Tips για να βελτιώσεις την Εμφανισή σου ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

Πως να αλλαξω την εμφανιση μου; Τελικά οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, δίνουν λύσεις  και απαντούν στο ερώτημα και σ’ αυτές θα εστιάσουμε σήμερα. Υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα που μπορεί να μην τραβούν την προσοχή από μόνα τους, σίγουρα όμως θα δώσουν αυτό το «κάτι» στην εμφάνισή σου!

1. Καθαρό δέρμα. Από τα πιο βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εικόνα μιας γυναίκας. Διότι καλό το make up αλλά μόνο για να καλύπτει. Η δροσερή και καθαρή επιδερμίδα σίγουρα κερδίζει πόντους. Μην ξεχνάς τον καθημερινό καθαρισμό, την ενυδατική σου κρέμα αλλά και μάσκες ομορφιάς που μπορείς να κάνεις έστω μια φορά την εβδομάδα. Εδώ θα βρεις τις καλύτερες και πιο φυσικές! Επίσης φρόντισε να επισκέπτεσαι μια φορά τον χρόνο την αισθητικό σου για επαγγελματικό και πολύ βαθύ καθαρισμό.

2. Πες όχι στους τόνους make up που σε κάνουν να μοιάζεις με κέρινη κούκλα. Για τις καθημερινές σου εμφανίσεις περιορίσου στο concealer ή σε μια bb cream που μπορείς να βρεις παντού.

πως να αλλαξω την εμφανιση μου

3. Διακριτικό μακιγιάζ: Όταν βάφεις πολύ έντονα τα μάτια σου, το ίδιο έντονα τα χείλη σου όπως και τα ζυγωματικά σου, η φινέτσα πάει περίπατο. Βρες το δυνατό σημείο του προσώπου σου και τόνισε μόνο αυτό. Επίσης φρόντισε το ρουζ σου να είναι κοντά στους φυσικούς σου τόνους.

Natural MakeUp Look

4. Αν είσαι φυσική ξανθιά, πιθανότατα δεν έχεις έντονη τριχοφυΐα. Επομένως και τα φρύδια σου μπορεί να μην είναι πυκνά και να χρειάζεσαι μολύβι για να τα τονίζεις. Η σούπερ λύση που προτείνουμε, είναι… να τα βάψεις! Μπορείς να πας σε ένα οποιοδήποτε κέντρο αισθητικής για να το κάνεις και μάλιστα πολύ οικονομικά. Επίσης η αισθητικός θα τους δώσει το σωστό σχήμα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό, κρατά για τουλάχιστον 15 ημέρες και θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου χωρίς καμία υπερβολή. Σου προτείνουμε να κάνεις το ίδιο και με τις βλεφαρίδες σου!

Τατουαζ Φρυδιών: Μέθοδος Τρίχα-Τρίχα

5. Περιποιημένα άκρα! Φαγωμένες παρανυχίδες και μισοξεβαμμένα νύχια τέλος! Διάλεξε μια ημέρα της εβδομάδας πουθα φροντίζεις τα νυχάκια σου. Για τις καθημερινές σου εμφανίσεις προτείνουμε ένα χρώμα φυσικό και διακριτικό.

6. Τα δοντάκια σου τα έπλυνες; Το χαμόγελο είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία του προσώπου σου. Επομένως φρόντισε για την υγιεινή των δοντιών σου και μην ξεχνάς τον ετήσιο καθαρισμό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις. Στην περίπτωση που το χρώμα τους έχει αλλοιωθεί, απόφυγε το πολύ κάπνισμα, τους καφέδες, το τσάι και το κόκκινο κρασί. Αν θέλεις να μπεις σε διαδικασία λεύκανσης, πριν πάρεις κάποιο σκεύασμα από το φαρμακείο, καλύτερα να μιλήσεις με τον οδοντίατρό σου για την μορφή της θεραπείας.