Σχήμα Νυχιών 2018. Οι Τάσεις της Νέας Σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας

Είτε ακολουθείτε πιστά τις τάσεις είτε όχι, νομίζω πως αξίζει να διαβάσετε το άρθρο μας που αφορά το σχήμα νυχιών 2018 που θα κυριαρχήσει. Αν και η γνώμη μου είναι πως υπάρχουν κλασσικά σχήματα νυχιών που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, όπως τα squoval, αλλά ο χώρος της μόδας έχει διαφορετική γνώμη και οφείλουμε να τη σεβαστούμε άσχετα αν την ακολουθήσουμε η όχι. Πάμε να δούμε τις τρεις top τάσεις στα σχήματα νυχιών φθινόπωρο χειμώνας 2017 2018 που θα κυριαρχήσουν, ξεκινώντας με τα almond nails που είναι στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά.

 Σχήμα Νυχιών 2018

1# Almond

Σχήμα-Νυχιών-2018

Τα νύχια με σχήμα αμυγδάλου σύμφωνα με τις διεθνής τάσεις της μόδας, θα είναι το κυριότερο Trend στο σχήμα νυχιών για το φθινόπωρο χειμώνα 2017-2018. Τα αμυγδαλωτά νύχια θα εξακολουθήσουν να κυριαρχούν και το χειμώνα, τα οποία έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Η CND μαζί με τον σχεδιαστή Johnson Hartig επέλεξαν και αυτοί αμυγδαλωτά νύχια και παρουσίασαν μοναδικά nail designs.

2# Τετράγωνα

Σχήμα-Νυχιών-2018

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το τετράγωνο σχήμα νυχιών 2018, το οποίο προτίμησαν αρκετοί σχεδιαστές, καθώς και εταιρίες ομορφιάς για να αναδείξουν τα φθινοπωρινά χρώματα βερνικιών. Τα μακριά τετράγωνα νύχια μπορεί να γίνουν ο ιδανικός καμβάς για να δημιουργηθούν μοναδικά nail designs. Bibhu Mohapatra, Marc Jacobs και άλλοι επώνυμοι σχεδιαστές, εμπιστεύτηκαν τα τετράγωνα νύχια παρουσιάζοντας απίστευτα σχέδια.

3# Στιλέτο

Σχήμα-Νυχιών-2018

Τα νύχια στιλέτο έχουν ένα λίγο πιο αυστηρό και ασυνήθιστο σχήμα αλλά είναι άκρως εντυπωσιακά! Μπορεί να μην τα βλέπουμε τόσο συχνά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι στη μόδα. Απλούστατα το συγκεκριμένο σχήμα απαιτεί πολύ μακριά νύχια για να δείχνει ωραίο και αυτό δεν είναι τόσο βολικό στην καθημερινότητα μας.

 

Μαλλιά 2018. Οι Νέες Τάσεις Φθινόπωρο Χειμώνας

Μακιγιάζ 2018: Οι Νέες Τάσεις για Φθινόπωρο & Χειμώνα

Διάβασε επίσης

Νύχια 2018 Φθινόπωρο Χειμώνας. Οι Κορυφαίες Τάσεις της Σεζόν