Δες τις Νέες Τάσεις στα Νύχια Άνοιξη Καλοκαίρι 2016

τασεις νυχια 2016 ανοιξη καλοκαιρι
Πολλές από τις τάσεις της επερχόμενης σεζόν καθορίζονται από το τι θα παρουσιάσουν οι σχεδιαστές στα catwalks, από τα ρούχα, τα παπούτσια, το μακιγιάζ των μοντέλων, τα μαλλιά, το ίδιο ισχύει και για τα νύχια. Οι τάσεις στα νυχια 2016 ανοιξη καλοκαιρι είναι αυτές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στις πασαρέλες, από την εβδομάδα μόδας για την επόμενη σεζόν..

Στα catwalks που περπάτησαν τα μοντέλα, είδαμε πολλά και απίστευτα σχέδια στα νυχια 2016 ανοιξη καλοκαιρι όπως τα δημιούργησαν οι κορυφαίοι nail designers σε συνεργασία με τους σχεδιαστές. Ας ξεκινήσουμε με τα γυμνά νύχια που όσες σεζόν και να περάσουν πάντα θα είναι μέσα στις τάσεις των νυχιών. Βολικό εεε; για όσες δεν έχουν χρόνο ή δεν τους αρέσουν τα βαμμένα νύχια, να είναι πάντα μέσα στη μόδα.

Και μετά αυτήν την τάση ξεκινάει η παράσταση!!

Μεταλλικά & Ματ Νύχια 2016

νυχια-καλοκαιρι-2016-1-womanoclock,gr

νυχια 2016 ανοιξη καλοκαιρι-2-womanoclock,gr
Τα ματ βερνίκια νυχιών είναι μία νέα τάση, που στο παρελθόν δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα υιοθετούσαμε. Η επιτυχία του μανικιούρ κυρίως ήταν στη γυαλάδα των νυχιών και στην μεταλλική λάμψη.. όσο πιο φαντεζί τόσο καλύτερο το μανικιούρ μας. Τα ματ νύχια ήρθαν για να το ανατρέψουν αυτό και το αποδεικνύουν με το ότι εξακολουθούν να είναι στις δημοφιλέστερες τάσεις και το φετινό καλοκαίρι, τα οποία θα φορεθούν εξίσου το ίδιο με τα μεταλλικά ή και περισσότερο.

Silver & Gold Νύχια Άνοιξη Καλοκαίρι 2016

νυχια-καλοκαιρι-2016-8-womanoclock,gr
Hi-Tech νυχια 2016 ανοιξη καλοκαιρι, χαρίζουν στο μανικιούρ μας χρυσή και ασημένια λάμψη με περίσσεια μεταλλική υφή. Αυτά τα νέας γενιάς βερνίκια νυχιών 2016 σε χρυσό και ασήμι παρατηρήθηκαν στα catwalks,  να καλύπτουν όλη την επιφάνεια του νυχιού ή να σχηματίζουν κάποιο σχέδιο πάνω στα νύχια. Όπως και να έχει εμάς μας αρέσει πολύ και ανυπομονούμε να το φορέσουμε.

Γαλλικό με χρώμα

νυχια-καλοκαιρι-2016-6-womanoclock,gr
Γραμμές γαλλικού με χρώμα, ζωγραφισμένες στο ελεύθερο άκρο των νυχιών ή στην βάση ή και στα δύο μέρη δημιουργώντας ένα οβάλ σχήμα, είναι μία από τις νέες τάσεις στα νυχια 2016 ανοιξη καλοκαιρι. Αυτό το σχέδιο των νυχιών 2016, περιλαμβάνει και την τάση που αναφέραμε προηγουμένως με το ασημένιο φινίρισμα.

Ρίγες

νυχια-καλοκαιρι-2016-3-womanoclock,gr νυχια-καλοκαιρι-2016-womanoclock,gr
Nail art με ρίγες παρουσίασαν πολλοί σχεδιαστές στην εβδομάδα μόδας για την καλοκαιρινή σεζόν. Η ρίγα χρησιμοποιήθηκε κυρίως σε μακρυά νύχια για να αποδώσει το σωστό αποτέλεσμα. Οι ρίγες στα νυχια 2016 ανοιξη καλοκαιρι ήταν ζωγραφισμένες με το χέρι ή στολισμένες με ταινίες διακόσμησης.  Διακοσμημένη από τη μία άκρη του νυχιού στην άλλη σε διάφορα μήκη και πάχη.

Brushstrokes

νυχια-καλοκαιρι-2016-πινελιες-womanoclock,gr

Χρώμα στα Νύχια Άνοιξη Καλοκαιρι 2016

νυχια 2016 ανοιξη καλοκαιρι-4-womanoclock,gr
νυχια-2016-ανοιξη-καλοκαιρι-womanoclock.gr
Electric, Orange, Custard, bubblegum pink χρώματα στα νυχια 2016 ανοιξη καλοκαιρι, έδωσαν χρώμα και ένταση στα catwalks!!

Glitter

νυχια-καλοκαιρι-2016-5-womanoclock,gr
Η Επίτευξη της γυαλάδας των νυχιών που είναι μέσα στις top τάσεις των νυχιών 2016 άνοιξη καλοκαίρι, γίνεται με 2 τρόπους: Είτε με την επιλογή ενός glitter βερνικιού, είτε με ένα Top Coat με glitter, το οποίο θα εφαρμόσετε στα νύχια σας αφού έχετε τελειώσει και το δεύτερο χέρι βερνικιού.

Καρό Νύχια

νυχια-καλοκαιρι-2016-7-womanoclock,gr
Καρό σχήματα ζωγραφισμένα στα νύχια, φωτεινά και με έντονο contrast φόρεσαν τα μοντέλα στο fashion week. Μην τρελαίνεστε να πετύχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα! Τα σχήματα μπορεί να είναι ζωγραφισμένα με απόλυτη γεωμετρική ακρίβεια, αλλά επίσης μπορεί να δημιουργούνται με απλές τεμνόμενες ευθείες.