Μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Από τη Makeup Artist Θεοχάρη Αναστασία

Μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου..Δημιουργήστε μια φυσική εμφάνιση  με ρόδινα μάγουλα και ζουμερά χείλη . Το ροζ βλέμμα είναι ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να φαίνεστε γλυκιά και ρομαντική. Φορέστε μάσκαρα για να δώσετε στα μάτια σας πονηρό βλέμμα..Αφήστε τα μαλλιά σας λιτά με φυσικές σκάλες και είστε έτοιμες…Από τη MakeUp Artist Θεοχάρη Αναστασία.

Βήμα βήμα το μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ (mermaid look)
Δημιουργούμε χαλαρές κυματιστές σκάλες στα μαλλιά μας για ανάλαφρο λουκ. Για να πετύχουμε το mermaid look πλέκουμε τα μαλλιά μας όταν είναι ακόμα νωπά σε φαρδιές πλεξούδες και τα λύνουμε αφού στεγνώσουν. Περισσότερα δείτε εδώ.

Μάτια
Χρησιμοποιήστε ματ σκιά ματιών σε ροζ απόχρωση και τοποθετήστε τη σε όλο το κινητό βλέφαρο. Αναλόγως με το σχήμα του ματιού σας μπορείτε να τοποθετήσετε στην εξωτερική γωνία του ματιού σας ένα πιο σκούρο ροζ. Προσθέστε μια γραμμή της σκιάς ακριβώς κάτω από τα μάτια για να τα τονίσετε και στην συνέχεια προσθέστε highlight στη εσωτερική γωνία του ματιού. Τελειώστε με μια volume μάσκαρα.

Ombre Χείλη
Εκμεταλλευτείτε την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τονίστε τα χείλη σας, γιατί δεν είναι πάντα το επίκεντρο. Κάντε το στόμα σας να ξεχωρίσει με το έντονο ombre ροζ κραγιόν ακόμα κι αν δεν προτιμάτε τις φωτεινές αποχρώσεις. Ξεκινήστε με πιο σκούρο ροζ  από το περίγραμμα τους και φωτίστε προς το κέντρο.

Ρουζ
Χαμογελάστε και τοποθετείστε στα μήλα του προσώπου σας ένα ροδαλό ρουζ . Απλώστε μικρή ποσότητα με κυκλικές κινήσεις για να δημιουργήσετε ένα healthy look.

Tips
Χρησιμοποιήστε προϊόντα λάμψης στα μαλλιά και στο πρόσωπο για να αποκτήσετε sexy διάθεση. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και είναι μια δικαιολογία για να παίξετε με τα χρώματα και να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Χρόνια Πολλά!!!
Make up & Hairstylist: Aναστασία Θεοχάρη
Διαβάσατε: Valentine’s Day Look..!!!  Από τη MakeUp Artist Θεοχάρη Αναστασία