Σύνθετα σαλονιού και ντουλάπες κρεβατοκάμαρας – 3+1 κατασκευές που θα σας ενθουσιάσουν

Σύνθετα σαλονιού και ντουλάπες κρεβατοκάμαρας

Στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα πάντα υπάρχει διαθέσιμος χώρος για το σύνθετο αφενός και για την ντουλάπα αφετέρου. Αυτές οι δύο συνθέσεις δεν λείπουν από κανένα σπίτι, αφού προσφέρουν οργάνωση, αποθήκευση, αισθητική, κάλυψη ανεκμετάλλευτου χώρου.

Υπέροχες λύσεις για το σαλόνι σας

Σύνθετο Σαλονιού Ντενίζ 137

Υποδεχθείτε το λευκό στον χώρο σας, σε συνδυασμό με την φυσική υπεροχή του ξύλου. Το σύνθετο Ντενίζ γεμίζει τον χώρο σας με έμφαση στο μοντέρνο και το εναλλακτικό. Παίζει με τα χρώματα και την ασυμμετρία και τραβάει το βλέμμα, ενώ δεν μικραίνει καθόλου τον χώρο.
Μπορείτε να επιλέξετε άλλο συνδυασμό χρωμάτων και διαστάσεις που ανταποκρίνονται στην επιφάνεια του τοίχου σας. Γεμίστε με διακοσμητικά και χρηστικά είδη όλες του τις επιφάνειες!

Σύνθεση natura – Το «γκρεζ» χρώμα που υπερισχύει!

Σύνθετο Σαλονιού natoura134

Μην επιλέξετε μονόχρωμα σύνθετα σαλονιού. Η σύνθεση natura δημιουργεί πολύ γλυκές αντιθέσεις στα χρώματα, τα ραφάκια του είναι μικρά και βολικά, ενώ τα ντουλάπια καμουφλάρονται πίσω από λακαριστές λεπτομέρειες. Μπορείτε να μετατρέψετε κάπως τη σύνθεση, δηλαδή να τη παραγγείλετε ανάλογα με την ταξινόμηση του χώρου σας, με τα ντουλάπια από την δεξιά μεριά αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα: Καινούργιες κουβέρτες και παπλώματα σε έκπτωση για τη χειμωνιάτικη κρεβατοκάμαρα

Θέλετε καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο; Βρείτε την σε ντουλάπα

Συρόμενη Ντουλάπα με καθρέπτες Νο 068

Στο υπνοδωμάτιο πολλοί θέλουν να τοποθετήσουν καθρέφτη. Μεγαλώνει τον χώρο και τον κάνει πιο personal. Τώρα μπορείτε να τον έχετε στο εξώφυλλο της ντουλάπας σας. Επιλέξτε την εντυπωσιακή ντουλάπα κρεβατοκάμαρας, στις διαστάσεις που εσείς θέλετε.

Κλασική υπεροχή – Ντουλάπα υπνοδωματίου από 3 έως 5 φύλλα

Κλασσική Ντουλάπα Υπνοδωματίου Νο 056

Οι νταμπλαδωτές ή ίσιες πόρτες, τρίφυλλες, τετράφυλλες και πεντάφυλλες θα καλύψουν τις ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα. Είναι ματ και ταιριάζουν ιδανικά σε vintage χώρους αλλά και σε κλασικής νοοτροπίας που χρειάζονται ακόμα κάτι επιβλητικό για να στολίσουν τον τοίχο τους.