Μαλλιά 2018. Οι Νέες Τάσεις Φθινόπωρο Χειμώνας

Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα, μόλις πριν από λίγο βρισκόμασταν στην άνοιξη και τώρα όλοι περιμένουμε τις τάσεις στα μαλλιά 2018 του χειμώνα. Η εβδομάδα μόδας είναι αυτή που καθορίζει τις τάσεις στα μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ( εδώ οι τοπ τάσεις του μακιγιάζ 2018) ρούχα, παπούτσια, χρώματα μόδας κλπ, έτσι και φέτος μελετήσαμε τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά 2018 φθινόπωρο χειμώνας και σας τις παρουσιάζουμε.

Τι είδους χτενίσματα πρόκειται να δούμε αυτή την εποχή του χρόνου; τι κουρέματα θα είναι της μόδας; ποια χρώματα μαλλιών θα επικρατήσουν;

(ΕΔΩ αναλυτικά τα χρώματα του χειμώνα)

Οι σχεδιαστές είχαν τη δική τους άποψη για το τι θα είναι στη μόδα, το δημιούργησαν και το παρουσίασαν στους διαδρόμους.

Τάσεις στα Μαλλιά 2018 Φθινόπωρο Χειμώνας

1# The bowl cut

μαλλιά-2018

Νούμερο ένα τάση στο κούρεμα μαλλιών 2018 είναι και το Bowl cut. Το όνομα αυτό δόθηκε γιατί αυτό το κούρεμα έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα που έχουν τα μπολ, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Αν έχετε κοντά κουρεμένα τα μαλλιά σας ή σας αρέσει να δείχνετε εκκεντρικές μην το σκεφτείτε, απλά τολμήστε το!

2# Vibrant colors

μαλλιά-2018

Η δεύτερη τάση του φθινοπώρου αφορά τα χρώματα μαλλιών. Φέτος τα παστέλ χρώματα στα μαλλιά 2018 μας αποχαιρετούν και τη θέση τους παίρνουν τα πολύ έντονα και ζωηρά χρώματα όπως τα κόκκινα, μπλε, κίτρινα, μοβ. Πολλοί σχεδιαστές τόλμησαν να τα παρουσιάσουν ενιαία σε όλα τα μαλλιά, αλλά υπήρχε και μια λιγότερο τολμηρή πρόταση,, που ήταν μερικά φλασάκια.

3# Χαλαρά σπαστά μαλλιά

τάσεις-στα-μαλλιά-2018

Τα φυσικά μαλλιά εξακολουθούν να είναι και φέτος στη μόδα. Αφήστε τα μαλλιά στο φυσικό τους ή μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε ένα ελαφρύ styling, αρκεί σε νωπά μαλλιά να κάνετε ένα στριφτό κότσο και να τον λύσετε μόλις στεγνώσουν εντελώς. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε ένα επιμελώς ατημέλητο φυσικό χτένισμα.

4# Ponytales

τάσεις-στα-μαλλιά-2018

Οι αλογοουρές οι αλλιώς ponytales υπάρχουν σχεδόν σε κάθε τύπο  μαλλιών. Για τη φετινή χρονιά θα τις δούμε χαμηλές, είτε σε ίσια, είτε σε σπαστά είτε σε σγουρά μαλλιά, αλλά σχεδόν πάντα να συνοδεύονται από κάποιο αξεσουάρ.

5# Βraids

μαλλιά-φθινοπωρο-2017

Ένα mix από παχιές πλεξούδες, κλασσικές  ή ψαροκόκαλο εμφανίστηκαν στα κεφάλια των μοντέλων.  Όμορφες, πλούσιες και εντυπωσιακές δημιουργίες με πλεξούδες, παρουσιάστηκαν στις τάσεις φθινόπωρο χειμώνας 2018 και ήταν αδύνατο να μην τραβήξει το βλέμμα μας.

6# Boho hippy chic

μαλλιά-φθινοπωρο-2017

Εκτός από τις πλεξούδες σε όλο το κεφάλι, εντύπωση έκαναν και οι πιο λεπτές που υπήρχαν σαν στοιχείο περισσότερο και πλέχτηκαν κυρίως στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, για να δώσουν ένα χίπικο στυλ. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μαλλιά να είναι φυσικά οι πλεξούδες κατάφεραν να αποδώσουν το hippie boho στυλ με επιτυχία κατοχυρώνοντας την δική τους θέση στις δημοφιλέστερες τάσεις στα μαλλιά 2018 φθινόπωρο/χειμώνας.

7# 60s Χτενίσματα

μαλλιά-φθινοπωρο-2017

Ας επικεντρωθούμε τώρα και στα πιο βραδινά και glamorous χτενίσματα στα μαλλιά 2018 που είδαμε στις πασαρέλες. Αρκετοί σχεδιαστές όπως ο Moschino, Chanel κα, βασίστηκαν σε χτενίσματα προηγούμενων δεκαετιών 60s, 70s. Διάσημες ντίβες άφησαν το στίγμα τους αυτές τις δεκαετίες και έγραψαν ιστορία με την αίγλη, τη γοητεία, τα διάσημα χτενίσματα και γενικά την εμφάνιση που λάνσαραν.

8# Cornrows

Αυτό το στυλ πλεξούδας είναι λίγο punk, λίγο rock, λίγο grunge αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον! Γενικά είναι ένα χτένισμα συνώνυμο του δυναμισμού και μιας άλλης κουλτούρας που δεν συμβαδίζει με το γενικό σύνολο. Οι σχεδιαστές σε συνεργασία με τους hairstylist αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν ως μία από τις σημαντικότερες τάσεις στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2018.

Οι πλεξούδες cornrows, σφιχτές επιβλητικές και μαχητικές στρέφονται και στον αθλητισμό και συγκεκριμένα θυμίζουν κομμώσεις boxers.

9# Χωρίστρα στο πλάι

10# Wet look

Δεν θυμάμαι έστω μία σεζόν που μπορεί αυτό το χτένισμα να έχει μείνει εκτός τάσεων. Αν και δεν το βλέπουμε πολύ συχνά ή δεν το προτιμάμε αρκετά, το wet look στο εξωτερικό είναι πολύ δημοφιλές.

11# Messy

Αυτή η τάση στα μαλλιά φθινόπωρο 2017 είναι από τις αγαπημένες μου. Σίγουρα το Messy look είναι το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα που μπορούμε να κάνουμε καθημερινά, αρκεί να μην κάνουμε τίποτα, αλλά δεν είναι αυτό το αγαπημένο μου κομμάτι. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μπορεί να αφήσεις τα μαλλιά σου άλουστα και αχτένιστα, να τα πιάσεις απλά με δύο τσιμπιδάκια και να πετύχεις ένα χτένισμα μοναδικό (αρκεί να μην έχεις λιπαρές ρίζες).

 

Περισσότερες Τάσεις Φθινόπωρο Χειμώνας 2017/2018

Μακιγιάζ 2018: Οι Νέες Τάσεις για Φθινόπωρο & Χειμώνα

Η Μόδα στα Παπούτσια 2018. Τι θα φορεθεί Φθινόπωρο Χειμώνα

Νύχια 2018 Φθινόπωρο Χειμώνας. Οι Κορυφαίες Τάσεις της Σεζόν