Οι Κορυφαίες Τάσεις στα Νυφικά Άνοιξη 2016

Πριν λίγες ημέρες, οι σχεδιαστές νυφικών παρουσίασαν στο bridal fashion week τις νέες κολεξιόν τους στα νυφικα 2016. Πολλές προτάσεις, διαφορετικά σχέδια νυφικών και ήδη έχουμε ξεχωρίσει τις κορυφαίες τάσεις στα νυφικά για την άνοιξη 2016. Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των γυναικών, όπως θα δείτε και παρακάτω, κέρδισε ο Reem Acra που κατάφερε με τα μοναδικά του σχέδια και με το βαθύ v-neck να κλέψει την παράσταση.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου με τις κορυφαίες τάσεις στα νυφικά άνοιξη 2016:

V-neck

Βαθύ προκλητικό ντεκολτέ, διάλεξαν πολλοί σχεδιαστές όπως οι Maggie Sottero, Reem Acra, Anne Barge και Christo

νυφικα 2016

νυφικα 2016

Χρωματιστά

Τόσα χρώματα που μετά βίας θα διαλέξετε το τέλειο νυφικό για γάμο σας. Αποχρώσεις του ροζ, λιλά, σιέλ, έδωσαν χρώμα στις πασαρέλες.

νυφικα 2016

Crop top

Νυφικα 2016 και τα crop tops είναι ένας συνδυασμός του casual και chic. Υπάρχει μια μοναδική κομψότητα σε αυτά τα νυφικά φορέματα.

νυφικα-7-2016

νυφικα 2016

Φτερά

Οι λεπτομέρειες στα νυφικα 2016 με τα φτερά που είδαμε στο Bridal Fashion Week ήταν εκπληκτικά. Φούστες με φτερά στρουθοκαμήλου διάλεξαν οι Lela Rose και Kelly Faetanini.

νυφικα 2016

Floral

Τα floral νυφικά είναι πάλι της μόδας . Είτε αυτό σημαίνει περίπλοκα κεντημένα λουλούδια, όπως της Naem Khan, είτε ζωγραφισμένα πάνω στο ύφασμα, όπως της Romona Keveza. Τα floral νυφικα 2016 είναι σίγουρα από τα πιο δημοφιλέστερα trends.

νυφικα 2016

Νυφικά κοστούμια

Ένα από τα αγαπημένα trend της σεζόν είναι τα νυφικά κοστούμια. Ωραία επιλογή αν ο γάμος σας είναι στo δημαρχείο. Pamella Roland, Naeem Khan, Carolina Herrera, Theia και Houghton πρόσθεσαν στην ανοιξιάτικη κολεξιόν, νυφικά κοστούμια

νυφικα-2016