Jeans Nightout: Πως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ

Πως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ - womanoclock

Νύχτες έρχονται και νύχτες φεύγουν! Τις περισσότερες φορές δεν είμαστε για πολλά πολλά με τα nightout outfits οπότε ψάχνουμε κάτι πιο casual να φορέσουμε το βράδυ. Σε αυτές τις περιπτώσεις το αγαπημένο μας και ακαταμάχητο τζιν είναι η καλύτερη επιλογή. Αλλά…πως να φορέσω τζιν το βράδυ έχοντας ένα ιδιαίτερο στιλ που ξεφεύγει από την καθημερινότητα;

Δείτε επίσης: Saturday Night Outfit: Η Λύση Όταν Δεν Ξέρεις τι να Φορέσεις

Το καλό με το τζιν είναι πως μπαίνει στη λίστα με τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Αυτό σημαίνει πως είναι – εννοείται διαχρονικό – αλλά και κομμάτι που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Εν έτος 2017 το τζιν επιβάλλεται να είναι ripped (σκισμένο) σε τουλάχιστον 1 σημείο. Οπότε εδώ ερχόμαστε να πούμε ότι όσο πιο παλιό, τόσο πιο καλό. Αν δεν έχεις  ένα σκισμένο τζιν φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα σκισίματα μόνη σου.. δες εδώ πως να σκίσεις τα τζιν σου με 3 τρόπους

Πάμε τώρα να δούμε μερικούς τρόπους να φοράμε ευχάριστα το τζιν μας το βράδυ

Πως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνδυάσουμε τα τζιν μας για μια βραδινή έξοδο. Αυτό που χρειάζεται να θυμόμαστε είναι πως επειδή το τζιν είναι απλό και caual χρειαζόμαστε στο σύνολο κάτι που θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και βραδινό. Αυτό μπορείς να το επιτύχεις με πολλούς τρόπους ξεκινώντας από το παπούτσι, το σακάκι έως την τσάντα και τα αξεσουάρ.

Συνδυάζοντας το Τζιν με μαύρο ή άσπρο

Πως να Φορέσω Τζιν το ΒράδυΠως να Φορέσω Τζιν το ΒράδυΠως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ

Ο συνδυασμός του τζιν με ένα άσπρο ή μαύρο τοπ είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Με αυτό το outfit δεν πρόκειται ποτέ να απογοητευτείς στο αποτέλεσμα γιατί εδώ έχεις τη δυνατότητα να φορέσεις ακόμα και ένα καθημερινό μπλουζάκι που σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα. Αρκεί να δέσεις το σύνολο με τα πιο εντυπωσιακά σου αξεσουάρ και ψηλοτάκουνα ή φλατ παπούτσια. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να φορέσεις μέσα από το σκισμένο σου τζιν, ένα διχτυωτό καλσόν για ένα πιο rock look.

Τοπάκια με V-cuts και key holes

Πως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ

Τοπάκια που αφήνουν γυμνή τη γραμμή του στήθους μπορούν να φορεθούν άνετα με ένα τζιν το βράδυ. Είναι αυτό το σεμνό και ταυτόχρονα σέξι στυλ. Ένα σακάκι κουμπωμένο που θα φορεθεί ως μπλούζα είναι επίσης μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση με τζιν.

Το Τζιν με πουκάμισο για Βραδινή έξοδο

Πως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ

Το πουκάμισο σε άσπρο ή μαύρο είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Μπορεί πολύ εύκολα να φορεθεί με το τζιν σε μια  βραδινή έξοδο. Για ένα ιδιαίτερο στυλ αφήστε αρκετά κουμπιά ξεκούμπωτα στο μπροστινό μέρος ή φορέστε το πουκάμισο αλλιώς. Δες εδώ 7 τρόπους να φορέσεις το πουκάμισο αλλιώς.

Τζιν με Maxi ShirtsΠως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ

Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την επιλογή η οποία ταιριάζει και σε πιο γεμάτες σιλουέτες. Μία μάξι πουκαμίσα σε λευκό χρώμα μπορεί να αναδείξει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ultra chic style. Στη φωτογραφία, το σύνολο από αριστερά συνδυάζει το τζιν με ένα maxi shirt που μοιάζει με ρόμπα. Το στυλ της ρόμπας είναι ένα από τα top trends μόδας για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2017.

Συνδυάζοντας το Τζιν με κορμάκι

Πως να Φορέσω Τζιν το ΒράδυΠως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ

Πολλές φορές ένα κορμάκι είναι υπέρ αρκετό για βραδινούς συνδυασμούς με τζιν. Φορώντας τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα και ένα σακάκι, το κορμάκι μπορεί να σου δώσει από το πιο rock έως το πιο girly look.

Στο ίδιο χρώμα

Πως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ

Όσο ασφαλής είναι η επιλογή του άσπρου και του μαύρου άλλο τόσο είναι και η επιλογή του ίδιου χρώματος με το τζιν, δηλαδή οι αποχρώσεις του μπλε.  Εδώ μπορείς να συνδυάσεις με άνεση το φανταχτερό τζιν σου που έχει κρύσταλλα και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

Το Τζιν με sequin Μπλούζες

Πως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ - womanoclockΠως να Φορέσω Τζιν το ΒράδυΠως να Φορέσω Τζιν το Βράδυ - womanoclock

Τέλος, όσο ακόμα επικρατεί στη μόδα το sequin, μπορείς να φοράς τοπάκια και σακάκια συνδυασμένα με τα αγαπημένα σου ripped τζιν.

Διαβάστε ακόμα: Πως να Φορέσετε τα πιο Street style T-shirts με Στάμπα..