Καινούργιες κουβέρτες και παπλώματα σε έκπτωση για τη χειμωνιάτικη κρεβατοκάμαρα

Καινούργιες κουβέρτες και παπλώματα σε έκπτωση για τη χειμωνιάτικη κρεβατοκάμαρα

Όταν ο χειμώνας τρυπώνει στο υπνοδωμάτιό σας τότε το στρώσιμο του κρεβατιού δεν τελειώνει σε δύο λεπτά όπως το καλοκαίρι, αφού τα λευκά είδη που συμμετέχουν είναι περισσότερα.

Ζεστές κουβέρτες, βαμβακερά παπλώματα, σεντόνια κατασκευασμένα με ζεστά υφάσματα και βαμμένα με πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων που κάνουν την κρεβατοκάμαρά σας να αποκτάει άλλη ατμόσφαιρα.

Το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ σας βοηθάει να διαμορφώσετε την κρεβατοκάμαρά σας έτσι ώστε να νιώσετε ζεστασιά και θαλπωρή που σίγουρα χρειάζεστε τους κρύους μήνες.

Ξεκινήστε να στρώνετε στο κρεβάτι σας φανελένια σεντόνια

Φανελένια Σεντόνια RYTHMOS HOME

Τα φανελένια σεντόνια ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία των βαμβακερών σεντονιών, με τη διαφορά ότι συνολικά το υλικό τους έχει διαφορετική ύφανση και μοιάζει με χνουδωτό στην επιφάνειά του. Η Νο1 πρόταση για τον χειμώνα, αφού είναι απαλά, άνετα και super ζεστά.

Η RYTHMOS με -16% σας προσφέρει ένα λουλουδένιο σετ σεντονιών σε δύο διαστάσεις για να επιλέξετε. Δείτε το εδώ.

Μία γούνινη κουβέρτα για να ενισχύετε τη ζεστή γωνιά σας

Κουβέρτα Υ/Δ γούνινη PHOENIX, RYTHMOS HOME

Δεν είναι σαν τις απλές κουβέρτες αλλά μοιάζει περισσότερο με κουβερτοπάπλωμα, αφού η γούνα της δίνει περισσότερο πάχος. Από γούνα και shepra σε ένα κλασικό μπεζ που θα ταιριάξει με το δωμάτιό σας. Εναλλακτικά μπορείτε να την στρώσετε στον καναπέ σας απολαμβάνοντας τη ζέστη της μπροστά στην τηλεόραση. Αποκτήστε την με ένα κλικ.

Διαβάστε ακόμα: Σύνθετα σαλονιού και ντουλάπες κρεβατοκάμαρας – 3+1 κατασκευές που θα σας ενθουσιάσουν

Μάλλινο πάπλωμα για εσάς που το χουχούλισμα είναι lifestyle

Μάλλινο Πάπλωμα KENTIA

Από τα μάλλινα παπλώματα της ΚΕΝΤΙΑ ξεχωρίσαμε το AUSTRALIAN, από 100% αυθεντικό μαλλί Αυστραλίας. Το πάπλωμα εξασφαλίζει ότι το σώμα σας θα αναπνέει σωστά και θα έχει την ιδανική θερμοκρασία για όλες τις ώρες του ύπνου σας. Από 100% βαμβάκι περκάλι 233 κλωστές.