Το Ιδανικό Eyeliner που Ταιριάζει στο Σχήμα των Ματιών σου

Το eyeliner είναι ένα σημαντικό εργαλείο στο σετ μακιγιάζ σας και είναι απαραίτητο για να καθορίσετε ή να διορθώσετε το σχήμα των ματιών σας. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορεί να εφαρμοστεί το  eyeliner.

Το eyeliner είναι από τα αρχαιότερα καλλυντικά και έχει χρησιμοποιηθεί στην  αρχαία Αίγυπο ως ένα σκοτεινό περίγραμμα γύρω από τα μάτια.  Η Κλεοπάτρα, η βασίλισσα της αρχαίας Αιγύπτου ήταν γνωστή για τη χρήση του eyeliner, που το χρησιμοποιούσε για να καθορίσει τα μάτια της και να ενισχύσει το βλέμμα. Κατά την αρχαιότητα, ακόμη και οι άνδρες συνήθιζαν να φορούν eyeliner.

Πράγματι, το eyeliner μπορεί να αλλάξει το σχήμα των ματιών και να τα μεταμορφώσει σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Μπορεί όμως απλώς να ενισχύσει την έντασή τους ώστε να ξεχωρίζουν περισσότερο.

Αυτό το μαγικό καλλυντικό λοιπόν άρχισε να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου και έτσι έχουμε στη διάθεση μας διάφορα είδη του eyeliner όπως: Eyeliner σε σκόνη, υγρό eyeliner, τζελ eyeliner. Το χρώμα που χρησιμοποιείται κυρίως είναι μαύρο, αλλά υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις διαθέσιμες, όπως καφέ, μωβ, μπλε, κλπ
Προκειμένου να ταιριάξει πραγματικά άψογα στα μάτια σας, θα πρέπει να εφαρμόσετε το eyeliner ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές από μας, για το πως να βαλω σωστα eyeliner στα μάτια μου..

Eyeliner για Μεγάλα  Μάτια

πως-να-χρησιμοποιησω-το-eyeliner-2
ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΩΣΤΑ EYELINER

Εφαρμόστε το eyeliner στο άνω και κάτω βλέφαρο σας, από την εσωτερική γωνία των ματιών προς το εξωτερικό του ματιού. Για να μειώσετε το άνοιγμα των ματιών σας, στο άνω βλέφαρο κάντε μία χοντρή γραμμή eyeliner, ενώ στο κάτω βλέφαρο χρησιμοποιήστε το eyeliner και στο εσωτερικό. Αυτή η μέθοδος θα δημιουργήσει ένα οπτικό αποτέλεσμα που θα μικρύνει την απόσταση των ματιών σας.

Eyeliner για Κοντόφθαλμα Μάτια

πως-να-χρησιμοποιησω-το-eyeliner
ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΩΣΤΑ EYELINER

Εφαρμόστε το eyeliner ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία των άνω και κάτω βλεφάρων, προς την εσωτερική γωνία. Καθώς πλησιάζετε στο εσωτερικό, μην απλώσετε στην εσωτερική γωνία των ματιών σας eyeliner, διότι θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται ακόμα πιο κοντά. Αντιθέτως φωτίστε με ένα λευκό η ιβουάρ μολύβι τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας,για να δημιουργήσετε με τη φωτεινότητα το οπτικό εφέ της απόστασης.

 

Το άρθρο συνεχίζεται⇒