Καλοκαίρι 2017: Τα 10 Top Χτενίσματα για τις Ζεστές Ημέρες

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Σχεδόν έφτασε το καλοκαίρι και τα μαλλιά μας θέλουν επειγόντως ένα νέο look. Πάρε ιδέες και μάθε πως να ανανεώσεις την εμφάνισή σου μέσα από τα 10 κορυφαία χτενίσματα καλοκαίρι 2017.

Χτενίσματα Καλοκαίρι 2017

#1. Beach Waves

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Το κυματιστό look που εδώ και μερικά χρόνια έχει γίνει το αγαπημένο των star. Τα τέλεια φινιρισμένα, κυματιστά μαλλιά που δεν πετάει ούτε τρίχα δεν είναι για το καλοκαίρι. Αντιθέτως, θέλουμε όλες τις πιο messy καταστάσεις και αυτό ακριβώς μας δίνουν οι beach waves στα μαλλιά.

Επιτυγχάνεται με ένα μεσαίου μεγέθους ψαλίδι πιάνοντας μεγάλες τούφες σε διάφορα σημεία του κεφαλιού. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το βίντεο “beach waves Βήμα βήμα

#2. Messy Αλογοουρές & Πλεξούδες

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Ένα άλλο δημοφιλές χτένισμα όλων των εποχών είναι οι αλογοουρές και οι πλεξούδες. Αυτό που αλλάζει στο χτένισμα αυτό το καλοκαίρι είναι ότι οι messy αλογοουρές ή πλεξούδες (κάθε είδους) συνδυάζονται με sleek πιασμένα μαλλιά.

Styling Μαλλιών 2017: Νέα Cool Χτενίσματα με Πλεξούδες για να Αναβαθμίσεις το look σου!

#3. Baby braids

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Εδώ, οι μίνι πλεξούδες έχουν την τιμητική τους και προσαρμόζονται στα μαλλιά το καλοκαίρι του 2017 για να αποδώσουν το πιο girly και παιχνιδιάρικο look κάτω από τον ήλιο.

#4. Μισά Πιασμένα Μαλλιά

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Ένα vintage style που παραμένει δυναμικά στα χτενίσματα καλοκαίρι 2017. Ο λόγος; ίσως η πιο εύκολη επιλογή μετά τη θάλασσα για να πας για καφέ ή ποτό.

Γι αυτό το look απόφυγε τα χοντρά λαστιχάκια με χρώμα και προτίμησε τα πολύ μικρά λάστιχα (όπως αυτά που βάζουν τα κοριτσάκια) που φαίνονται με δυσκολία.

#5. The Messy Lob style

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Ένα μακρύ bob κούρεμα (long bob=lob) είναι ιδανικό για το καλοκαίρι όταν με λίγο ζελέ καθεται μακρυά από το πρόσωπο. Η φράντζα στο πλάι είναι Must γι αυτή τη σεζόν.

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι – Όλες οι Τάσεις του Fashion Week

#6. Τσιμπιδάκια στη σειρά

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Τι πιο εύκολο και διασκεδαστικό από το να βάλεις στα μαλλιά σου μερικά τσιμπιδάκια στη σειρά όπως αυτά που βλέπεις στη φωτογραφία. Εντάξει δεν είπαμε να έχουν πάνω παιχνίδια και φατσούλες αλλά τα απλά τσιμπιδάκια που στολίζουν τα μαλλιά σου και παραμένουν chic & elegant.

#7. Crop Top

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Αν ορκίζεσαι ότι αυτή η φράση είναι μόνο για τα μπλουζάκια του καλοκαιριού σίγουρα θα πέσεις από τα σύννεφα καθώς αυτό είναι το κούρεμα για κοντά μαλλιά που θα επικρατήσει το καλοκαίρι του 2017.

Λεπτεπίλεπτο σβέρκο και κοντά μαλλιά σε layers υιοθετούν τα κορίτσια που αγαπούν τα κοντά μαλλιά.

Μαλλιά 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι – Όλες οι τάσεις

#8. Wet Curly Bob

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Τα πασίγνωστα κουρέματα bob παίρνουν τη μορφή του κυματισμού σε ένα εκθαμβωτικό Wet look. Αν έχεις καρέ μαλλιά αυτή είναι η νέα εκδοχή του bob στα χτενίσματα καλοκαίρι 2017.

#9. Κάνε κύκλο

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Το να έχεις σγουρά μαλλιά είναι μεγάλο ατού γι αυτό το καλοκαίρι! Μην κάνεις χωρίστρες. Κούρεψέ τα και άφησέ τα πέσουν κυκλικά γύρω από το πρόσωπό σου. Μία ακατάστατη φράντζα θα αναδείξει το όλο look.

#10. Και Vintage και Σγουρά

Χτενίσματα για Σγουρά Μαλλιά 2017
JASMINE SANDERS

Top Χτενίσματα καλοκαίρι 2017

Μια επιστροφή στα vintage σγουρά μαλλιά έχει είδη ξεκινήσει. Η περμανάντ θα είναι η επόμενη επιλογή μας για όσες δεν διαθέτουμε σγουρά μαλλιά. Άσε την πρέσα και πιάσε τα ρόλει γι αυτό το καλοκαίρι 2017. Τιπ: σγουρά μαλλιά με ή χωρίς wet look.

22 Hairstyles με Σγουρά Μαλλιά – Άσε την Πρέσα και πιάσε τα Ρόλει