Saturday Night Outfit: Η Λύση Όταν Δεν Ξέρεις τι να Φορέσεις

Όλες έχουμε βρεθεί σαββατόβραδο μπροστά στον καθρέφτη μας να βάζουμε και να βγάζουμε με μανία ρούχα και στο τέλος να μη ξέρουμε τι να φορέσουμε. Όλες έχουμε βρεθεί σε αυτό το αδιέξοδο γιατί πολύ απλά, από αυτά που έχουμε δε μας αρέσει τίποτα.

Η ψυχολογία είναι πεσμένη γιατί μπορεί να έχουμε πάρει κανά κιλάκι, μπορεί να νιώθουμε ότι τίποτα δε μας πάει, ότι όλα φαίνονται άσχημα πάνω μας, ότι τίποτα δεν μας κολακεύει και ότι και να φορέσουμε είμαστε παχιές ή άσχημες.. Στο τέλος έχουμε καταλήξει ουκ ολίγες φορές να πατάμε τα κλάματα, ακυρώνοντας ραντεβού με φίλους ή με το σύντροφο μας, γιατί έχουμε φρικάρει στην ιδέα ότι δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε. Όλα είναι σκορπισμένα στο δωμάτιο μας και περιμένουμε μία φώτιση ή ένα θαύμα μπας και το σώσουμε τελευταία στιγμή και αλλάξει η διάθεση μας

Μην αφήνεται την κακή διάθεση και το 1kg που μπορεί να έχουμε πάρει να σας χαλάει τη διάθεση, τίποτα δεν πρέπει να μας πτοεί γιατί πάντα έχουμε τη λύση και είναι εδώ μαζί μας. Αll time outfit για Σαββατόβραδα, για δείτε.

Πως να Ντυθείς το Σαββατόβραδο

Το τζιν ή το Δερμάτινο παντελόνι

τι να φορέσεις το σαββατόβραδο

Βγάζεις το αγαπημένο σου ψηλόμεσο τζιν απ’τη ντουλάπα, αυτό που σε κάνει να νιώθεις όχι μόνο σέξι αλλά ότι θα περπατήσεις στο κόκκινο χαλί, δεν είναι τζιν και είναι ένα δερμάτινο παντελόνι ? U HAVE A CHOICE..

τι

Βγάλτε το αγαπημένο σας μπλουζάκι, είτε βραδινό είτε ένα T-SHIRTκαλό ή ένα διάφανο πουκάμισο, ακόμα και ένα κορμάκι που να συνδυάζεται όμορφα με το τζιν σας… DONT FREAK OUT.. Μπορείτε ακόμα να βάλετε ένα τοπάκι με ένα εκκεντρικό αξεσουάρ στο λαιμό ή ένα έντονο σκουλαρίκι.

ντύσιμο για σαββατόβραδο-1

Φορέστε το αγαπημένο σας ψηλό παπούτσι, είτε είναι γόβα ή δερμάτινο μποτάκι με χοντρό τακούνι που δίνει ένα πιο ροκ ύφος αλλά και σέξι για τη βραδινή σας έξοδο.. Κάντε ένα όμορφο ανάλαφρο Look στο μαλλί που να σας κολακεύει και ταυτόχρονα ένα εκκεντρικό βάψιμο (μακιγιαζ διασημων)

ντύσιμο για σαββατόβραδο-2

Θα δείτε για πότε θα αλλάξει η ψυχολογία σας.. Πάρτε το σακάκι σας ή το δερμάτινο jacket και μη φοβάστε να βγείτε και να περάσετε όμορφα. Όλοι έχουμε στη ντουλάπα μας το αγαπημένος μας ρούχο, που είναι πάντα sexy & chic πάνω μας.

Μαθήματα styling από την: 

Ελένη Στρατηγοπούλου