TOP 9 Fashion Trends που Ξεχώρισαν στη Νέα Υόρκη

τάσεις μόδας φυθνόπωρο 2018 NYFW

Τάσεις μόδας του φθινοπώρου 2018 από το fashion week της Νέας Υόρκης, οι οποίες μας άφησαν με απροσδόκητες εκπλήξεις. Επίδειξη υψηλής ραπτικής από Marc Jacobs και μια λιγότερο μινιμαλιστική Victoria Beckham συλλογή που θα σας καθηλώσει. Ακόμη, εξαιρετικές τάσεις ομορφιάς για να πειραματιστείτε με τις τάσεις.

#1. Φθινοπωρινά Σύνολα

τάσεις μόδας φυθνόπωρο 2018 NYFW

Τα κοστούμια πάντα αποτελούσαν ένα από τα σήματα κατατεθέν του NYFW, καθώς οι γνωστές οδοί της Νέας Υόρκης συνδέονται συχνά με επιχειρήσεις και σκληρά εργαζόμενους. Για τις τάσεις μόδας το φθινόπωρο του 2018, οι πιο δημιουργικοί σχεδιαστές επέλεξαν να δώσουν στο κοστούμι ένα ακόμη πιο φημισμένο όνομα, επιλέγοντας καινοτόμα στυλ, στοιχεία και υλικά.

Οι τάσεις του 2018 περιλαμβάνουν μια πληθώρα διαφορετικών κοστουμιών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα oversized κομμάτια και ο συνδυασμός σακάκι με φούστα – τα γνωστά ταγιέρ αλλά προσαρμοσμένα στη μόδα του 2018. Δεδομένου ότι τα κοστούμια είναι πάντα βασικά κομμάτια, σας συνιστούμε να επενδύσετε σε ένα καλό, haute couture κομμάτι γι’ αυτή τη σεζόν.

#2. Το Φθινόπωρο του 1980

τάσεις μόδας φυθνόπωρο 2018 NYFW - κοστούμια

Με τολμηρές, απροσδόκητες, φωτεινές και δομημένες μορφές, η μόδα της δεκαετίας του ’80 μεταφράστηκε το 2018 ως ένα big trend. Bold ώμοι έως και εκκεντρικά λαμπερά υφάσματα…. όλες θα βρούμε το κομμάτι που μας εμπνέει περισσότερο για τα πιο fashionable outfits του Φθινοπώρου.

#3. NYFW Animal Prints

τάσεις μόδας φυθνόπωρο 2018 NYFW - animal prints

Μία από τις κυριότερες τάσεις για αυτή τη σεζόν είναι τα animal prints. Αν δεν έχεις φορέσει ποτέ κάτι τέτοιο έως τώρα, αλλά θα ήθελες να δοκιμάσεις ένα animal printed σύνολο τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Όλες οι τάσεις του 2018 σε οδηγούν εδώ!

#4. Statement Καλσόν

τάσεις μόδας φυθνόπωρο 2018 NYFW - trendy καλσόν

Solid χρώματα και συχνά neon τόνοι, ΄χωρίς καμία αμφιβολία τα πολύχρωμα καλσόν είναι το πιο statement κομμάτι της σεζόν φθινόπωρο χειμώνας 2018-2019.  Ανυπομονούμε να συνδυάσουμε τα νέα μας ροζ, κόκκινα, μπλε ή κίτρινα καλσόν με ένα μπλουζοφόρεμα και oversized outerwear.

#5. Φθινόπωρο 2018 Leggings!

leggings trend 2018-2019

Απέχουν μόνο ένα βήμα από την τάση του καλσόν που αναφέραμε στον αριθμό #4. Άνετα και εύκολα να τα φορέσεις, τα leggings πραγματικά θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσεις. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ψηλά τακούνια φορώντας τα από το πρωί ως το βράδυ. Μπορείς να επενδύσεις σε γυαλιστερές ή metallic υφές για να εντυπωσιάσεις με ένα βραδινό outfit.

#6. Tartan Plaids

τάσεις μόδας φυθνόπωρο 2018 NYFW -ταρτάν

Εμπνευσμένο από την δεκαετία του ’80, αυτό το μοτίβο υπάρχει στα χείλη όλων – και είναι το chic ταρτάν. Χρησιμοποιείται για να διακοσμήσει τα πάντα, από τα μπουφάν μέχρι τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Για τους λάτρεις του Ταρτάν, ήρθε η δική τους σεζόν!

#7. Ψηλόμεσες Φούστες

ψηλόμεσες φούστες τάσεις 2018-2019

Μαζί με τα κοστούμια, υπάρχει και ένα άλλο ρούχο που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας – ψηλόμεση μακριά φούστα. Είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο του 2018 σύμφωνα με την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.
Εξαιρετικά chic και urban ταυτόχρονα, τέτοιες φούστες προορίζονται να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε statement outfits, καθώς συμβαδίζουν εύκολα με αθλητικά μπλουζάκια, διαφανή ή πλεχτά τοπ και μπότες ή μυτερές γόβες.

#8. Magenta

τάσεις μόδας φυθνόπωρο 2018 NYFW -φούξια

Είναι το must have color που πέρασε από το συγκεκριμένο fashion week. Πολλοί σχεδιαστές έσπευσαν να το αγκαλιάζουν και να δημιουργήσουν τολμηρά μονοχρωματικά σύνολα.
Πλούσιο και ζωντανό, είναι επίσης το τέλειο χρώμα για αξεσουάρ και ποντάρουμε ότι το μελλοντικό μας Instagram feed θα γεμίσει με παπούτσια, τσάντες και μακιγιάζ αυτού του χρώματος (κάτι για το οποίο δεν παραπονιόμαστε, καθόλου !).

Διαβάστε ακόμα: 17 Top Χρώματα Μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2018-2019

#9. Beauty Trend

τάσεις μόδας φυθνόπωρο 2018 NYFW -beauty trendsΜε μερικά από τα κορυφαία brands να προέρχονται από την Αμερική, δε θα μπορούσαν τα beauty trends να μην είναι συνυφασμένα με τα runways. Αυτό το φθινόπωρο 2018 είναι και πάλι δημιουργικό. Μερικές από τις καλύτερες τάσεις ομορφιάς να αντανακλούν τέλεια τις διαθέσεις μόδας. Τα πανέμορφα μάτια των μοντέλων, τα απαλά χείλη, οι δημιουργίες των νυχιών, τα wet look και τα κλιπ των μαλλιών ήταν παντού, συμπληρώνοντας κάθε σύνολο με το σωστό ύφος φρεσκάδας και ελευθερίας που χαρακτηρίζει τη μόδα του 2018-2019.