Μαλλια Φθινοπωρο Χειμωνας 2016 2017: Δες τις Νέες Τάσεις του Χειμώνα

Σίγουρα είστε σε αναμονή για να δείτε τις νέες τάσεις στα μαλλια φθινοπωρο χειμωνας 2016 2017, από την εβδομάδα μόδας. Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο χειμώνα είναι απότομη γιαυτό και τα περισσότερα χτενίσματα εκτός του wet look και των πλεξούδων, μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό και μας συντροφεύουν τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Ανατρέχοντας σε προηγούμενες σεζόν και κοιτάζοντας τις τάσεις της μόδας, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τα χτενίσματα στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2017 ποικίλουν σε στυλ και άποψη. Οι διάσημοι hairstylists παρουσίασαν από 80s μαλλιά με όγκο, μέχρι chic retro χτενίσματα και από Βικτωριανά επιβλητικά updos μέχρι σύγχρονα trendy κουρέματα. Πάμε να δούμε τις παγκοσμίου φήμης προτάσεις των σχεδιαστών στη μόδα των μαλλιών για τη χειμερινή σεζόν.

Μαλλια φθινοπωρο χειμωνας 2016 2017

1# Μαλλιά με όγκο

μαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-womanoclock-image9
Topshop Unique, Jeremy Scott

Μαλλιά με όγκο που μας ταξιδεύουν σε περασμένες δεκαετίες, disco μουσικής, funky μακιγιάζ και pop κουλτούρας, είδαμε στην εβδομάδα μόδας να ανανεώνουν τον αέρα των catwalks.

2#Finger waves

μαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-womanoclock-image1
Blumarine, Opening Ceremony, Salvatore Ferragamo

Επίσης άλλο ένα χτένισμα που μας γυρνάει πολλές δεκαετίες πίσω, είναι τα finger waves μαλλιά. Blumarine & Salvatore Ferragamo πρότειναν ως τάση του χειμώνα αυτό το ρετρό χτένισμα να συνοδεύσει αριστοκρατικά τις νέες φθινοπωρινές τάσεις της μόδας 2016 2017.

3# Βικτωριανά χτενίσματα

μαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-womanoclock-image12
Gareth Pugh, Antonio Marras, Gareth Pugh

Αυτή η τάση μας άρεσε πολύ και μας πήγε ακόμα πιο πίσω χρονικά, από δεκαετίες σε αιώνες. Επιβλητικά, δυναμικά χτενίσματα που θυμίζουν Βικτωριανή περίοδο και μεγάλες αυτοκράτειρες, παρουσίασαν οι Gareth Pugh και Antonio Marras. Όσο και αν μου αρέσει αυτή η τάση δεν πιστεύω οτι θα υιοθετηθεί από κάποιον κοινό θνητό.

4# Μπαλαρίνα

μαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-womanoclock-image13
Cristian Dior, Loewe, Valentino

Ενώ σε προηγούμενες σεζόν είδαμε τους κότσους περίτεχνους και εντυπωσιακούς, φέτος είναι όσο πιο λιτοί και απλοί γίνεται, όπως οι κότσοι των μπαλαρίνων.

5# Πλεξούδες

μαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-womanoclock-image2
Dorhout Mees, Sally LaPointe, Christian Siriano

Πλεξούδες ή πλεξίδες σε όποια παραλλαγή και αν τις είδαμε, ήταν μια ωραία πινελιά στην εβδομάδα μόδας. Grunge, gothic, rock, μοντέρνες και κλασσικές, όποια και αν διαλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό, άλλωστε γιαυτό τις αγαπάμε τόσο πολύ τις τελευταίες 4-5 σεζόν.

6# Φυσικά Σπαστά

μαλλια φθινοπωρο χειμωνας 2016 2017-womanoclock-image7
Balmain, Diane von Furstenberg

Τα χαλαρά κύματα όπως και η χωρίστρα στη μέση που είναι η επόμενη τάση, παραμένουν και φέτος στις κορυφαίες τάσεις στα μαλλια φθινοπωρο χειμωνας 2016 2017. Ελαφρώς επιτηδευμένα κυματιστά μαλλιά στη μέση ή ελαφριές “ελεύθερες μπούκλες” για όσες έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά, προτείνουν οι σχεδιαστές σε εκείνες που αγαπούν το bohemian look και τα φυσικά αλλά προσεγμένα χτενίσματα.

7# Στη μέση

μαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-womanoclock-image8
Elie Saab, Fendi

8# Τοστιέρα

μαλλια φθινοπωρο χειμωνας 2016 2017-womanoclock-image6
Gucci, Manish Arora, Joseph

Αυτό το χτένισμα που είδαμε και πέρσι το χειμώνα, μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της διπλάσιας ποσότητας μαλλιών εξαιτίας του όγκου. Μία τάση που θα αγαπήσετε εσείς που δεν έχετε τόσο πυκνά μαλλιά.

9# Wet look

μαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-womanoclock-image10
Saint Laurent, Emporio Armani, Louis Vuitton

Το wet look δεν είναι για το καταχείμωνο. Αυτή η τάση προτάθηκε για το φθινόπωρο που είναι μία μεταβατική εποχή του χρόνου. Ίσως οι σχεδιαστές να τιμούν αυτό το χτένισμα, γιατί και οι ίδιοι θέλουν να έχουντην αίσθηση ότι το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα.

Κουρέματα στα Μαλλια φθινοπωρο χειμωνας 2016 2017

1# Αφέλειες & Φράντζα στο πλάι

Η νούμερο ένα τάση στα κουρέματα των μαλλιών φθινόπωρο χειμώνας 2017 είναι οι αφέλειες. Αρκετοί hairstylists δημιούργησαν αφέλειες στα πρόσωπα των μοντέλων είτε για να τα γλυκάνουν, είτε για να προσθέσουν στυλ, είτε για να παρουσιάσουν νέες ιδέες στα κουρέματα των μαλλιών για το 2017.

μαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-womanoclock-image5
Gucci, Gareth Pugh, Giorgio Armani
μαλλια φθινοπωρο χειμωνας 2016 2017-womanoclock-image4
Louis Vuitton, Diane von Furstenberg

Gucci, Gareth Pugh, Giorgio Armani, Louis Vuitton, Diane von Furstenberg, Topshop Unique, Jenny Packham, Isabel Marant, επέλεξαν να κόψουν αφέλειες ή φράντζες και να δημιουργήσουν μοναδικά χτενίσματα. Αγαπημένο μου στυλ είναι αυτό του οίκου Topshop Unique που θα δείτε κάτω αριστερά, που θυμίζει τους “Άγγελους του Τσάρλυ“.

μαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-womanoclock-image11
Topshop Unique, Jenny Packham, Isabel Marant

2# Σγουρά & Κοντά

μαλλια φθινοπωρο χειμωνας 2016 2017-womanoclock-image3
Giorgio Armani, Diane von Furstenberg

Εσείς που έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά, με βάση τη μόδα ήρθε η ώρα να τα κόψετε κοντά. Μοντέρνα κουρέματα και extreme χτενίσματα συνόδευσαν τα σγουρά μαλλιά που πραγματικά έκλεψαν την παράσταση. Δεν περίμενα ποτέ πως ένα τόσο κοντό κούρεμα, θα μπορούσε να είναι τόσο αξιοζήλευτο.

3# Πολύ μακριά μαλλιά

μαλλια-φθινοπωρο-χειμωνας-2017-womanoclock-image
Aalto, H&M, Dorhout Mees

Να και μία τάση που είχαμε να δούμε καιρό και μας αρέσει πολύ! Τα μακριά μαλλιά που είναι το όνειρο κάθε γυναίκας, τραβούν τα βλέμματα, προσθέτουν θηλυκότητα και αγγίζουν την τελειότητα, μιας και μπορείς να δημιουργήσεις αμέτρητα σχέδια.

Δείτε επίσης:

νυχια-φθινοπωρο-χειμωνας-2016--2017-front-image-Νυχια Φθινοπωρο Χειμωνας 2016 2017: Όλες οι Τάσεις

χρωματα-μοδας-χειμωνας-2017-front-womanoclock11Χρωματα Μοδας Φθινοπωρο Χειμωνας 2016 2017. 

μοδα φθινοπωρο χειμωνας 2016-20176 Top Trends: Μοδα Φθινοπωρο 2016 Χειμωνας 2017