Σγουρά Μαλλιά Πιασμένα Πάνω!

Προτού να δείτε τα χτενίσματα σε σγουρα μαλλια πιασμενα πάνω, θα πρέπει να κάνετε ένα πράγμα, να κατανοήσετε ότι τα σγουρά μαλλιά δεν είναι κατάρα. Αν καταλήξετε σε αυτό και αποδεχτείτε τις μπούκλες σας, τότε είναι η ώρα να διασκεδάσετε μαζί τους. Ευτυχώς για σας, μερικά από τα καλύτερα χτενίσματα που έχω δει, περιλαμβάνουν χτενίσματα με σγουρά μαλλιά.

Οι γυναίκες με μπούκλες μπορούν να λανσάρουν με ευκολία το rock στυλ, το girly ή οποιοδήποτε άλλο θελήσουν, αυτό το έχετε σκεφτεί ποτέ? Γιαυτό σταματήστε να γκρινιάζετε και βρείτε τη λύση όταν οι μπούκλες σας είναι ανεξέλεγκτες.

Σγουρα Μαλλια Πιασμενα Πανω!

Αυτή είναι και η ιδέα του σημερινού άρθρου, να πιάσετε πάνω τα σγουρά μαλλιά σας πριν ξεκινήσει η γκρίνια και χάσετε την υπομονή σας.

Συμβουλές:
Προτού δοκιμάσετε κάποιο από αυτά τα χτενίσματα, να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει οι μπούκλες σας να είναι ζωντανές και καλοσχηματισμένες.

Stop Frizzing:
Γιαυτό μη ξεχνάτε να ενυδατώνετε καλά τα μαλλιά σας, για να αποτρέψετε το φριζάρισμα. Απλά μάθετε τα σωστά βήματα κατά του φριζαρίσματος.

σγουρα-μαλλια-πιασμενα-2-womanoclock σγουρα-μαλλια-πιασμενα-3-womanoclock σγουρα-μαλλια-πιασμενα-4-womanoclock σγουρα-μαλλια-πιασμενα-5-womanoclock σγουρα-μαλλια-πιασμενα-6-womanoclock σγουρα-μαλλια-πιασμενα-womanoclock χτενισματα-για-σγουρα-μαλλια-womanoclock-(13) χτενισματα-για-σγουρα-μαλλια-womanoclock-(14)

Για περισσότερες ιδέες σε χτενίσματα για σγουρά μαλλιά, εμπνευστείτε από τις διάσημες του Hollywood. Και ποια καλύτερη από τη φυσική σγουρομάλλα AnnaLynne McCord