Τα 5+1 Ομορφότερα Γυναικεία Εσώρουχα για Υπέροχες Εμφανίσεις

Γυναικεία εσώρουχα 2019

Δεν υπάρχει ιδανικότερη εποχή, για να δείξουμε τα εσώρουχά μας, από το καλοκαίρι. Φυσικά, και το χειμώνα κυκλοφορούν στην αγορά υπέροχα εσώρουχα για γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται περιποιημένες όλη την ημέρα, όμως όπως και να το κάνουμε, κρυμμένα κάτω από δεκάδες ρούχα, δεν πρόκειται να αναδειχθούν όπως θα θέλαμε. Το καλοκαίρι, όμως, τα γυναικεία εσώρουχα έχουν την τιμητική τους, γίνονται αναπόσπαστο μέρος κάθε μας εμφάνισης και μπορούν να δώσουν πολλούς έξτρα πόντους γοητείας, αν φορεθούν σωστά μέσα και έξω από το σπίτι. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε!

#1. Καλαίσθητα σουτιέν

Άνετο σουτιέν

Με τις αεράτες και σχεδόν διάφανες μπλούζες που φοράμε το καλοκαίρι, είναι πρακτικά αδύνατο να μη φαίνεται το σουτιέν από μέσα. Αντί, όμως, να προσπαθούμε να το κρύβουμε, γιατί να μην του δώσουμε την προσοχή που του αξίζει; Ένα προσεγμένο δαντελένιο σουτιέν σε ουδέτερο χρώμα θα τραβάει τα βλέμματα τόσο όσο χρειάζεται, για να έχουμε ένα κομψό και πολύ θηλυκό σύνολο.

#2. Bralette

Bralette

To bralette πηγαίνει την ξενοιασιά και τον αισθησιασμό του καλοκαιριού ένα βήμα παραπέρα, αφού δεν θέλουμε καθόλου να το κρύβουμε. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα ενδιάμεσο κομμάτι ανάμεσα σε ρούχο και σουτιέν και φοριέται με see-through μπλούζες, ανοιχτά πουκάμισα ή ακόμα και μόνο του, εκείνες τις ανέμελες νύχτες στα σοκάκια ενός νησιού.

#3. Floral φανελάκι

΄Γυναικεία φανέλα φλοράλ

Ένα ιδιαίτερο φανελάκι φοριέται παντού. Δίνει έναν σέξυ τόνο στις χαλαρές μας αμφιέσεις μέσα στο σπίτι, ταιριάζει ιδανικά με ένα τζιν σορτσάκι για την παραλία, αλλά μπορεί να φορεθεί και όλες τις ώρες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το floral δίνει μια θηλυκή νότα που μας θυμίζει πόσο μας κολακεύουν τα χρώματα του καλοκαιριού.

#4. Σατέν νυχτικό

΄Σατέν νυχτικό

Το σατέν νυχτικό είναι φυσικά το αγαπημένο μας νυχτικό και για το χειμώνα, με τη διαφορά όμως ότι τότε δεν προλαβαίνουμε να το δούμε ούτε εμείς ούτε ο καλός μας παρά ελάχιστα πριν χαθούμε κάτω από το πάπλωμα ή κουκουλωθούμε με μια ρόμπα. Το καλοκαίρι έχουμε όλο το χρόνο να το χαρούμε. Άνετο, σέξυ αλλά και chic είναι ένα κομμάτι που μπορούμε να το φοράμε όλη την ημέρα στο σπίτι και να μην το βαρεθούμε ποτέ.

#5. Σλιπ χωρίς ραφές

Κακά τα ψέματα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρυφτεί το σλιπ κάτω από ένα μικροσκοπικό κολλητό φόρεμα ή σορτσάκι. Ακόμα και το πιο αόρατο στρινγκ θα αφήσει τα… ίχνη του. Η μόνη λύση είναι ένα σλιπ χωρίς ραφές στο χρώμα του δέρματος. Με την ειδική κοπή με laser αγκαλιάζει το σώμα και κυριολεκτικά γίνεται ένα με αυτό χωρίς να διαγράφει καθόλου κάτω και από το πιο λεπτό ύφασμα.

#6. Μακριά μπλούζα

Μακριά μπλούζα

Αν η εικόνα μιας γυναίκας που σηκώνεται από το κρεβάτι και φοράει τη φαρδιά μπλούζα του συντρόφου της σας αρέσει πολύ, τότε μπορείτε να πάρετε μια δικιά σας! Είναι ένα ρούχο που συνδυασμένο με ένα τζιν ταιριάζει κάλλιστα για μια σπορ πρωινή εμφάνιση, αλλά αποτελεί και ένα πολύ νεανικό ρούχο για μέσα στο σπίτι, τώρα που οι ζέστες φουντώνουν και δεν θέλετε να φοράτε τίποτα άλλο που να σας κάνει να ασφυκτιάτε.