Plus size κορίτσια: Πώς να φορέσετε τα ψηλόμεσα παντελόνια με στυλ

Τα ψηλόμεσα παντελόνια κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Εμφανίστηκαν πριν από ένα χρόνο, σαν μια πνοή φρεσκάδας και μια επιστροφή στη δεκαετία του ’60 και του ’70. Αρχικά οι γυναίκες τα κοίταζαν με δισταγμό, αλλά τώρα δεν μπορούν να φανταστούν την ντουλάπα τους χωρίς αυτά. Υπάρχουν και κάποιοι κανόνες φυσικά, που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για να τα φορέσετε σωστά και με στυλ.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τις πιο σημαντικές τάσεις της μόδας 2019

1. Λεπτή μέση
Θεωρητικά, τα παντελόνια προορίζονται για γυναίκες που έχουν σαφώς λεπτή μέση. Αν δεν ανήκετε σε αυτή την ομάδα, και όμως θέλετε να φορέσετε αυτό το παντελόνι, θυμηθείτε να φοράτε πάντα μια λεπτή ζώνη που θα χωρίσει τη σιλουέτα σε δύο μέρη. Χάρη σε αυτό, θα φανεί πιο αναλογικό το σώμα σας.

2. Αεράτα t-shirts
Η κύρια άποψη είναι ότι τα ψηλόμεσα παντελόνια μπορούν να καλύψουν τις ατέλειες μας και τα παραπανίσια κιλά ειδικά στην λίγη κοιλίτσα και στα σωσίβια. Εάν βάλετε μία στενή μπλούζα θα τονίσετε επιπλέον το κάτω μέρος. Επιλέξτε κάτι πιο αεράτο, όπως ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο που θα κρατήσει σε ισορροπία τη σιλουέτα σας.

3. Το σωστό μέγεθος
Αυτός είναι ο πιο σημαντικός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια όλων των αγορών. Τα παντελόνια πρέπει να έχουν το σωστό μέγεθος! Δεν μπορούν να είναι πολύ σφιχτά και τα κουμπιά η το φερμουάρ να είναι τσίτα, επισημάνετε τα ελαττώματα του σώματος αντί να τα κρύψετε.

Εάν είστε λεπτές και έχετε στενούς γοφούς, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα στενό ψηλόμεσο παντελόνι. Εσείς που έχετε λίγα κιλά παραπάνω, θα πρέπει να επιλέξτε παντελόνια σε σκούρα χρώματα και να εγκαταλείψετε τους σωλήνες που θα τονίσουν περισσότερο την περιφέρεια.

4. Προσοχή στο μήκος
Εάν θέλετε να φανείτε ψηλόλιγνες και να μακρύνετε οπτικά τη σιλουέτα σας, επιλέξτε ένα παντελόνι με μακρύτερο μήκος. Η καλύτερη λύση είναι τα μαύρα παντελόνια που εάν τα φοράτε με ψηλά τακούνια στο ίδιο χρώμα, τα πόδια σας θα φτάσουν στον ουρανό.