Style Tips: Μυστικά πως να Δειχνεις πιο Αδυνατη!

Έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω; Μην πανικοβάλλεσαι! Μέχρι η ζυγαριά σου να δείξει τα σωστά κιλά, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να δείχνεις πιο αδύνατη τουλάχιστον 2 κιλά! (Οδηγίες για σωστή διατροφή και απώλεια κιλών πάτησε εδώ).

ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ:

Γεμάτα μπρατσάκια: Προτίμησε μπλούζες σε σχήμα «χαμόγελο» καθώς το μανικάκι που συνήθως έχουν αυτές οι μπλούζες καλύπτει την περιοχή. Αν θέλεις να φορέσεις κάτι χωρίς μανίκια, απόφυγε την λαιμόκοψη που δεν σε κολακεύει ιδιαίτερα και διάλεξε ανοίγματα σε γεωμετρικά σχήματα όπως είναι το V. Έτσι θα αναδείξεις περισσότερο το στήθος σου.

πως-να-δειχνεις-πιο-αδυνατη-womanoclock
πως να δειχνεις πιο αδυνατη

Ανοιχτή περιφέρεια: Σου ταιριάζουν περισσότερο οι φούστες, παρά τα παντελόνια, ειδικά αν είναι πολύ στενά, ψηλόμεσα και συνδυασμένα με κοντή μπλούζα. Καλύτερα να φορέσεις ένα παντελόνι σε πιο φαρδιά γραμμή και λίγο πιο μακριές μπλούζες. Όσο για τις φούστες, εκείνες σε γραμμή Α είναι ιδανικές για σένα!

Λίπος στην κοιλίτσα: Συνήθως οι γυναίκες που συσσωρεύουν λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, έχουν σωματότυπο
«μήλο». Αυτό σημαίνει ότι έχεις πολύ λεπτά άκρα και ακριβώς αυτά θα τονίσεις! Τα αμάνικα φορέματα που είναι στενά επάνω και ανοίγουν από το ύψος του στήθους, είναι η πιο σωστή επιλογή. Μπορείς άνετα να αναδείξεις τα πόδια σου με κολάν και στενά παντελόνια, όμως η μπλούζα που θα τα συνδυάσεις πρέπει να είναι ριχτή. Απαγορεύεται οτιδήποτε μεσάτο, με ενδεχόμενη εξαίρεση τα σακάκια τα οποία θα πρέπει να φοράς ανοιχτά καθώς έτσι θα δώσουν «περίγραμμα» στη σιλουέτα σου.

Μεγάλο στήθος: Κατ’ αρχάς να το χαίρεσαι. Αν το μέγεθός του είναι πολύ μεγάλο, προτίμησε κάτι ριχτό. Οι κολλητές μπλούζες θα τονίσουν υπερβολικά το σημείο.

Γεμάτα μπουτάκια και γάμπες: Καλό είναι να αποφεύγεις τα κολλητά παντελόνια που διαγράφουν καθώς και τα κολάν. Τα παντελόνια ας είναι σε φαρδιά γραμμή και φόρεσέ τα με στενά μπλουζάκια. Επίσης δεν σε κολακεύουν ιδιαίτερα οι κοντές φούστες από το γόνατο και πάνω. Δοκίμασε φούστες που σταματούν στη μέση της γάμπας σε γραμμή Α και συνδύασέ τες με μπότες!

Πως να δειχνεις πιο αδυνατη Extra Tips: Εκτός από τα παραπάνω κολπάκια που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, δώσε έμφαση στο πρόσωπο και στα μαλλιά σου. Τόνισε τις όμορφες γωνίες, τα μεγάλα μάτια σου ή τα σαρκώδη χείλη σου. Μην αφήνεις τα μαλλιά σου ατημέλητα και φρόντισε να κάνεις χτενίσματα που κολακεύουν τα χαρακτηριστικά σου. Επίσης όταν κάνεις χτενίσματα, μην κοιτάζεις από τον λαιμό αλλά από τη μέση και πάνω. Για παράδειγμα, αν έχεις πολύ ανοιχτές πλάτες, γεμάτα μπράτσα και μικρό πρόσωπο, δώσε όσο όγκο μπορείς στα μαλλιά σου. Αντίθετα, αν από τη μέση και πάνω είσαι πιο στεγνή, ένα κομψό μακρύ καρέ (που είναι και της μόδας) θα δείξει υπέροχο επάνω σου και θα σε κάνει πολύ σικάτη!