Νέα σχολική χρονιά | Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια σαν μαθητές και πώς ξεκινά η χρονιά τους

Με ποιες διαθέσεις ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Είσαι αυθόρμητη, ενθουσιώδης, ένα άδολο αλλά δυναμικό ον, διανοητική, παρορμητική, η αρχηγός της τάξης, κυριαρχική, αλλά και επιθετική. Μπορεί να μπλέκεσαι συνεχώς σε καβγάδες και να γίνεσαι ο εφιάλτης των καθηγητών.
Αυτό το μήνα προσγειώνεσαι απότομα στη ρουτίνα καθώς το μυαλό σου ταξιδεύει ακόμα στο καλοκαίρι. Βάζεις τα δυνατά σου να μπεις σε πρόγραμμα.

Ο Άρης σε κάνει δραστήρια αλλά θα χρειαστεί να προσέξεις τι γράφεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και τις σχέσεις σου με φιλικά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι επίμονη, υπομονετική, ρεαλίστρια, φροντίζεις τους συμμαθητές σου, βάζεις τα πράγματα σε τάξη. Σε χαρακτηρίζει η σταθερότητα, θέλεις να νιώθεις ασφαλής και αντιδράς όταν δεν τα εισπράττεις αυτά. Κινείσαι συμφεροντολογικά και με πείσμα. Η τσάντα σου λογικά θα πρέπει να είναι γεμάτη φαγητό.

Ο μήνας αυτός είναι δημιουργικός, οραματίζεσαι νέα πράγματα και τα μοιράζεσαι με τους άλλους. Η Αφροδίτη, από τις 9, φέρνει φλερτ και επιτυχίες. Προσοχή με τον Άρη σε τσακωμούς με γονείς ή καθηγητές. Το πρόγραμμά σου θα είναι γεμάτο. Ας είσαι πιο διαλλακτική και διπλωματική. Οι πλανήτες φέρνουν τύχη και σε προστατεύουν από κακοτοπιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι διανοητική, περίεργη, υπερκινητική, αγαπάς τις μετακινήσεις και τις δημόσιες σχέσεις. Ξέρεις να προσαρμόζεσαι, σε χαρακτηρίζει η εξυπνάδα, η εκφραστικότητα και η ευστροφία αλλά και η πολυδιάσπαση και η εναλλαγή διαθέσεων. Είσαι η διασκέδαση της τάξης και οι ατάκες σου μένουν στην ιστορία. Δεν μπορείς όμως εύκολα να οργανωθείς.

Αυτό το μήνα μπορεί να είσαι πιο εσωστρεφής και να αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά. Με την Αφροδίτη, από τις 9, θέλεις να κάνεις όμορφη την καθημερινότητά σου και οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Βάλε πρόγραμμα και θα βγεις κερδισμένη ακόμα και αν σε κάποια ζητήματα είσαι αναποφάσιστη. Με τον Άρη, προσπάθησε να τηρείς τους κανόνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διαθέτεις συναισθηματική νοημοσύνη, είσαι ευαίσθητη εκεί που θέλεις, ξέρεις να αυτοπροστατεύεσαι, αναζητάς την ασφάλεια γιατί είσαι ανασφαλής, έχεις καλή μνήμη και δεν αγαπάς τα δύσκολα αλλά αν σου τύχουν τα αντιμετωπίζεις με δύναμη. Έχεις αντοχές αλλά είσαι και λίγο κυκλοθυμική. Οι εξετάσεις μπορεί να είναι ο εφιάλτης σου και πολλές φορές μπορεί στο σχολείο να μην αισθάνεσαι καλά.

Αυτό το μήνα θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα σου δοθούν ευκαιρίες για φλερτ. Ο Ερμής σε κάνει ομιλητική και η Αφροδίτη, από τις 9, φέρνει διασκέδαση και ψυχαγωγία. Καλά ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά, όμως το χαρτζιλίκι σου μπορεί να είναι μειωμένο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Προς το τέλος του μήνα, δες με ρεαλισμό τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Είσαι αξιοπρεπής, δημιουργική, υπερήφανη, επιχειρηματική, ντόμπρα, γενναιόδωρη. Ο εγωισμός σου είναι μεγάλος και πολλές φορές δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. θα μπορούσες άνετα να είσαι ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς στο σχολείο και όλοι να σε θαυμάζουν.

Η Αφροδίτη, από τις 9 αυτό το μήνα, δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα με οικεία πρόσωπα. Το χαρτζιλίκι σου μπορεί να είναι μειωμένο και να σκέφτεσαι συνεχώς όσα σου λείπουν. Οι άλλοι μπορεί να έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, με τον Άρη, και αυτό να χαλάει τις ισορροπίες στις σχέσεις σου και να δημιουργούνται εντάσεις. Μπορεί να χρειάζονται και τη βοήθειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπάς την τάξη και την ηθική, κολλάς στις λεπτομέρειες, προσφέρεις με τις πράξεις σου, παρέχεις τις υπηρεσίες σου, υπολογίζεις τα πάντα, τα βάζεις όλα σε σειρά. Στο σχολείο μπορεί να κάθεσαι στο πρώτο θρανίο και να έχεις τους καλύτερους βαθμούς της τάξης.

Αυτό το μήνα είσαι πολύ επικοινωνιακή. Η Αφροδίτη, από τις 9, σε κάνει δημοφιλή στις παρέες σου και φέρνει νέες γνωριμίες. Πρόσεχε μόνο ποιους εμπιστεύεσαι για να μην απογοητευτείς αργότερα. Η καθημερινότητά σου είναι κουραστική, όμως εσύ τα καταφέρνεις όλα και κάνεις μια καλή αρχή.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπάς την τέχνη, την καλαισθησία, την αρμονία, την ομορφιά, την αισθητική. Είσαι διπλωμάτης, δίκαιη, καθόλου επιθετική και ξέρεις να περνάς τα θέλω σου με τρόπο. Η νομική και η καλλιτεχνία σου ταιριάζουν. Είσαι δημοφιλής στην τάξη σου και όλοι σε αγαπούν, έχεις πολλές φιλίες αλλά είσαι και συνεχώς αναποφάσιστη.

Με την Αφροδίτη, από τις 9 του μήνα, αναζητάς τη σιγουριά και την ασφάλεια. Μπορεί στις αρχές της σχολικής χρονιάς να είσαι λίγο ντροπαλή, όμως προς το τέλος του μήνα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου, λύνεται η γλώσσα σου και επικοινωνείς καλύτερα. Η ενέργειά σου είναι στα ύψη, προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπάς το απόλυτο, την υπερανάλυση, το βάθος, τη διείσδυση. Είσαι διαισθητική αλλά και ανικανοποίητη και αυτοκαταστροφική. Ξέρεις να χειρίζεσαι τους άλλους, είσαι απρόβλεπτη, μυστήρια, εσωστρεφής, κτητική. Πολλές φορές στο σχολείο είσαι σιωπηλή και απόμακρη και μπορεί να το μισείς.
Όμως αυτός ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες για μια καλή αρχή.

Ο Ερμής βοηθάει την οξύνοιά σου και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ανανεώνει και όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω σου. Προσοχή στον Άρη που μπορεί να σε πιέσει και να σε κάνει παρορμητική. Ο Δίας, επίσης στο ζώδιό σου, φέρνει όλη την τύχη με το μέρος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ελεύθερη, επικοινωνιακή, ενθουσιώδης, επεκτατική. Αγαπάς τη γνώση, την περιπέτεια, τη φιλοσοφία, τη δικαιοσύνη και μισείς τη ρουτίνα. Στην τάξη μπορεί να σηκώνεις πρώτη το χέρι και οι καθηγητές να λένε πως είσαι πολύ έξυπνο παιδί αλλά δεν διαβάζεις.

Αυτό το μήνα, η κοινωνικότητα αυξάνεται και δίνεις βάση στις φιλοδοξίες σου. Ο Ερμής σε βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα ενώ η Αφροδίτη φέρνει κρυφά φλερτ. Κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε αναστατώσουν. Προσοχή στα λόγια και τις μετακινήσεις σου. Μια φιλία μπορεί να δοκιμαστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι πρακτική, ρεαλίστρια, αυτοκυρίαρχη, συντηρητική, οργανωτική, σοβαρή, φιλόδοξη, εξουσιαστική, αυταρχική. Κυριαρχείς και υποτιμάς αλλά δεν θέλεις να σε υποτιμούν. Μπορεί στην τάξη να είσαι η απουσιολόγος και να μιλάς στους καθηγητές για τις αταξίες των άλλων.

Αυτός ο μήνας είναι πολύ θετικός για το σχολείο αλλά και για τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες από το πουθενά και να χαρείς, το φλερτ κυριαρχεί αλλά μην βιαστείς. Προσοχή στον Άρη που μπορεί να σε μπερδέψει και να μην βλέπεις αντικειμενικά τις καταστάσεις. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να πιεστείς με τις υποχρεώσεις, όμως βάζεις πρόγραμμα και τα καταφέρνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι έξυπνη, εύστροφη, εγκεφαλική, διανοητική, πρωτοποριακή, απρόβλεπτη, εκκεντρική αλλά και αλλοπρόσαλλη. Κάνεις επίδειξη με το μυαλό σου, έχεις τους δικούς σου ρυθμούς, είσαι ελεύθερη και ανεξάρτητη. Αγαπάς την τεχνολογία και την πολιτική. Στοχάζεσαι, είσαι διανοούμενη και ανθρωπίστρια. Μπορεί να τσακώνεσαι με τους καθηγητές γιατί θεωρείς πως δεν είναι ικανοί να διδάξουν τίποτα.

Αυτό το μήνα, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και η ενέργειά σου είναι στα ύψη. Μπορεί να είσαι αρκετά οξύθυμη και παρορμητική. Βγάλε τις εντάσεις σου στα σπορ και προσοχή στα ατυχήματα. Η Αφροδίτη σε κάνει δημοφιλή στο σχολείο και φέρνει το παιχνίδι στα χέρια σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπάς την τέχνη, είσαι φιλάνθρωπη και φιλεύσπλαχνη, ρομαντική, ιδεαλίστρια, ονειροπόλα. Έχεις φαντασία και πολλές φορές αυταπατάσαι καθώς είσαι αφελής και καθόλου ρεαλίστρια. Έχεις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, δεν έχεις λογική και μερικές φορές λες ψεματάκια και υποκρίνεσαι. Στο σχολείο αγαπάς τους στίχους και τα τραγούδια και περιμένεις με αγωνία τις εκδρομές.

Αυτό το μήνα μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες. Φέρεσαι διπλωματικά και η Αφροδίτη, από τις 9, φέρνει την περιπέτεια στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να εντυπωσιαστείς από ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από εσένα. Με τον Άρη μπορεί να νιώθεις κουρασμένη ή να έχεις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Δεν μπορείς να ενταχθείς στο καθημερινό πρόγραμμα και αυτό σε δυσκολεύει.

missbloom.gr