Πώς να Βαφτώ τα Χριστούγεννα; 5 Μακιγιάζ για Κάθε Περίσταση

Πως να βαφτω τα χριστουγεννα; Έχεις αγοράσει το φόρεμα, έχεις βρει το κατάλληλο χτένισμα για τα μαλλιά σου και τώρα το μόνο που μένει είναι η τελευταία πινελιά, στην κυριολεξία…

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από 2 βασικά πράγματα, το που θα πας και το τι θα φορέσεις. Και επειδή οι πιθανοί συνδυασμοί είναι πολλοί, η makeup artist σας προτείνει μακιγιάζ για τα χριστούγεννα ανάλογα την περίσταση, μακιγιάζ για το ρεβεγιόν, για τα μπουζούκια, για το club.

Πως να βαφτω τα χριστουγεννα για το ρεβεγιόν φορώντας ένα κομψό φόρεμα;

μακιγιαζ-για-ρεβεγιον-womanoclock

Και επειδή μας αρέσει να είμαστε πάντα στη μόδα, χρησιμοποιήστε για αυτήν την εμφάνιση γυαλάδες στο πρόσωπό σας, η τεχνική strobing θα σας βοηθήσει. Δώστε χρώμα στα μάτια βάφοντάς τα με μία σκιά σε χρώμα marsala. Έντονη μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν θα ολοκληρώσουν το μακιγιάζ για το ρεβεγιόν..

Πως να βαφτω τα χριστουγεννα για το ρεβεγιόν φορώντας ένα εκκεντρικό σύνολο;

μακιγιαζ-για-εκκεντρικες-εμφανισεις-womanoclock

Αν αγαπάτε τις εκκεντρικές εμφανίσεις, κάντε ένα πιο σικάτο μακιγιάζ. Μία καλοσχηματισμένη γραμμή eyeliner και κραγιόν σε αποχρώσεις του κόκκινου είναι ότι θα χρειαστείτε. Δείτε: Οδηγός για ένα Glam Makeup με Κόκκινα Χείλη και Eyeliner

Πως να βαφτω τα χριστουγεννα για το ρεβεγιόν με ένα casual  ντύσιμο

μακιγιαζ-για-casual-ντυσιμο-womanoclock

Δώστε έμφαση στο κραγιόν. Ζεστάνετε τα μάτια με σκιά σε γήινους απαλούς τόνους και έντονη μάσκαρα, αλλά βάλτε όλη σας τη μαεστρία στα χείλη. Περιγράψτε τα με ένα μολύβι χειλιών και δώστε το σχήμα που θέλετε και στην συνέχεια με ένα μπορντό κραγιόν βάψτε τα προσεκτικά. Χρησιμοποιήστε ένα lipgloss για περισσότερη γυαλάδα.

Πως να βαφτω τα χριστουγεννα για τα μπουζούκια φορώντας ένα επίσημο φόρεμα

μακιγιαζ-για-τα-μπουζουκια-womanoclock

Έντονα μάτια, έντονα χείλη. Βάψε έντονα τα μάτια και τα χείλη, μην ανησυχείς όσο βαρύ και αν σου φαίνεται στο σπίτι αυτό το μακιγιάζ, στα μπουζούκια θα δείχνει απαλό.

Πως να βαφτω τα χριστουγεννα για το club με ένα μοντέρνο ντύσιμο

μακιγιαζ-για-club-womanoclock

Το smokey μακιγιάζ είναι ιδανικό για αυτήν την περίπτωση και δεν λείπει ποτέ από την εορταστική περίοδο. Δες εδώ την τεχνική βήμα βήμα για να πετύχεις ένα άκρως επαγγελματικό smokey μακιγιάζ για τα χριστούγεννα.