Primer. Ο Καλύτερος Φίλος του Μακιγιάζ!

Η βάση στο δέρμα σας πριν το make up είναι απαραίτητη, πριν εφαρμόσουμε το foundation στο πρόσωπό μας, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε primer για μακιγιαζ. Εκτός από τη μεγάλη διάρκεια που προσφέρει στο μακιγιάζ, το primer δημιουργεί μοναδικό αποτέλεσμα και καλύπτει και άλλες ανάγκες του προσώπου μας ή ατέλειες. Έτσι λοιπόν αν θέλετε ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ, διαβάστε το παρακάτω άρθρο…

primer-για-μακιγιαζ-1
primer για μακιγιαζ

Γενικά: Το primer για μακιγιαζ είναι ένα εργαλείο ομορφιάς, που ενεργεί ως υπόστρωμα για το foundation. Προετοιμάζει το δέρμα για το επόμενο στάδιο και προσφέρει μεταξένια υφή μέσα σε λίγα λεπτά.

Διάρκεια: Όλες γνωρίζουμε ότι το primer ενισχύει τη διάρκεια του μακιγιάζ και το διατηρεί φρέσκο και αναλλοίωτο αρκετές ώρες.

Λείανση: Αν έχετε πόρους στο δέρμα σας ή βαθιές ρυτίδες, σίγουρα το foundation δεν στρώνει τόσο ωραία, με αποτέλεσμα στο δέρμα να υπάρχουν «μπαλώματα». . Το προϊόν εισχωρεί μέσα στις πτυχές, γεμίζει και εξομαλύνει ατέλειες όπως τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τους πόρους και λειαίνει το πρόσωπό μας. Τα primer για μακιγιαζ που κρύβουν αυτά τα προβλήματα, είναι συνήθως με σιλικόνη.

Ματ φινίρισμα: Και κατά της γυαλάδας τα primers (αν δεν σας αρέσει η πούδρα), δεν θαμπώνει το πρόσωπο, δεν το βαραίνει, ελέγχει την ανεπιθύμητη λάμψη, καταπολεμά την υπερβολική λιπαρότητα, όταν το foundation που χρησιμοποιείτε είναι πολύ ενυδατικό και αφήνει γυαλάδα.

Κατά της Ερυθρότητας: Εξουδετερώνει τις κοκκινίλες του δέρματος, προσφέροντας φυσικό χρωματικό τόνο στο πρόσωπό σας.

Ενυδάτωση: Υπάρχουν primer για μακιγιαζ που είναι αποκλειστικά φτιαγμένα για ξηρά δέρματα. Χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση στο αφυδατωμένο δέρμα, για να δημιουργηθεί η σωστή βάση για το μακιγιάζ σας.