Συνέχεια – Το Ιδανικό Eyeliner που Ταιριάζει με το Σχήμα των Ματιών σου

Σε προηγούμενο άρθρο αναλύσαμε τη σημασία του eyeliner, καθώς και τους διαφορετικούς τρόπους εφαρμογής του. Είδαμε πώς το eyeliner μπορεί να αλλάξει το σχήμα των ματιών και να τα μεταμορφώσει σε κάτι εντελώς διαφορετικό, ανάλογα με το κάθε σχήμα. Είδαμε πως να βαλω eyeliner σε μεγάλα και σε κοντόφθαλμα μάτια και σειρά έχουν τα μικρά μάτια, τα καθοδικά, τα αμυγδαλωτά και τα εξώφθαλμα. Αν ανήκεις σε μία από αυτές τις κατηγορίες διάβασε το παρακάτω άρθρο.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ EYELINER : σε μικρά μάτια

πως-να-βαλω-eyeliner-womanoclock-3

Εφαρμόστε μια λεπτότερη γραμμή του eyeliner στο πάνω μέρος των ματιών, που φαρδαίνει σταδιακά από την εσωτερική γωνία των ματιών ( αν τα μάτια είναι πολύ μικρά ξεκινήστε λίγο πιο πέρα, βλ.εικόνα) προς την εξωτερική. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό eyeliner και βάψτε μέσα τα μάτια σας, διότι θα τα φωτίσει και θα τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ EYELINER : σε καθοδικά τα μάτια

πως-να-βαλω-eyeliner-womanoclock

Εφαρμόστε το eyeliner σύριζα στις βλεφαρίδες ξεκινώντας από τα μισά του ματιού προς την εξωτερική γωνία. Στο τελείωμα ανασηκώστε το eyeliner απαλά και ζωγραφίστε μία ανοδική γραμμή για να δημιουργήσετε ένα cateye αποτέλεσμα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στο κάτω μέρος..Ξεκινήστε από τη μέση του ματιού τη γραμμή eyeliner και ενώστε με την πάνω ακολουθώντας μία ανοδική πορεία.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ EYELINER : σε αμυγδαλωτά μάτια

πως-να-βαλω-eyeliner-womanoclock-2

Εφαρμόστε το eyeliner στο κινητό βλέφαρο από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό θα ενισχύσει το όμορφο σχήμα των ματιών σας. Είναι στην επιλογή σας να βάλετε και στο κάτω βλέφαρο eyeliner.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ EYELINER : σε εξώφθαλμα μάτια

πως-να-βαλω-eyeliner-womanoclock-1

Εφαρμόστε μία πολύ φαρδιά γραμμή eyeliner στο κινητό βλέφαρο σας που θα ξεκινάει από το εσωτερικό και θα φαρδαίνει σταδιακά. Το μαύρο eyeliner καλύπτοντας μια μεγάλη επιφάνεια των ματιών σας θα αφαιρέσει τον όγκο.