Vera Wang: Η Νέα Συλλογή Νυφικών Άνοιξη Καλοκαίρι 2016

Η Vera Wang με τη νέα συλλογή στα νυφικα ανοιξη καλοκαιρι 2016 προκαλεί, ακροβατώντας ανάμεσα στα όρια της αποδοχής ή της απόρριψης, με τις νέες τολμηρές προτάσεις της στα νυφικα ανοιξη καλοκαιρι 2016. Η Collection νυφικών φορεμάτων περιλαμβάνει αποκαλυπτικές διαφάνειες, που αγκαλιάζουν το σώμα, καλύπτουν ελάχιστα μέρη και εξάπτουν τη φαντασία.

Τα ευαίσθητα υφάσματα, οι διαφάνειες της δαντέλας και η φούστα από τούλι με τις ορατές ραφές, συνθέτουν την εικόνα του ημίγυμνου θυμίζοντας εσώρουχο. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η συλλογή έρχεται σε αντίθεση με την παραδοσιακή εικόνα της νύφης και δημιουργεί διχασμό. Για να δούμε αν ή καταξιωμένη σχεδιάστρια καταφέρει να δημιουργήσει ένα νέο σχεδιαστικό πρώτυπο στα νυφικά φορέματα.. Ωστόσο εκτός από τις διαφάνειες, η νέα συλλογή διαθέτει μοναδικά και πρωτότυπα νυφικά για το 2016 που κάθε νύφη θα ήθελε να φορέσει…

Vera-Wang-νυφικα-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-womanoclock νυφικα ανοιξη καλοκαιρι 2016womanoclock (15) Vera-Wang-νυφικα ανοιξη καλοκαιρι 2016-womanoclock (14)