Χτενίσματα για Σγουρά Μαλλιά Εμπνευσμένα από την Annalynne McCord

Η σγουρομάλλα ηθοποιός Annalynne McCord, κάθε φορά στις δημόσιες εμφανίσεις της μας δίνει μία νέα ιδέα στα χτενισματα για σγουρα μαλλια. Η Annalynne McCord είναι από τις λίγες γυναίκες που αγαπάνε τις μπούκλες τους και σπάνια θα τη δείτε με ίσια μαλλιά, προσπαθεί πάντα να βρίσκει τα κατάλληλα χτενίσματα στα σγουρά μαλλιά της.

Όλες γνωρίζουμε πως τα σγουρά μαλλιά από τη φύση τους είναι ατίθασα γιαυτό και δεν μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στα περισσότερα χτενίσματα, ενώ ταυτόχρονα το αποτέλεσμα να είναι καλό. Πριν δούμε τα χτενισματα για σγουρα μαλλια, ας ξαναθυμηθούμε μερικούς κανόνες για τις μπούκλες μας.

Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα: Τα χτενισματα για σγουρα μαλλια φροντίστε να είναι σύντομα. Μην παιδεύεστε πολύ ώρα μπροστά στον καθρέφτη, όσο πιο πολύ πειράζεις τα σγουρά μαλλιά, τόσο αγριεύουν και φριζάρουν.

Φροντίστε τα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά να είναι όσο πιο ανέμελα γίνεται: Αν για παράδειγμα θέλετε να πιάσετε τα σγουρά μαλλιά σας, φροντίστε να είναι επιμελώς ατιμέλητα. Μπροστά στον καθρέφτη και με το χέρι σας δώστε το στυλ και το χτένισμα που σας αρέσει. Με το άλλο χέρι βάλτε τσιμπιδάκια για να σταθεροποιήσετε το χτένισμα.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα styling για σγουρά μαλλιά: Σίγουρα κάποια προϊόντα styling θα σας βοηθήσουν για να πετύχετε όσο καλύτερα μπορείτε τα κατάλληλα χτενισματα για σγουρα μαλλια.

Μην ξεχνάτε ότι το σωστό κούρεμα παίζει σημαντικό ρόλο στο slyling των μαλλιών
χτενισματα-για-σγουρα-μαλλια-womanoclock-(4)

χτενισματα-για-σγουρα-μαλλια-womanoclock-(13)

χτενισματα-για-σγουρα-μαλλια-womanoclock-(14)
ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΣΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

χτενισματα-για-σγουρα-μαλλια-womanoclock-(15)

χτενισματα-για-σγουρα-μαλλια-womanoclock-(16)

χτενισματα-για-σγουρα-μαλλια-womanoclock