραγάλους σου ήσυχους και να βάλεις ένα πιο νορμάλ τακουνάκι για να σταθείς στο ύψος σου με απόλυτη επιτυχία!

Μακιγιάζ

tips-ομορφιας-για-του-αγιου-βαλεντινου-3-2016Όλες ξέρουμε ότι τα αγόρια δεν τρελαίνονται με το πολύ βαρύ μακιγιάζ. Τους αρέσει όμως όταν το μακιγιάζ συνδυάζεται με τα ρούχα μας! Σ’ αυτή την περίπτωση, μπορείς να διαλέξεις μια σκιά στην ίδια απόχρωση με την μπλούζα ή το φόρεμά σου (μην το κάνεις αν βάλεις κόκκινα!) και να τονίσεις το βλέμμα με μολύβι και μάσκαρα. Tip: Για να είναι το βλέμμα σου ακόμα πιο ζωντανό και υγιές, ρίξε στα μάτια σου πριν βαφτείς φυσιολογικό ορό!

Όσο για το κραγιόν… με τόσα φιλιά που θα πέσουν, καλύτερα να είναι κοντά στους φυσικούς σου τόνους και όχι κάτι έντονο που αν πασαλειφτεί… μάλλον θα μοιάζεις με κλόουν – κι εκείνος το ίδιο!

Μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!