5 Μεγάλες Τάσεις που σε Περιμένουν για την Άνοιξη 2017

5 Μεγάλες τάσεις μόδας Άνοιξη 2017

Τι ωραία η Άνοιξη, τόσος ήλιος, τόση χαρά και φυσικά νέες τάσεις που περιμένουν να τις φορέσουμε. Εδώ θα βρεις τη λίστα με τις 5 μεγάλες τάσεις μόδας για την άνοιξη 2017 που σίγουρα πρέπει να γνωρίσεις.

5 Μεγάλες τάσεις Άνοιξη 2017

#1. Stripes:

5 Μεγάλες τάσεις μόδας Άνοιξη 2017

Οι ρίγες αυτή τη σεζόν είναι τόσο απαραίτητες όσο και ένα λευκό πουκάμισο στη ντουλάπα μας. Έχουμε δει το pattern αυτό να κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια στη μόδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στα επόμενα. Αυτή την άνοιξη 2017 φόρεσε όλα τα είδη ρίγας που θα σε κάνουν να δείχνεις trendy αλλά επίσης classy and elegant. Επένδυσε σε ριγέ κομμάτια που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ και φόρεσε αυτή τη μεγάλη τάση μόδας της άνοιξης 2017 ξεκινώντας από σήμερα.

#2. Πουκάμισο Φόρεμα / Chemisier

Τα είδαμε κυρίως σε λευκό χρώμα να κυριαρχούν σε όλα τα runways αλλά και πάνω στα χρώματα μόδας της άνοιξης είναι μοναδικά και διαχρονικά. Μην αφήσεις αυτή την τάση να σου ξεφύγει γιατί τα chemisier είναι must have items για το 2017.

Μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2017 - φόρεμα πουκάμισο
Altuzarra, Zac Posen, Rag & Bone, Hermes

#3. Prints:

5 Μεγάλες τάσεις μόδας Άνοιξη 2017

Υπήρξαν τόσο ιδιαίτερα prints στα fashion weeks που δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε. Από Roksanda και Céline έως J.W.Anderson, Proenza Schouler, Marni, Valentino, και πολλές διαφορετικές μάρκες, παρουσίασαν δημιουργικά prints από χειροποίητη ζωγραφική, εξωτικές εκτυπώσεις, floral prints και καλοκαιρινές αναφορές. Βάλε από τώρα τα prints στη ντουλάπα σου και φόρεσε το μεγάλο trend της άνοιξης 2017 δίχως δισταγμό.

#4. Sporty Chic:

5 Μεγάλες τάσεις μόδας Άνοιξη 2017

Τάσεις στα Παπούτσια Άνοιξη Καλοκαίρι 2017
Christian Dior, Alexis Mabille and Markus Lupfer

Μέσα από την επιρροή της ελευθερίας έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για άνεση και πολυτέλεια. Τα αθλητικά παπούτσια sneakers) και το sporty style είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει αυτά τα στοιχεία και είναι το ιδανικό καθημερινό outfit για την άνοιξη 2017 τόσο για αθλητικούς όσο και μη τύπους.

#5. Πλατφόρμες

5 Μεγάλες τάσεις μόδας Άνοιξη 2017

Από τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια άνοιξη/καλοκαίρι 2017 ξεχώρισαν οι πλατφόρμες που δεν έλειψαν από κανένα fashion week. Για να υποδεχτείς την άνοιξη 2017 σαν ένα style icon διάλεξε πλατφόρμες όπως σου αρέσουν καθώς η ποικιλία τους είναι μεγάλη.