Natural MakeUp Look – Όσο λιγότερο τόσο Καλύτερο….

Η μόδα που μοιάζαμε με κέρινη κούκλα από τα πολλά προϊόντα, έχει φύγει– ευχόμαστε – ανεπιστρεπτί. Αισθητικά είναι πολύ πιο όμορφο το φυσικο look και μάλιστα είναι και το αγαπημένο των ανδρών.

Όσο για το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους που θα κάνει το δέρμα σου να δείχνει φρέσκο και λαμπερό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις πολύ είναι το primer και το make up (μάθε εδώ περισσότερα για το primer και γιατί να το αγοράσεις!). Καλύτερα να εμπιστευθείς κάποια έμπειρη αισθητικό, που θα βρει την απόχρωση που σου ταιριάζει περισσότερο. Συνεχίζουμε με τα σημαντικότερα tips ομορφιάς:

Μake up… όσο λιγότερο, τόσο το καλύτερο! Για φυσικό look κάλυψε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σου και χρησιμοποίησε μόνο το concealer σου. Για το υπόλοιπο πρόσωπο, μια πούδρα στο σημείο Τ, είναι αρκετή να κρύψει τα σημάδια της λιπαρότητας.

fd

Ρουζ: Εδώ και πάλι θα σε σώσει η αισθητικός σου. Ανάλογα με τις φυσικές αποχρώσεις σου, θα βρει το κατάλληλο χρώμα που θα σε κολακεύει χωρίς να φαίνεται επάνω σου ξένο. Άλλωστε αυτό που θέλεις είναι απλώς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου.

Μολύβι φρυδιών: Αυτό είναι ένα καλό κολπάκι για να δώσεις έμφαση στα φρύδια σου και στο βλέμμα σου. Φρόντισε μόνο να μην το παρακάνεις, γιατί τότε… θα φαίνονται σαν να τα έκανες τατουάζ!

Μάτια: Ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου, διάλεξε μια σκιά που θα δείχνει επάνω σου αρμονική και θα ζεσταίνει το βλέμμα σου. Άπλωσέ την στο σταθερό βλέφαρο με απαλές κινήσεις για να δώσεις μια διακριτική αίσθηση βάθους.

Eyeliner: Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να τονίσεις το περίγραμμα των ματιών σου (πάτησε εδώ για να το κάνεις σωστά). Αν θέλεις να πετύχεις φυσικό look, μην το παρακάνεις με το πάχος της γραμμής! Εναλλακτικοί τρόποι, το μολύβι ματιών και η σκούρα σκιά την οποία απλώνεις στη ρίζα των βλεφαρίδων  με ειδικό βουρτσάκι.

eyeliner-womanoclock

Μάσκαρα: Για πρωινές εμφανίσεις σε φυσικούς τόνους, απλώς πέρασε το βουρτσάκι πάνω από τις βλεφαρίδες σου ίσα ίσα για να τις αναδείξεις. Για το βράδυ μπορείς να βάλεις δύο στρώσεις, αρκεί να την εφαρμόσεις σωστά για να μην σχηματιστούν τα γνώριμα και ενοχλητικά μπαλάκια.

Χείλη: Ένα κραγιόν σε γήινους τόνους ή απαλό ροζάκι είναι ό,τι πρέπει. Μην ξεχάσεις να τονίσεις το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα περίγραμμα, ελαφρώς πιο σκούρο από το κραγιόν. Το μακιγιάζ σε natural look είναι έτοιμο!

Κάτι από την ιστορία…

Για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της, η Marilyn Monroe βρισκόταν μπροστά στον καθρέφτη για περίπου τρεις ώρες!