4 τρόποι να εφαρμόσεις τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ σου

strobing 2021 μακιγιαζ highlighting

Είστε έτοιμες να μάθετε πως μπορείτε να εφαρμόσετε τις νέες τάσεις στο δικό σας μακιγιάζ; Εδώ θα βρείτε τις 4 μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ 2021 άνοιξη καλοκαίρι!

Και για να είστε πλήρως ενημερωμένες δείτε εδώ όλες τις τάσεις μακιγιάζ: Makeup trends άνοιξη/καλοκαίρι 2021

#1. NO MAKEUP” MAKEUP LOOK

no makeup look 2021

Το no-makeup look έκανε spot σε όλες τις πασαρέλες και αυτή τη σεζόν! Οι σχεδιαστές λατρεύουν αυτό το μακιγιάζ που συμπληρώνει και αναδυκνύει τη φυσική ομορφιά! Less is more! Μια αβίαστη εμφάνιση είναι το μόνο που θέλουμε για αυτό το το καλοκαίρι 2021!

Υιοθέτησε το Look και και θα έχεις πάντα μία φυσική και φρέσκια όψη. Το no-makeup look είναι ένας ισχυρός τρόπος να ενδυναμώσουμε την ιδέα της πραγματικής και φυσικής μας ομορφιάς που μερικές φορές ξεχνάμε από την υπερπαραγωγική εποχή του Instagram!

#2. NATURAL GLAM 

natural glam makeup 2021

Ένας άλλος τρόπος να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά με έναν πιο λαμεπρό τρόπο. Είναι από τα αγαπημένα μας look στις τάσεις μακιγιάζ 2021 άνοιξη καλοκαίρι.

Φορέστε στα χείλη ένα tinted balm, εφαρμόστε μια πιο έντονη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και τελειώστε με ένα φυσικό ρουζ (όπως το baked blush που λατρεύουμε)…. τώρα αποκτήσατε με ευκολία ένα Glam make up look. Δεν ξεχνάμε το highlighting στο εσωτερικό των ματιών και γενικά στο πρόσωπο.

#3. COLOUR MANIAC

μακιγιαζ με χρώμα άνοιξη 2021

Όπως και οι τάσεις στα χρώματα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2021, τα φωτεινά και ζωντανά χρώματα θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο στις τάσεις μακιγιάζ! Ροζ, κίτρινα, πορτοκαλί, μπλε και ακόμη και πράσινα θα κάνουν τα μάτια σας πιο pop από ποτέ!

Ο καλύτερος τρόπος για να ενσωματώσετε αυτήν την τάση στο μακιγιάζ σας είναι να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμες σκιές ματιών ή πολύχρωμα eyeliners!

#4. BOLD LIPSTICK 

κραγιόν τάσεις 2021 άνοιξη καλοκαίρι

Είναι η τάση που εντοπίστηκε σε πολλά runways και σίγουρα θα φορεθεί καθώς ένα bold κραγιόν μας κάνει πάντα να ξεχωρίζουμε. Στα make trends με κραγιόν βρίσκουμε από τις πιο nude αποχρώσεις έως τις πιο τολμηρές. Εσύ πιο χρώμα θα διαλέξεις;