Χρώματα Μαλλιών 2018. Oι Top Τάσεις του Χειμώνα

Λοιπόν, ώρα για αλλαγές στα μαλλιά! και όταν μιλάμε για αλλαγές δεν εννοούμε το χτένισμα αλλά το χρώμα. Έχουμε τις πρώτες τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2018 για να ενημερωθείτε πριν πάτε στο κομμωτήριο. Αν παρακολουθείτε τις τάσεις των μαλλιών, σας αρέσει να είστε fashion icon και να τις λανσάρετε πρώτες, τότε δείτε τι προτείνουν οι κορυφαίοι hair stylists.

Τάσεις στα Χρώματα μαλλιών 2018

Τα χρώματα μαλλιών 2018 του χειμώνα είναι μαγευτικά! Κάθε χρόνο έχουμε όλο και περισσότερες τεχνικές, μεγαλύτερη ποικιλία αποχρώσεων και αυτό καθιστά την απόφαση μας πολύ δύσκολη. Το Flamboyage, to blorange και το grombre ανήκουν στις κορυφαίες τάσεις όπως επιβεβαιώνεται και από τα social media. Ωστόσο, τι γίνεται με τις ψυχρές αποχρώσεις του ασήμι; Φέτος το φθινόπωρο χειμώνα 2018 θα το συναντήσουμε σαν νούμερο ένα τάση σε συνδυασμό μικτές τεχνικές.

1# Flamboyage

χρώματα-μαλλιών-2018

Ένας συνδυασμός ombre και balayage που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τουλάχιστον τρία διαφορετικά χρώματα. Η τεχνική αυτή έχει ως αποτέλεσμα ένα λαμπερό και φυσικό look.

2# Blorange

χρώματα-μαλλιών-2018

Έγινε τάση το καλοκαίρι και συνεχίζει να είναι και το χειμώνα. Το όνομά του σχηματίζεται από τις λέξεις blonde και orange και ήρθε να ανανεώσει τις τάσεις του rose gold και strawberry blond.

3# Pure silver

Το γκρι χρώμα στα μαλλιά το βλέπουμε ακόμα πιο φωτεινό σε τόνους σχεδόν του λευκού. Τα ανοιχτά γκρι μαλλιά είναι πολύ όμορφα και μοιάζουν αγγελικά. Προϋποθέτουν βέβαια αψεγάδιαστη επιδερμίδα και νεανικό πρόσωπό. Δικαίως είναι μία από τις ωραιότερες τάσεις στα χρώματα των μαλλιών φθινόπωρο χειμώνας 2017 2018.

4# Απόλυτο Μαύρο

χρώματα-μαλλιών-2018

 

5# Σκούρες ρίζες

χρώματα-μαλλιών-2018

Οποιαδήποτε γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της ξέρει πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί η ρίζα. Είναι πραγματικά δύσκολο να είμαστε συνεπείς στην τακτική βαφή ρίζας που απαιτεί χρόνο και χρήμα. Ευτυχώς, οι σύγχρονες τάσεις στα χρώματα των μαλλιών θέλουν τις ρίζες να φαίνονται έντονες αντί να προσπαθούμε να τις κρύψουμε. Τα ξανθά μαλλιά με σκούρες φυσικές ρίζες είναι η καλύτερη εμφάνιση για φέτος.

6# Sandy beige

Το χρώμα της άμμου είναι εδώ και αρκετές σεζόν είναι από τις πρώτες επιλογές στα χρωματολόγια των ξανθών αποχρώσεων. Μοιάζει φυσικό, ταιριάζει στους περισσότερους τόνους δέρματος και είναι πολύ κοντά στις nude αποχρώσεις

7# Cinnamon (της κανέλας)

Τη θέση του χάλκινου για τη χειμερινή σεζόν θα πάρει το χρώμα της κανέλας. Θα μου πείτε ποια η διαφορά; Και όμως αν παρατηρήσετε καλύτερα, το χρώμα της κανέλας εκτός από το χάλκινο εμπεριέχει και καστανό. Ένα χρώμα που έχει ένταση, πυκνότητα και ζεστασιά.

8# Grombre

Το γκρι χρώμα και πάλι στο προσκήνιο αλλά σε συνδυασμό με όμπρε τεχνική αυτήν τη φορά. Οι σκούρες αποχρώσεις του γκρι συναντούν τις πιο ανοιχτές με μια ομαλή διαβάθμιση που τελικά καταλήγουν στο πιο φωτεινό χρώμα του γκρι-λευκού. Ενδεχομένως το grombre είναι η πιο καινοτόμος τάση στα χρώματα μαλλιών 2018.

9# Ξανθό χρυσό

Τα περισσότερα ξανθά χρώματα των μαλλιών αγγίζουν στους μεσαίους τόνους και όχι τους πολύ φωτεινούς, εξαιρώντας τα κλασσικά ξανθά όπως το πλατινέ και το buttery. Οι αποχρώσεις του χρυσού, της καραμέλας και του φυσικού ξανθού, δημιουργούν ένα ζεστό αποτέλεσμα τους κρύους μήνες του χειμώνα.

10# Σκούρο ξανθό

Photos: Getty images

Περισσότερες Τάσεις:

Μαλλιά 2018. Οι Νέες Τάσεις Φθινόπωρο Χειμώνας

Νύχια 2018 Φθινόπωρο Χειμώνας. Οι Κορυφαίες Τάσεις της Σεζόν

Μακιγιάζ 2018: Οι Νέες Τάσεις για Φθινόπωρο & Χειμώνα

Η Μόδα στα Παπούτσια 2018. Τι θα φορεθεί Φθινόπωρο Χειμώνα

1 Comment

Comments are closed