Τι Γυαλια Ηλιου μου Ταιριαζουν; Βρες τον Ιδανικό Τύπο για το Σχήμα του Προσώπου σου

Τελικά τι γυαλια ηλιου μου ταιριαζουν; Αυτή η ερώτηση είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε πριν μπείτε σε κάποιο κατάστημα με οπτικά. Το δεύτερο είναι να γνωρίζετε το σχήμα του προσώπου σας. Αν δεν το ξέρετε, (πατήστε εδώ και κάντε το τεστ για να το ανακαλύψετε). Τετράγωνο, καρδιά, οβάλ ή στρογγυλό;

Urban Owl: Τα Γυαλιά Ηλίου που Αγάπησα.. με την Πρώτη Ματιά

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα καθημερινό αξεσουάρ που το χρειαζόμαστε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και όλες τις ημέρες του χρόνου. Πλέον έχει γίνει κομμάτι του εαυτού μας, μιας και είναι απαραίτητο για την υγεία των ματιών μας και όχι μόνο. Καλό θα ήταν λοιπόν φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου να είναι όσο περισσότερο οικείο γίνεται στο πρόσωπό μας και όχι κάτι εντελώς ξένο.

Πόσες φορές έχουμε δει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου να αλλοιώνουν εντελώς τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου η να δημιουργούν μια λανθασμένη εικόνα για το άτομο που το φοράει. Η επιλογή στα γυαλιά ηλίου θα πρέπει η καλύτερη δυνατή για να ταιριάζει και στο χαρακτήρα αλλά και στο πρόσωπό μας.

Τι γυαλια ηλιου μου ταιριαζουν;

Γυαλιά ηλίου για σχήμα προσώπου καρδιά
τι γυαλια ηλιου μου ταιριαζουν-womanoclock

Κάποιος με σχήμα προσώπου καρδιά έχει συνήθως ένα μεγάλο μέτωπο και ένα μυτερό πηγούνι. Η καλύτερη επιλογή στα γυαλιά ηλίου για ένα τέτοιο πρόσωπο είναι τα γυαλιά ηλίου cateye ή ένα ζευγάρι με μικρό σκελετό, γιατί ο μεγάλος θα παραμορφώσει το πρόσωπό σας.

Προτεινόμενο Στυλ
Cat-eye, Wayfarer, στρογγυλά

Γυαλιά ηλίου για στρογγυλό πρόσωπο

τι γυαλια ηλιου μου ταιριαζουν-womanoclock
Ένα πρόσωπο με στρογγυλεμένες γωνίες, που έχει το ίδιο μήκος και πλάτος. Όταν διαλέγετε το σκελετό γυαλιών, φροντίστε να επιλέξετε τετράγωνα και ορθογώνια σχήματα για να προσθέσετε γωνίες.

Προτεινόμενο Στυλ
Ορθογώνια, τετράγωνα, Wayfarer

Σκελετοι Γυαλιων Ηλιου – Όλοι οι Τύποι και η Ιστορία τους!

Γυαλιά ηλίου για οβάλ σχήμα προσώπου

τι γυαλια ηλιου μου ταιριαζουν-womanoclock

Το ιδανικό σχήμα προσώπου, στρογγυλεμένο μέτωπο, ιδανικό στο μήκος και ελαφρώς στενότερο στο σαγόνι. Σχεδιάζετε να περάσετε πολύ χρόνο στην παραλία αυτό το καλοκαίρι; Λοιπόν, όποια και αν είναι η περίσταση είστε πολύ τυχερές γιατί στα οβάλ πρόσωπα ταιριάζουν σχεδόν όλα τα στυλ γυαλιών.. Τα πλεονεκτήματα ενός οβάλ προσώπου είναι ότι είναι καλά ισορροπημένο, οι oversized, σκούροι σκελετοί είναι πολύ κολακευτικοί και όχι μόνο..

Προτεινόμενο Στυλ
Όλα τα γυαλιά, Cat-Eye, Aviators, στρογγυλά, Oversized, Wayfarer

Γυαλιά ηλίου για τετράγωνο σχήμα προσώπου

τι γυαλια ηλιου μου ταιριαζουν-womanoclock
Τι γυαλια ηλιου μου ταιριαζουν, έχω τετράγωνο πρόσωπο; Απλά θυμηθείτε να μείνετε μακριά από τα σχήματα που έχουν πολλές γωνίες διότι αυτό θα σκληρύνει το πρόσωπό σας.

Προτεινόμενο Στυλ
Cat-Eye, στρογγυλά