Το πιο δημοφιλές κούρεμα στον κόσμο…. ΤΩΡΑ!

κουρεμα 2021 καρέ

Ένα δυνατό κούρεμα είναι το βασικότερο στοιχείο για το πρόσωπο. Είναι αυτό που αναδικνύει τον εσωτερικό αλλά και εξωτερικό μας κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που όλες μας, σε δύσκολες ή ευχάριστες καταστάσεις κάνουμε αλλαγές στα μαλλιά μας. Ένα όμως κούρεμα και styling μαλλιών είναι αυτό που παραμένει στην κορυφή εδώ και μερικά χρόνια…. παραμένει top στις επιλογές των fashion bloggers αλλά είναι και προτεραιότητα για τα κορίτσια της διπλανής πόρτας.

Δείτε ακόμα: Hair trends 2021: Δείτε τις νέες τάσεις στα χτενίσματα των μαλλιών

Μην ξεχνάμε ότι ένα bob hairstyle, είναι μία επιλογή που χωράει παντού. Μετατρέπεται ανεπιφύλακτα σε ένα casual ή ατημέλητο χτένισμα έως το πιο CHIC hairstyle που ταιριάζει απόλυτα με το πιο κομψό maxi φόρεμα στον κόσμο.

Η έρευνα που έγινε σε παγκόσμια βάση για τις αναζητήσεις google που αφορούν τα γυναικεία κουρέματα έδειξε πως οι γυναίκες αναζητούν ιδέες για bob haircut και bob hairstyles σε μεγαλύτερο βαθμό από οποιοδήποτε άλλο styling μαλλιων. Αν είσαι κι εσύ από αυτές που αναζητούν στο internet για τα bob hairstyles εδώ θα βρεις μερικές ιδέες και ορολογίες που θα σε βοηθήσουν περισσότερο στο αποτέλεσμα που αναζητάς.

#1. Classic bob

Κλασσικό bob κούρεμα 2021

#2. French bob

French bobo haircut

French bobo hairstyle

French bob haircut

#3. Lob (long bob)

Long bob hairstyles 2021

long bob 2021

layered bob hairstyles

#4. Curly bob

Curly neutral bob haircut

Curly neutral bob haircut

#5. Layered Bob

Κλασσικό bob κούρεμα

κουρεμα 2021 καρέ

καρε μαλλιά 2021