Η Μόδα στα Παπούτσια 2018. Τι θα φορεθεί Φθινόπωρο Χειμώνα

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε και επίσημα στην φθινοπωρινή περίοδο και είναι ώρα να ενημερωθούμε για τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια 2018. Στην εβδομάδα μόδας παρακολουθήσαμε πάρα πολλές ενδιαφέρουσες και διαφορετικές προτάσεις από τους σχεδιαστές για τη μόδα στα παπούτσια φθινόπωρο 2017 και χειμώνα 2018, αλλά από όλες αυτές ξεχώρισαν οι παρακάτω και ανήκουν στις κορυφαίες τάσεις.

Τάσεις στα παπούτσια 2018 Φθινόπωρο Χειμώνας

#1: Combat Boots

Στρατιωτικές, μάχιμες, postapocalyptic, rock, grunge; Πείτε τις όπως θέλετε.. σημασία έχει πως αυτές οι μπότες ανήκουν στις κορυφαίες τάσεις της μόδας και μας αρέσουν πολύ! Alexander Wang, Altuzarra, Valentino κ.α σχεδιαστές προτείνουν αυτό το στυλ στους πιο αντισυμβατικούς.

#2: Παπούτσια 2018 για τα χιόνια

Οι μπότες του σκι φέτος είναι από τα κορυφαία trends στα παπούτσια χειμώνας 2017. Από ότι φαίνεται κάνουν τη διαφορά και μπορούν να σας δώσουν άνεση και στυλ ταυτόχρονα, ενώ κρατάνε τα πόδα σας ζεστά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Ιδανικά για τις μέρες  που η θερμοκρασία πέφτει, για χειμερινές αποδράσεις και βόλτα τα χιόνια.

#3: Βελούδο

Το βελούδο έχει συνδεθεί με την πολυτέλεια και γιαυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από τις τάσεις στα παπούτσια φθινόπωρο χειμώνας 2017/2018. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα σχέδια της Mary Katratzoy, η οποία παρουσίασε παπούτσια από βελούδο με ανάγλυφα σχέδια που θυμίζουν βασιλικούς χορούς, πριγκίπισσες και παραμύθια.

#4: Snakeskin

Ας μιλήσουμε για μπότες! Όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω, μπότες σε διαφορετικά μήκη, στυλ και υφάσματα κατέκλυσαν τις πασαρέλες στην εβδομάδα μόδας. Οι μπότες 2018 από δέρμα φιδιού θεωρούνται η κυριότερη τάση στα παπούτσια χειμώνα 2017-2018.

#5: Over the knee

Συνεχίζουμε με τις μπότες πάνω από το γόνατο που φέτος φαίνονται ακόμη ψηλότερες από ότι συνήθως. Με τακούνι στιλέτο που προσδίδει θηλυκότητα και κάνει τα πόδια να φαίνονται ψηλά και λεπτά.

#6: Slouchy Boots

Θυμάστε αυτές τις μπότες;;; Φορέθηκαν την δεκαετία του 80 και επέστρεψαν και πάλι ως μία υποσχόμενη τάση που θα μείνει και τις επόμενες σεζόν.. Οι Slouchy ή αλλιώς loose boots, δεν έχουν φερμουάρ και αυτό τις καθιστά ευκολοφόρετες. Συνήθως είναι από μαλακό δέρμα ώστε να πέφτουν χαλαρές. Υπόσχονται απίθανα street styles με μοναδικούς συνδυασμούς.

#7: Μπότες με λογότυπα

Περιμέναμε αυτήν την τάση καιρό τώρα και να που ήρθε. Παπούτσια με αποτυπωμένα λογότυπα, γκράφιτι, σλόγκαν και τα brand names των σχεδιαστών εμφανίστηκαν στα catwalks. Balenciaga, Moschino,  Dolce & Gabbana, παρουσίασαν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σχέδια παπουτσιών για το φθινόπωρο χειμώνα 2018 και εισέπραξαν τις καλύτερες κριτικές.

#8: Παπούτσια και μποτάκια Floral Print

Συνεχίζουμε με όχι κάτι τόσο πρωτότυπο αλλά εξίσου ωραίο και εκκεντρικό, που είναι τα floral μοτίβα σε μπότες και μποτάκια. Τα φλοράλ μοτίβα εκτός από τα παπούτσια εμφανίζονται επίσης στα ρούχα και στις κάλτσες, είτε τυπωμένα πάνω στα υφάσματα είτε κεντημένα.

#9: Γούνα στα παπούτσια

Η γούνα φέτος το χειμώνα διακοσμεί όλων των ειδών τα υποδήματα, καθημερινές μπότες, βραδινά πέδιλα, παντοφλάκια που φοριούνται εκτός σπιτιού, mules και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.. Η γούνα βλέπουμε να εμφανίζεται σε διαφορετικά χρώματα ή και διχρωμίες άλλοτε μόνη της και άλλοτε συνοδευόμενη από εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως αγκράφες και πέτρες.

#10: Λάμψη

Σε αυτήν την τάση θα βρεις όση λάμψη χρειάζεσαι. Το glitter, τα strass και οι πέτρες θα βοηθήσουν για να επιτευχθεί ο στόχος σας! Αυτό το φθινόπωρο χειμώνα 2017 2018, το λαμπερό ασημί θεωρείται ως η κορυφαία τάση στα παπούτσια. Γυαλιστερές ασημένιες γόβες, μπότες, πέδιλα, κάλτσες

1 Comment

Comments are closed