Εξαφάνισε την Ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα του Προσώπου με Φυσικό Τρόπο!

Εξαφάνισε την Ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα του Προσώπου με Φυσικό Τρόπο!

Όλοι μισούμε την τριχοφυΐα – ειδικά στα σημεία που δε θα έπρεπε καν να υπάρχει, όπως στο πρόσωπο.

Είτε πρόκειται για το άνω χείλος, είτε το πηγούνι, είτε τα μάγουλα είτε ακόμα και το μέτωπο, σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει τριχοφυία στο πρόσωπο.

Και αν για τα υπόλοιπα μέρη του σώματος που βγαίνουν ανεπιθύμητες τρίχες, υπάρχουν πολλές λύσεις, το πρόσωπο είναι πιο ευαίσθητο και άρα απαιτεί και εναλλακτικές μεθόδους αποτρίχωσης.

Συνήθως σε αυτή την περιοχή χρησιμοποιούμε μεθόδους αποτρίχωσης όπως το κερί ή την κλωστή (δες εδώ πως θα κάνεις μόνη σου αποτρίχωση με κλωστή ή με κερί).

Ευτυχώς υπάρχει μια φυσική και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα αυτό. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μία απόλυτα φυσική μέθοδο για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας όπου οι Γυναίκες της μέσης Ανατολής τη χρησιμοποιούν αιώνες τώρα.

Αυτή η θεραπεία στο σπίτι θα απαλύνει το δέρμα σας με φυσικό τρόπο και να σας δώσει μια υγιή χροιά του δέρματος. Τα συστατικά που περιέχει είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, και αντιοξειδωτικά.

Υλικά

2 κου σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας πλιγούρι βρώμης σε κόκκους
2 κουτ. σούπας λεμόνι

Τρόπος Παρασκευής/Εφαρμογής:

  • Ανακατεύουμε τη βρώμη, το μέλι και το χυμό λεμονιού για να φτιάξουμε μια πάστα και στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα που προκύπτει για το πρόσωπο στο σημείο που θέλουμε να αφαιρέσουμε τις τρίχες.
  • Αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά πριν ξεπλύνουμε με χλιαρό νερό.
  • Απλώνουμε λίγη κρέμα προσώπου μετά.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα.

Μετά από ένα-δύο μήνες, η τρίχα θα έχει εξαφανιστεί εντελώς.

Τιπ: το λεμόνι και το μέλι θα φωτίσει και θα μειώσει την εμφάνιση των τριχών στο πρόσωπο ενώ θα δώσει στο δέρμα σας ένα λείο φινίρισμα. Αν έχεις πολύ τριχοφυΐα συνδύασε αυτή τη συνταγή με την αποτρίχωση με κλωστή για σίγουρη επιτυχία