Λιποαναρρόφηση: Αξίζει τελικά τον κόπο;

Λιποαναρρόφηση στη γυναίκα

Η λιποαναρρόφηση τα τελευταία χρόνια μόνο άγνωστη δεν είναι. Είναι μια λέξη που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερα ανάμεσά μας, ιδιαίτερα σε μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί πλέον μια διαδικασία που προ πολλού έχει πάψει να θεωρείται ταμπού, δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα και σήμερα κοιτούν τη λιποαναρρόφηση με επιφύλαξη.

Οι λόγοι για αυτό;

Μπορείς να τους δεις παρακάτω μαζί με τις διευκρινήσεις που θα σου λύσουν τις απορίες και θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Τιμές

Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους πολλές γυναίκες (πλέον και άντρες), διστάζουν να μπουν στη διαδικασίας της λιποαναρρόφησης είναι το κόστος. Στις μέρες μας ωστόσο ο πλαστικός χειρούργος δεν είναι μια ειδικότητα απλησίαστη. Οι τιμές τα τελευταία χρόνια για τη λιποαναρρόφηση καθώς και τις άλλες πλαστικές επεμβάσεις έχουν πέσει φέρνοντας το κόστος τους σε ένα προσιτό επίπεδο.

Διάρκεια Αποτελέσματος

Μία συχνή ερώτηση όσων σκέπτονται να προχωρήσουν σε οποιουδήποτε τύπου λιποαναρρόφηση είναι η παρακάτω:

Το αποτέλεσμα διαρκεί ή μήπως μετά από λίγο καιρό θα ξαναγυρίσω στο σημείο που ήμουν πριν την επέμβαση.

Η παραπάνω ερώτηση είναι πολύ λογική. Για αυτό και ο πλαστικός χειρούργος δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να είναι πολυετής με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει μεγάλη αυξομείωση στο βάρος.

Η επόμενη ερώτηση είναι φυσικά ποιες μεταβολές στο βάρος θεωρούνται ασφαλείς; Θα μπορούσαν τα 2 με 3 κιλά που συνήθως βάζουμε κατά τη διάρκεια των γιορτών να αποδειχθούν καταστροφικά;

Ο πλαστικός χειρούργος απαντάει ότι δεν υπάρχει λόγος για μια τέτοια ανησυχία. Το εύρος της διακύμανσης δεν είναι τεράστιο είναι ωστόσο αρκετό για να μπορούμε να το διαχειριστούμε. Πιο συγκεκριμένα είμαστε απόλυτα ασφαλείς μέσα σε ένα πλαίσιο 5 με 7 κιλών.

Αποτέλεσμα

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα αρμονικό σώμα διορθώνοντας ατέλειες που δεν είναι δυνατόν να πετύχεις με τη γυμναστική και τη διατροφή.