Ποια είναι η Ιδανική Φράντζα για το Δικό σου Πρόσωπο;

Ιδανική Φράντζα για το Πρόσωπό σου

Ποιο είδος φράντζας με κολακεύει; Μακριά, κοντή, ίσια ή ασύμμετρη; Ανακαλύψτε ποιο είναι το ιδανικό είδος φράντζας για εσάς

Από κοντή έως μακριά, σας αποκαλύπτουμε το είδος φράντζας που σας κολακεύει ιδανικά. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι το σχήμα του προσώπου σας. Στρογγυλό, οβάλ, σε σχήμα καρδιάς, με έντονες γωνίες…; Ανακαλύψτε το, μαζί με την ιδανική φράντζα για αυτό!

Φανταστείτε την εικόνα: κάθεστε μπροστά στον καθρέφτη σας και ψάχνετε να κάνετε μια αλλαγή. Το μήκος το μαλλιών σας είναι εντάξει και σας αρέσει εξίσου και το χρώμα. Ένα χτένισμα με πλεξίδες ή ένα πιάσιμο ψηλά δεν σας ικανοποιεί. Τι μπορείτε να κάνετε; Η συμβουλή μας: δοκιμάστε μια φράντζα. Μιας και η φράντζα μπορεί να αλλάξει άμεσα την εμφάνισή σας, η επιθυμία σας για αλλαγή πραγματοποιείται σε μόλις μερικά ψαλιδίσματα.

Ωστόσο, για να είστε σίγουρες ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε προσεκτικά, πριν επιλέξετε ένα είδος φράντζας: κοντή φράντζα, μακριά φράντζα, φιλαριστή ή ίσια; Εσείς επιλέγετε!

Η φράντζα θα κολακεύει το σχήμα του προσώπου σας;

Ίσως αναρωτιέστε εάν σας ταιριάζει γενικότερα η φράντζα; Η απάντησή μας είναι φυσικά ναι. Όμως δεν ταιριάζουν όλες οι φράντζες σε όλες. Το μυστικό βρίσκεται στο σωστό κόψιμο που ταιριάζει στο κάθε σχήμα προσώπου. Πώς προσδιορίζεται το σχήμα του προσώπου; Μπορείτε να το υπολογίσετε.

Απλώς, κάντε ορισμένες απλές μετρήσεις, για να προσδιορίσετε την αναλογία μεταξύ των διάφορων χαρακτηριστικών του προσώπου σας και ανακαλύψτε το δικό σας σχήμα. Πώς γίνεται:

  • Μετρήστε το πιο πλατύ σημείο του μετώπου σας
  • Μετρήστε το πιο πλατύ σημείο των ζυγωματικών σας
  • Μετρήστε το πιο πλατύ σημείο του πηγουνιού σας
  • Μετρήστε το συνολικό πλάτος του προσώπου κάτω από την περιοχή των ματιών
  • Τέλος, μετρήστε κάθετα από την κορυφή του μετώπου σας έως το τέλος του πηγουνιού σας, για να προσδιορίσετε το μήκος του προσώπου σας

Σημειώστε κάπου τις μετρήσεις

Φράντζα ανάλογα με το σχήμα του Προσώπου

Φράντζα για Οβάλ πρόσωπο

Ιδανική Φράντζα για σχήμα Προσώπου Οβάλ

Ένα οβάλ πρόσωπο, συνήθως, έχει 1 ½ φορά μεγαλύτερο μήκος απ’ ότι πλάτος. Το περίγραμμα χαρακτηρίζεται από στρογγυλεμένες καμπύλες και απαλά ζυγωματικά. Σε αυτό το σχήμα προσώπου ταιριάζουν όλα τα είδη φράντζας.

Δοκιμάστε: Αφέλειες, φιλαριστή, μακριά ή κοντή, μπορείτε να επιλέξετε όποια φράντζα θέλετε.

Αποφύγετε: Η φράντζα καλό θα ήταν να μην σταματά στο ύψος του φρυδιού, αλλά είτε λίγο πιο πάνω είτε λίγο πιο κάτω. Τα φρύδια οριοθετούν το πρόσωπό μας και η φράντζα θα πρέπει είτε να τα τονίζει είτε να τα κρύβει.

Φράντζα για πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Ιδανική Φράντζα για σχήμα Προσώπου Καρδιά

Το πλατύ μέτωπο και το στενό, μυτερό πηγούνι είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός προσώπου σε σχήμα καρδιάς. Το μέτωπο και τα μάγουλα μπορεί να έχουν σχεδόν το ίδιο πλάτος. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, μια φράντζα που κάνει το μέτωπο να φαίνεται πιο στενό και το πηγούνι πιο πλατύ είναι ιδανικό.

Δοκιμάστε: Για αλάνθαστο αποτέλεσμα, δοκιμάστε μια φιλαριστή, ελαφρώς ασύμμετρη φράντζα. Επιπλέον, μια φράντζα στο πλάι αναδεικνύει εξίσου το σχήμα του προσώπου σας.

Αποφύγετε: Καλύτερα να αποφύγετε την κοντή φράντζα. Αυτή η πολύ κοντή φράντζα τραβάει την προσοχή στο μέτωπο, κάνοντάς το να φαίνεται ακόμα πιο μεγάλο.

Φράντζα για πρόσωπο με έντονες γωνίες

Ιδανική Φράντζα για σχήμα Προσώπου με γωνίες

Ένα πρόσωπο με έντονες γωνίες έχει συνήθως ίσο μήκος και πλάτος, καθώς και έντονα ζυγωματικά. Μια φράντζα που θα αμβλύνει τις γωνίες σας και θα «γλυκάνει» το πρόσωπό σας είναι η ιδανική επιλογή.

Δοκιμάστε: Οι διακριτικές μύτες στη φράντζα που πέφτουν ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα γύρω από το πρόσωπό χαρίζουν θηλυκότητα και ταιριάζουν μοναδικά στα πρόσωπα με έντονες γωνίες.

Αποφύγετε: Καλύτερα να αποφύγετε ένα γεωμετρικό ή ίσιο κόψιμο, γιατί το πρόσωπό σας θα φαίνεται ακόμα πιο σκληρό και έντονο.

Φράντζα για στρογγυλό πρόσωπο

Ιδανική Φράντζα για σχήμα Προσώπου Στρογγυλό

Όπως και στο πρόσωπο με έντονες γωνίες, έτσι και στο στρογγυλό πρόσωπο, το μήκος του ισούται με το πλάτος του. Ωστόσο, εδώ το μέτωπο και το πηγούνι έχουν διακριτικό και στρογγυλεμένο σχήμα. Η ιδανική φράντζα θα πρέπει να προσθέτει όγκο και μήκος στο πρόσωπο.

Δοκιμάστε: Η μακριά φράντζα είναι το ιδανικό ταίρι ενός στρογγυλού προσώπου. Μακραίνει οπτικά το πρόσωπο και κολακεύει την εμφάνισή σας.

Αποφύγετε: Καλύτερα να αποφύγετε μια πολύ κοντή φράντζα που θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται ακόμα πιο στρογγυλεμένο.

Διαβάστε επίσης:

 

source
1 Comment

Comments are closed