Οδηγός για ένα Glam Makeup με Κόκκινα Χείλη και Eyeliner

Ένα τέτοιου είδους μακιγιαζ με κοκκινο κραγιον και αιλανερ είναι η πιο ιδανική λύση για το κλασικό glam makeup. Είναι ένα μακιγιάζ που αγαπάμε όλες οι γυναίκες και μας βγάζει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση της επιλογής του makeup για τις glamorous εμφανίσεις μας.

Οδηγός Βήμα Βήμα για ένα Glam μακιγιαζ με κοκκινο κραγιον και eyeliner

  1. Ένας καλός και σχολαστικός καθαρισμός προσώπου προαπαιτείται σε ένα τέτοιο μακιγιάζ.
  2. Εφαρμόστε μία ενυδατική βάση Primer
  3. Εφαρμόστε makeup κατάλληλο για την επιδερμίδα σας και δώστε του τη σωστή εφαρμογή.
  4. Κάντε τα highlights (λάμψεις) του προσώπου με το κονσίλερ και καλύψτε τις ατέλειες για να δημιουργήσετε ένα όμορφο, λείο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια εφαρμόστε με πινέλο, κονσίλερ ή βάση σκιάς στο επάνω μέρος των ματιών.
  5. Πριν τοποθετήσετε σκιά στα μάτια, βάλτε μία απαλή πούδρα για να σταθεροποιήσετε τη βάση και να αποφύγετε το μάζεμα του προϊόντος στις γραμμές των ματιών. Διαλέξτε μία σαμπανιζέ σκιά για όλο το επάνω μέρος του ματιού. Μία ακόμα πιο ανοιχτή σκιά θα εφαρμοστεί στο επάνω εσωτερικό μέρος των ματιών για να δώσει φως.
  6. Διάλεξε μία μεσαίου τόνου σκιά σε γήινη ή μοβ απόχρωση (η μοβ σκιά είναι κατάλληλη για το μακιγιάζ της σεζόν χειμώνας 2015-2016) για να εφαρμόσεις στο βαθούλωμα των ματιών (είναι η γραμμή που χωρίζει το σταθερό με το κινητό βλέφαρο). Στην εξωτερική μεριά του ματιού κάνε αυτή γραμμή πιο παχιά και ανοδική. Σβήσε τα τελειώματα με ένα πινέλο σβησίματος.
  7. Εφάρμοσε μία πιο σκούρα σκιά του ίδιου τόνου, ακριβώς στη γραμμή των ματιών (στο βαθούλωμα), για να δείξεις το βλέμμα σου πιο έντονο και να δώσεις βάθος.
  8. To eyelinerπρέπει να εφαρμοστεί ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου ενώ η μάσκαρα (απαραίτητη για κάθε βραδινό μακιγιάζ) θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ ματιών. Προαιρετικά για ένταση μπορείς να δημιουργήσεις μια λεπτή γραμμή eyeliner κάτω από τα μάτια. Αν θέλεις ψεύτικες βλεφαρίδες μπορείς να τις εφαρμόσεις σωστά με τον οδηγό βήμα βήμα.
  9. Η ένταση που χρειάζεσαι στο βλέμμα προέρχεται με το ιδανικό μακιγιάζ φρυδιών. Στη συνέχεια βουρτσίστε τα φρύδια για φυσικό αποτέλεσμα.
  10. Με ένα σκούρο makeup ή πούδρα κάντε το κατάλληλο contouring (σκίαση) για να δημιουργήσετε το 3D effect.
  11. Ένα shimmer προιόν, σκιά ή πούδρα θα δώσει τη φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου τονίζοντας βασικά σημεία. H τεχνική λέγεται strobing και μπορείς να δεις τον οδηγό μας εδώ
  12. Τέλος, το ρουζ και το κοκκινο κραγιον θα ολοκληρώσουν το chic & glam μακιγιαζ με κοκκινο κραγιον και eyeliner. Είσαι έτοιμη για μία έξοδο που θα συναρπάσει!
    Κόκκινο κραγιόν: Δες ποια απόχρωση ταιριάζει στην Επιδερμίδα σου!
    Θα Φας, θα Πιεις… και με Κραγιόν θα Κοιμηθείς!