Γυναικεία Καπέλα: Οι Τάσεις της Σεζόν Καλοκαίρι 2015

Στο σημερινό άρθρο, θα δούμε τις τάσεις της σεζόν στα γυναικεία καπέλα καλοκαίρι 2015. Άν αγαπάτε τα καπέλα και είστε από τις γυναίκες που νιώθουν άνετα όταν τα φοράτε, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια συλλογή από διαφορετικά στιλ καπέλων για φέτος το καλοκαίρι.

Θα δείτε σε αφθονία μοντέρνα καπέλα για την καθημερινή σας εμφάνιση, καπέλα για τη παραλία, καθώς και κάποιες προτάσεις για βραδινές εξόδους, φορώντας μπαντάνες και φουλάρια στο κεφάλι σας.

Boater Hats

Διαλέξτε να φορέσετε ένα τέτοιο καπέλο για μία εκδρομή, έναν απογευματινό περίπατο, μία καλοκαιρινή βραδιά, μία ρομαντική, αυτοκινητάδα.

woman-oclock9-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρι-2015

Ψάθινα

Φορέστε τα από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το απόγευμα με το ανάλογο ντύσιμο

woman-oclock10-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρι-2015

Μπαντάνες & Μαντήλες

Οι Τάσεις της Σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 αγαπάει τα υφάσματα που αγκαλιάζουν απαλά το κεφάλι μας χωρίς να το βαραίνουν. Μπαντάνες, μαντήλες, κορδέλες, είναι μία όμορφη λύση για όσες προτιμούν να…. παίρνουν αέρα τα μυαλά τους……..

woman-oclock7-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρι-2015 woman-oclock5-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρι-2015

Καπέλα θαλάσσης

Μονόχρωμα ή εμπριμέ καπελα γυναικεια καλοκαιρινα 2015, για τη παραλία που καλύπτουν όλο το κεφάλι. Ιδανικά για την προστασία απ’τον ήλιο.

woman-oclock8-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρινα-2015

Officer

Αυτού του είδους τα καπέλα μπορείτε να φορέσετε για τις βραδινές εξόδους.  Σίγουρα θα σας δώσου στιλ και αυτοπεποίθηση! Κρύβουν έναν δυναμισμό, δεν νομίζετε?

woman-oclock12-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρινα-2015

Καπελίνες

Πολλοί σχεδιαστές διάλεξαν τα floppy καπέλα για τη καλοκαιρινή κολεξιόν 2015. Ασυναγώνιστη τάση με μποέμ αέρα των 70s, που αποπνέει γοητεία.

woman-oclock1-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρινα-2015

Τουρμπάνια

Αραβική η διάθεση του Saint Laurent, παρουσίασε τα μοντέλα του να φορούν τουρμπάνια. Δεν ήταν όμως ο μόνος. Όπως αποδείχτηκε τα τουρμπάνια επέλεξαν και άλλοι σχεδιαστές όπως ο Moschino και έτσι προστέθηκαν και αυτά στις top τάσεις της μόδας των καπέλων.

woman-oclock4-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρι-2015 woman-oclock3-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρινα-2015

Bucket

Άκρως Γυναικεία Καπέλα, με φινέτσα και θηλυκότητα. Αυτή η τάση για τη καλοκαιρινή σεζόν είναι ότι πιο ωραίο έχουμε δει. Μικρά, διακριτικά, εύκαμπτα, χωράνε ακόμα και μέσα στην τσάντα σας. Φορέστε τα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και θα με θυμηθείτε.

woman-oclock-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρινα-2015

Για τον Ήλιο

Αυτά τα καπέλα είναι πραγματικά μεγάλα και προστατεύουν όχι μόνο το κεφάλι αλλά και το σώμα σας από τον ήλιο.

woman-oclock2-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρινα-2015

Τζόκευ

woman-oclock11-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρινα-2015

Πειρατικά

Δεν θα σας συμβούλευα να τα φορέσετε την ημέρα. Εκτός από στιλ για εκκεντρικές εμφανίσεις, δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι άλλο. Παρόλα αυτά είναι και αυτά καλοκαιρινή τάση.

woman-oclock6-καπελα-γυναικεια-καλοκαιρινα-2015