7 Υπέροχα Looks για να Ξεχωρίσεις στην Παραλία το 2015

Ψάχνεις το ιδανικό ντυσιμο για παραλια 2015 για σένα; Ποιο είναι άραγε αυτό; Σε αυτό τον οδηγό θα βρεις από τους πιο casual συνδυασμούς ρούχων για την παραλία μέχρι και τους πιο elegante.
Όπως ήδη γνωρίζεις δεν αρκεί απλά να βάλουμε το μαγιό μας και να πάμε για μπάνιο. Για να ολοκληρώσουμε ένα ντύσιμο παραλίας πρέπει να βρούμε το κατάλληλο ύφος, στυλ και αποτέλεσμα που θέλουμε ανάλογα με την όρεξή μας και το μέρος που θα βρεθούμε. Όπως και να έχει ένα ντύσιμο παραλίας πρέπει να είναι εξίσου προσεγμένο.. να μας κολακεύει, να αναδεικνύει το μαγιό και το στυλ μας. Δες παρακάτω τις προτάσεις μας και βρες το δικό σου αγαπημένο look!

Ντυσιμο για παραλια 2015 σε casual σύνολα για χαλαρές εμφανίσεις στην παραλία αλλά και για beach party στο νησί!

Western Look - casual ντυσιμο για παραλια 2015

Το denim κοντό σορτς σου είναι ιδανικό για την παραλία συνδυασμένο με τοπάκια μαγιό με βολάν ή με κρόσια (Ruffle) ή με τα cropped tops. Ολοκλήρωσε αυτό το look με jelly σανδάλια παραλίας και ένα western ψάθινο καπέλο για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Panama Look - casual ντυσιμο παραλιας 2015

Τα ολόσωμα denim shorts (dungaree shorts) συνδυάζονται υπέροχα μόνο με το printed μαγιό σου από μέσα που μπορεί να είναι ολόσωμο ή μπικίνι. Χρησιμοποίησε τα χρώματα από το printed μαγιό σου για να ταιριάξεις τα απαραίτητα του look, σανδάλια, τσάντα και πετσέτα θαλάσσης. Το καπέλο σε PANAMA style δίνει την τελική πινελιά στο αποτέλεσμα.

casual ντυσιμο για παραλια 2015

Τα κοντά μπλουζάκια όπως και τα κρόσια είναι must για αυτή σεζόν. Για αυτά τα 2 looks το δαντελένιο κοντό μπλουζάκι με κρόσια ταιριάξει εξίσου καλά τόσο με ένα ανάλαφρο σορτς (ή denim) όσο και με ένα λινό κοντό παντελόνι (cropped). Μπορείς να προσθέσεις καπελίνες ή καπέλα θαλάσσης. Προσοχή σε αυτό το στιλ χρειάζεται η τσάντα που πρέπει να είναι boho ή σακίδιο.
TIP: αν διαθέτεις κοιλιακούς σε φέτες τότε το μπλουζάκι δεν είναι απαραίτητο.

Romantic & Chic Boho - casual ντυσιμο για παραλια 2015

Τα καφτάνια είναι μία εύκολη λύση για το ντυσιμο παραλιας 2015… και αφού η μόδα το καλοκαίρι 2015 μας ευνοεί με τις δαντέλες και τις διαφάνειες φόρεσέ τα αβίαστα. Σε αυτό το look έχουμε ένα boho chic & ρομαντικό αποτέλεσμα ιδανικό για όλες τις ώρες που θα βρίσκεσαι στην παραλία..θα διακόψεις το μπάνιο σου για φαγητό, για βόλτα, για καφέ, για coctail.. μόνο με ένα ημιδιάφανο ή δαντελένιο καφτάνι συνδυασμένο με όμορφα αξεσουάρ, βρίσκεσαι στο επίκεντρο της μόδας!

Feminine Look - ντυσιμο για παραλια 2015

Τα παρεό δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Αν το στιλ σου είναι πιο γυναικείο και έχεις ξεπεράσει την ηλικία των 35 βάλε το αγαπημένο σου παρεό στην παραλία. Για πολύ feminine εμφανίσεις συνδύασέ το με μεγάλα καπέλα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Elegante Look - ντυσιμο για παραλια 2015

Τέλος, το πιο elegante look είναι για τις black queens. Το μαύρο είναι πάντα chic και αν δε μπορείς να το αποχωριστείς υπάρχει τρόπος να το φορέσεις στην παραλία το 2015 αρκεί η άφιξή σου να γίνει με σκάφος σε διάσημους προορισμούς. Το ολόσωμο ή μπικίνι μαύρο μαγιό σου θα δείχνει τέλειο με μία ψηλόμεση μακρυά φούστα ή φαρδιά παντελόνα. Το κλειδί σε αυτό το look είναι τα μεγάλα γυαλιά! Το καπέλο μπορεί να αντικατασταθεί με τουρμπάνια.
Πέρα από τα παραπάνω ένα maxi φόρεμα ή φούστα σε μακό ύφασμα ή maxi αέρινες see through (διάφανες) Tunics είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή για την παραλία.