6 Beauty Trends που αφήνουμε πίσω μας το 2019

beauty trends say goodbuy in 2019

To 2018 μας έφερε αρκετά beauty trends που αγαπήσαμε. Είχαμε glitter, sparkles, είχαμε τάσεις στα νύχια με υπερβολή που θα θυμόμαστε για δεκαετίες….. ήρθε όμως η ώρα να πούμε αντίο σε μερικές από αυτές έχοντας πλέον μπει στο 2019.

#1. Η τάση του Unicorn

unicorn trend

Το μικρό πόνυ που πολύ σύντομα έγινε η viral τάση του instagram. Είδαμε σκιές ματιών και χείλη στα χρώματα του μονόκερου, παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά, glitter και ατελείωτα shinny προϊόντα. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε αυτή την παιδιάστικη τάση και να ξαναγίνουμε γυναίκες…. back to normal!

#2. Μάσκες με Glitter

glitter μάσκα προσώπου

Αγαπάμε κάθε ευκαιρία για προσωπική περιποίηση. Όμως η χρονιά που πέρασε άφησε πίσω της πολύ από glitter της. Οι γκλιτεράτες μάσκες έγιναν huge trend όπου τώρα αρχίζει να ξεθωριάζει. Άλλωστε ποιος ο λόγος αυτής της υπερβολής. Μόνο στο οπτικό μας πεδίο είχε να προσφέρει κάτι παραπάνω!

#3. Pastel Μαλλιά

παστέλ αποχρώσεις μαλλιών

Οι Unicorn και οι αποχρώσεις του ουράνιου τόξου δεν ήταν οι μόνες που ήταν στα high τους τις περασμένες χρονιές.  Baby pinks, πρασινωπά μαλλιά, λιλά και απαλά κίτρινα ή πορτοκαλί ήταν μερικά από τα χρώματα μαλλιών που εμφανίστηκαν ως chic στα social media  με μεγάλη έμπνευση και επιτυχία. Ας μαζευτούμε ξανά σε πιο φυσικά αποτελέσματα.

#4. Τα νύχια της υπερβολής

υπερβολικά σχέδια στα νύχια

Περάσαμε αρκετά χρόνια με πολλά και υπερβολικά σχέδια στα νύχια μας. Μην ξεχνάμε ότι είδαμε ακόμα και νύχια δόντια… έλεος δηλαδή (google search “teeth nails” να τρελαθείς). Είχαμε νύχια πολύ μακρυά και σε κάθε ένα από αυτά ένα σχέδιο, πολλές φορές ήταν και διαφορετικό. Δε συζητώ για τα glitter kai strass. Η επιστροφή στο normal του 2019 μας δικαιώνει.

#5. Περίεργα σχήματα φρυδιών

πολύ έντονα ή μεγάλα φρύδια

Εντάξει είπαμε να έχουμε μεγάλα και καλοσχηματισμένα φρύδια αλλά κάποια στιγμή το trend ξέφυγε εντελώς από την πραγματικότητα. Fishtail εκδοχές jeweled, glittered και τρομαχτικά φρύδια τα ξεχνάμε γι αυτή τη σεζόν.

#6. Baby Bangs

κοντή φράντζα

Αν και μπορώ να πω πως ήταν κολακευτικό αυτό το κούρεμα για κάποιες γυναίκες!  Δεν είναι όμως και τόσο φυσικό το αποτέλεσμα για να αντέξει στο χρόνο… για να μην πούμε και πόσο δύσκολο είναι να ξαναμακρύνεις αυτά τα μαλλιά.