Η γιορτή του έρωτα πλησιάζει! Σπάστε τη ρουτίνα στη σχέση σας με μια ξεχωριστή βραδιά

Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου

Ο Άγιος Βαλεντίνος έρχεται και μαζί του φέρνει ανθοδέσμες τριαντάφυλλα, σοκολατάκια, αρκουδάκια και κάθε λογής δωράκια που ανταλλάσουμε με τους συντρόφους μας. Το περιβόητο κουτί με τα σοκολατάκια μάλιστα υπάρχει εδώ και 140 χρόνια! Πολλές φορές όμως η ρουτίνα μπορεί να κάνει την εμφάνισή της ακόμα και στο ρομαντισμό μιας σχέσης. Γι’ αυτό το λόγο σας παροτρύνουμε φέτος να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει λίγο περισσότερο και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μια ωραία ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σας. 

Αυτή θα μπορούσε να είναι:

  • Ένα ταξίδι αστραπή

Φέτος η γιορτή των ερωτευμένων πέφτει Παρασκευή! Είναι η ιδανική ευκαιρία να οργανώσεις ένα ρομαντικό τριήμερο σε έναν κοντινό ή και μακρινό προορισμό! Πολλά ταξιδιωτικά γραφεία οργανώνουν τριήμερες αποδράσεις για τους ερωτευμένους! Τι ωραιότερο από το να περάσετε οι δυό σας ρομαντικές στιγμές χαλάρωσης με φόντο τον φωτισμένο πύργο του Άιφελ ή στη ρομαντική Βερόνα, πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, που δέχεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα 1000 επιστολές αγάπης! Κρατήστε την έκπληξη κρυφή μέχρι λίγες μέρες πριν και αποκαλύψτε το σε χρόνο κατάλληλο ώστε να μπορείτε και οι δύο να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις όπως π.χ. άδεια από τη δουλειά. Ετοιμάστε δυο μικρές βαλίτσες με τα απαραίτητα και “bon voyage”!

  • Μια βραδιά για δύο

Άφησε για ένα βράδυ τη χειραφετημένη γυναίκα στην άκρη και γίνει η ανατολίτισσα που θα τον συγκλονίσει. Ήξερες ότι στην Ιαπωνία για παράδειγμα την ημέρα αυτή δέχονται μόνο οι άνδρες δώρα, ενώ οι γυναίκες γιορτάζουν ένα μήνα αργότερα, τη Λευκή Ημέρα; Κλείσε λοιπόν τα κινητά σας για ένα βράδυ και χάρισε στο σύντροφό σου μια βραδιά που θα του μείνει αξέχαστη. Περιποιήσου τον μαγειρεύοντάς του ένα φαγητό κατάλληλο για αυτοκράτορες, κάνε την μπανιέρα σου χαμάμ με ένα αρωματικό αφρόλουτρο και φωτισμό από κεριά και συνέχισε με ένα μασάζ με αιθέρια έλαια. Στο σουπερμάρκετ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι και μάλιστα ο  ΑΒ ο Σκλαβενίτης και άλλες μεγάλες αλυσίδες έχουν συχνά προσφορές στα αφρόλουτρα με συσκευασίες 1+1 (για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις AB προσφορές με εκπτώσεις Αγίου Βαλεντίνου)! Θα νιώσει σίγουρα ο αυτοκράτορας της καρδιάς σου και δε θα ξεχάσει ποτέ την ιδιαίτερη περιποίηση που δέχτηκε!

  • Κάτι που αρέσει σε εκείνον

Δεν υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό από το να επιθυμείς να συμμετέχεις σε πράγματα που αρέσουν και ευχαριστούν τον σύντροφό σου. Κάνε του έκπληξη όπως κάνουν στη Δανία και τη Νορβηγία. Εκεί οι άντρες στέλνουν ανώνυμες ευχές που ονομάζονται “Gaekkebrev” του Αγίου Βαλεντίνου στις γυναίκες κι εκείνες πρέπει να μαντέψουν ποιος τους τις έστειλε. Εσύ αντί για κάρτα θα μπορούσες να του στείλεις ανώνυμα, εισιτήρια για τον αγώνα ποδοσφαίρου της αγαπημένης του ομάδας ή να του κανονίσεις ένα δώρο εμπειρίας όπως το να οδηγήσει μια Ferrari ή ένα μαχητικό F-16! Αν πάλι θες κάτι πιο οικονομικό θα μπορούσες να τον βγάλεις για μια βραδιά μπιλιάρδου ή μπόουλινγκ. 

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από όλο τον κόσμο, δείτε το ενδιαφέρον infographic από το Kimbino.gr παρακάτω:

Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου