Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 8 έως 14 Οκτωβρίου 2018)

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού την Τρίτη θα φέρει, για όλους, στο επίκεντρο τα ζητήματα των σχέσεων και της αγάπης αυτήν την εβδομάδα. Η ισορροπία που αναζητάτε σε μια σχέση γίνεται σημαντική τώρα και δεν μπορεί να παραβλεφθεί. Αν βρίσκεστε σε σχέση και αισθάνεστε την ανισορροπία, ίσως να προσπαθήσετε σκληρά για να διορθώσετε την κατάσταση. Αυτή η νέα Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ως συνέπεια θα υπάρχουν σίγουρα πολλά συναισθήματα που υποβόσκουν μεταξύ σας. Ένας αγώνας εξουσίας μπορεί να ξεκινήσει καθώς αρχίζει μια καινούρια σχέση για κάποιους. Προσέξτε! Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη. Μια βαθιά έλξη για κάποιον μπορεί να αποδειχθεί πολύ απογοητευτική ή ακόμα και καταστροφική. Προσέξτε αν ετοιμάζεστε να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην. Ρωτήστε τον εαυτό σας για τον λόγο που σας ενδιαφέρει και περιμένετε λίγο, ένας καλός βραδινός ύπνος θα βοηθήσει.

ΚΡΙΟΣ
Είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα καθώς οι υποχρεώσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Θα έρθετε πιο κοντά με συναδέλφους και ανώτερους για να εδραιωθείτε στην ιεραρχία, αλλά όχι μόνο. Η διαίσθησή σας είναι σωστή όσον αφορά στην εργασία και τα χρήματα. Εάν διακατέχεστε από ενθουσιασμό σχετικά με τις επενδύσεις, προχωρήστε προσεκτικά. Η ενέργεια είναι τυχερή για ξαφνικές υπερβολές πλούτου. Έχετε την ευκαιρία να είστε εξυπηρετικοί με έναν πιο δημιουργικό τρόπο. Μοιραστείτε κάτι με άλλους που πραγματικά απολαμβάνετε. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να διευθετήσετε κάποια ζητήματα στο χώρο εργασίας. Η περίοδος είναι ιδανική για συναντήσεις ομάδων και συνεταιριστικές επιχειρήσεις.
Ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα είναι πιθανό για εσάς και τον αγαπημένο σας αυτήν την εβδομάδα χάρη στη νέα Σελήνη που θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεών σας. Φαίνεται σαν να είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην κοινή ζωή σας, αλλά σας κατακλύζει το άγχος. Θυμηθείτε να στηρίξετε ο ένας τον άλλον καθώς ξεκινάτε μαζί με αυτήν τη νέα περιπέτεια. Είστε μια ομάδα!

ΤΑΥΡΟΣ
Συνδέεστε καλύτερα με τους άλλους σε ζητήματα εργασίας και χρήματος αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχει αρκετή δραστηριότητα σε ομάδες, πολιτική και αυτοαπασχόληση. Σκεφτείτε πώς να αυξήσετε το εισόδημά σας με μια παράλληλη επιχείρηση ή σκεφτείτε σοβαρά να αλλάξετε σταδιοδρομία. Το Σύμπαν επεκτείνει τις ευκαιρίες σας, κρατήστε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά. Θα έχετε μια ξαφνική λάμψη διορατικότητας όταν δείτε το δρόμο προς την επιτυχία. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει. Οι άνθρωποι το εκτιμούν όταν είστε αξιόπιστοι. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να υποβάλετε αίτηση για δουλειά. Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την αναθεώρηση σχεδίων ή την τροποποίησή τους. Μπορεί να αισθάνεστε αισιόδοξη και περιπετειώδης.
Εσείς και ο αγαπημένος σας θα μιλήσετε πολύ περισσότερο αυτήν την εβδομάδα για το τί πραγματικά έχει σημασία. Κάτι που έχει στοιχειώσει τη σχέση σας από το παρελθόν πιθανότατα θα επανέλθει, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να το αφήσετε πίσω σας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά τα καλά νέα είναι ότι και οι δύο είστε περισσότερο από πρόθυμοι να μιλήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να σκέφτεστε τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας. Ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες δραματικές αλλαγές στο χώρο εργασίας σας ή στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τους πελάτες. Ένα πρωί φέρτε υγιεινά σνακ στους συναδέλφους σας, μπορεί να αποδειχθεί μια ευπρόσδεκτη θεραπεία που χτίζει το ηθικό. Τα γεγονότα μπορούν να σας οδηγήσουν σε ένα σταυροδρόμι. Μην αφήσετε τίποτα να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη σας. Ξέρετε να κερδίζετε χρήματα με την ομιλία και την κοινωνικοποίηση. Με μια θετική πτυχή τώρα, πιθανότατα θα είστε απασχολημένοι κυρίως με μια ξαφνική ευκαιρία που εμφανίστηκε και μπορεί να προωθήσει την καριέρα σας. Προέρχεται από κάτι που ξεκινήσατε πριν από χρόνια και τελικά συμβαίνει τώρα.
Υπάρχουν σίγουρα νέες δυνατότητες στην ερωτική σας ζωή αν είστε single χάρη στη νέα Σελήνη τη Δευτέρα. Ο Πλούτωνας όμως παραμονεύει, υποδηλώνοντας ότι μια μοιραία σχέση αγάπης μπορεί να σας επισκεφθεί -αλλά αν το κάνει, θα είναι πολύ περίπλοκη. Ίσως συναντήσετε κάποιον και πέσετε με τα μούτρα με κίνδυνο να τα χαλάσετε όλα. Χαλαρώστε! Εάν είστε σε σχέση, τότε μπορεί να μάθετε ότι έρχεται ένα νέο μέλος. Συγχαρητήρια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η περίοδος αφορά στο πώς θα διοχετεύσετε τα συναισθήματά σας σε κάτι που θα σας αποφέρει ένα εισόδημα. Μπορεί να ακούγεται δύσκολο, αλλά θα μπορούσατε να εκπλαγείτε με το πόσο εφικτό είναι. Η συναισθηματική σας ζωή είναι στην επιφάνεια και απλά ψάχνει για έναν τρόπο να εκφραστεί. Είναι εξαιρετική περίοδος για τους δημιουργικούς τύπους σίγουρα, για αυτό ξεφύγετε και κάντε κάτι! Μια πειθαρχημένη προσέγγιση θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε τώρα. Μπορεί να εμπνευστείτε για να κάνετε κάποια δραματική χειρονομία. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για συνεντεύξεις εργασίας. Θα μπορούσε να υπάρξει ένας σύντομος αγώνας εξουσίας στο σπίτι. Μια ειλικρινής ομιλία μπορεί να καθαρίσει την ατμόσφαιρα και να βοηθήσει όλους να αισθανθούν καλύτερα.
Την περασμένη εβδομάδα η Αφροδίτη προκάλεσε μια πιθανή «επιστροφή στο παρελθόν» στην ερωτική ζωή σας. Κάποιος από τους πρώην σας μπορεί να επιστρέψει για συμφιλίωση, καθώς οι κινήσεις του Ερμή αυτήν την Τρίτη θα επηρεάσουν τον ερωτικό σας τομέα. Είστε έτοιμες; Το τετράγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη με τον Άρη την Τετάρτη, θα σας φέρει πολύ κοντά με εκείνον, ίσως επικίνδυνα κοντά!

ΛΕΩΝ
Μπορεί να ανησυχούσατε για τα χρήματα τελευταία, κυρίως για το χρέος, το οποίο είχατε κάπως παρατήσει. Τώρα με κάποιες θετικές πτυχές στον ουρανό, ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσετε αποφασιστικά. Για μερικούς, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μείωση των πιστωτικών καρτών. Για άλλους, υλοποίηση ενός σχεδίου πληρωμής έως ότου εξοφληθεί το χρέος. Μπορείτε πραγματικά να βάλετε ένα τέλος, μην καθυστερείτε. Μπορεί να αισθάνεστε μάλλον συναισθηματικά λόγω των υποχρεώσεων σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους ή την οικογένεια. Πρόκειται για μια τυχερή συγκυρία για να υποβάλλετε αίτηση για εργασία ή να ζητήσετε αύξηση. Εάν έχετε κάποια ανασφάλεια σχετικά με τις δεξιότητές σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε βοήθεια για βελτίωση.
Οι συνομιλίες με αγαπημένο σας σχετικά με τα «δικά σας» θα γίνουν εξαιρετικά σημαντικές αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να ψάχνετε για σπίτι ή σκέφτεστε κάτι για να βγάλετε χρήματα σαν συνέταιροι. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε αυτούς τους τομείς. Εσείς και ο αγαπημένος σας θα έχετε πολλά να συζητήσετε. Μπορεί επίσης να έχετε μια διαφωνία αυτήν την εβδομάδα για μια οικογενειακή κατάσταση που δεν φαίνεται να λήγει. Μην αφήσετε να ξεφύγει η κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε καλό γούστο. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και πρωτότυπο αυτήν την εβδομάδα. Μοιραστείτε τις ιδέες σας. Τα ταξίδια ή η κοινωνική δικτύωση μπορεί να επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Μια συναρπαστική και πρωτότυπη προσέγγιση μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Είναι πιθανό να είστε αρκετά οργανωτικοί με τα χρήματά σας. Είναι στο αίμα σας. Έχετε μια μοναδική ευκαιρία, φαινομενικά από το πουθενά, για να φέρετε την εργασία σας στο σπίτι με κάποιο τρόπο. Είναι μια καλή στιγμή για να δημιουργήσετε μια κατ ‘οίκον επιχείρηση. Χρησιμοποιήστε όλες τις ικανότητές σας για καλύτερα αποτελέσματα!
Μπορείτε να περιμένετε μια θετική συζήτηση με τον αγαπημένο σας αυτήν την εβδομάδα. Την Παρασκευή, ο Ερμής με τον Κρόνο, τον πλανήτη της σταθερότητας, θα επηρεάσουν τα προσωπικά σας. Μπορεί να αρχίσετε να μιλάτε σοβαρά για την κατεύθυνση της σχέσης σας με τον αγαπημένο σας. Πού πηγαίνει; Έχετε μέλλον; Έχετε και οι δύο το ίδιο μακροπρόθεσμο όραμα για τη ζωή; Ευτυχώς, φαίνεται ότι θα ανακαλύψετε ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΖΥΓΟΣ
Η τύχη επιστρέφει στο μέρος σας τώρα. Η κοινωνική δικτύωση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια νέα δουλειά. Επωφεληθείτε από οποιεσδήποτε ευκαιρίες μάθησης ή κατάρτισης. Θα πρέπει να είστε σε θέση να συνδυάσετε την εργασία και τη διασκέδαση με λίγα αρνητικά αποτελέσματα. Οι συναισθηματικές προκλήσεις, αν αντιμετωπιστούν με ειλικρίνεια μπορούν να φέρουν μεγάλη ανακούφιση. Ισχυρές πτυχές στον ουρανό, που συνδυάζουν τη δράση και την αγάπη, σας κάνουν να αποζητάτε την προσοχή των άλλων. Τολμήστε να ζητήσετε εκείνη την προαγωγή. Έχετε πολλές πιθανότητες να την πάρετε!
Τη Δευτέρα, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας προσφέρει την ευκαιρία να θέσετε σημαντικούς στόχους για όσα θέλετε να πραγματοποιήσετε την επόμενη χρονιά. Όσον αφορά στην ερωτική σας ζωή, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα φάση σε μια υπάρχουσα σχέση και εάν είστε single, θα ανοίξετε τον εαυτό σας σε νέες ευκαιρίες. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε σε κανέναν στην οικογένειά σας να σας υπαγορεύσει τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνετε ή ποιον πρέπει να αγαπάτε. Φαίνεται σαν να υπάρχει τουλάχιστον ένας ζηλιάρης ή ακόμα και χειραγωγός συγγενής που απειλείται από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα ξεκινά μια περίοδος, στην οποία μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι και ευτυχείς, ανεξάρτητα από την κατάσταση της εργασίας σας. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ορισμένες απρόβλεπτες αλλαγές. Κάποιος μπορεί να παρερμηνεύσει ως αλαζονεία τη στάση σας. Μιλήστε και κάντε φιλικές ερωτήσεις για να ηρεμήσετε τους άλλους. Η περίοδος είναι ιδανική για μια σοβαρή συζήτηση που ίσως αποφεύγατε καιρό. Μπορεί να μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι φίλοι σας θα είναι αυτοί που θα σας συστήσουν σε μια νέα δουλειά.
Έχετε μια κρυφή ατζέντα όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να ετοιμάζετε μια μεγάλη έκπληξη για εκείνον που αγαπάτε και αν συμβαίνει αυτό, θα το τραβήξετε στα όρια! Στην πραγματικότητα, θα είστε νευρικοί όλη την εβδομάδα για την έκπληξη και ο αγαπημένος σας θα σας υποψιαστεί. Μόλις συνειδητοποιήσει ότι αυτή η συμπεριφορά αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου θα σας ευγνωμονεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Να είστε υπομονετικοί ακόμη και αν η επαγγελματική σας ζωή δεν είναι η ιδανική. Τα καλά νέα και η καλή τύχη πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν υπέρ σας τώρα, ειδικά αν ψάχνετε για εργασία. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή εμπειρογνωμόνων ή ανωτέρων. Εστιάστε στην εμφάνισή σας. Μερικά νέα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν την ντουλάπα σας. Συνδέεστε με τα κοινωνικά σας δίκτυα με ισχυρό τρόπο τώρα και αυτό λειτουργεί προς όφελός σας, ειδικά αν αναζητείτε νέους τρόπους να συμπληρώσετε το εισόδημά σας. Ένας συνάδερφος ή συνέταιρος μπορεί να χρειαστεί κάποια επιπλέον βοήθεια από εσάς.
Οι φίλοι σας θα παίξουν ρόλο στην ερωτική σας ζωή αυτήν την εβδομάδα. Εάν είστε single, δώστε επιπλέον χρόνο για να κοινωνικοποιηθείτε, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η παρέα των φίλων σας να σας υπενθυμίσει ότι δεν γυρίζουν όλα γύρω από τις ερωτικές σχέσεις. Απολαύστε αυτό το συγκεκριμένο κεφάλαιο και να ξέρετε ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, η αγάπη θα φτάσει. Εάν είστε σε σχέση, μπορείτε να περάσετε επιπλέον χρόνο με φίλους αυτήν την εβδομάδα ή να κάνετε ένα πάρτι ή άλλη συγκέντρωση με τον αγαπημένο σας. Θα είναι υπέροχα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκινά μια μακρά περίοδος που μπορεί να φέρει σημαντικές νέες επαφές και να βελτιώσει τις επαγγελματικές προοπτικές σας. Επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα και εργαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί να αλλάξετε τις προσδοκίες σας. Ο ενθουσιασμός για την εργασία σας είναι το πιο ελκυστικό. Η ικανότητά σας να εξηγείτε σαφώς τα πράγματα σε έναν πελάτη ή έναν συνάδελφο θα εκτιμηθεί. Υπάρχουν αλλαγές που συμβαίνουν στον τομέα της καριέρας σας τώρα. Προσπαθήστε να μην σας καταναλώσει η εργασία σας αυτήν την εβδομάδα. Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε ισορροπία μεταξύ των φίλων και των συγγενών που θα ήθελαν να σας βλέπουν πιο συχνά.
Εάν ζορίζεστε με την ερωτικής σας ζωή και δεν ξέρετε πώς να το επεξεργαστείτε ή ποιες αποφάσεις να πάρετε, αυτή είναι η εβδομάδα για να μιλήσετε με τους φίλους σας. Ρωτήστε τους, γιατί θα εκπλαγείτε από το πώς οι φίλοι σας είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Στην πραγματικότητα, μάλλον δεν θα σας αρέσει αυτό που θα ακούσετε. Η αλήθεια όμως είναι ότι πρέπει να το ακούσετε. Ανοίχτε τα αυτιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε γεμάτοι ιδέες τώρα. Έχετε τόσο μεγάλες προσδοκίες, που μπορεί να είναι δύσκολο να ανεχτείτε τις αδυναμίες ή τις αποτυχίες των άλλων. Στα μέσα της εβδομάδας υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν δραματικά οι υποχρεώσεις. Θα έχετε μια τάση να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χειριστείτε. Μη διστάσετε να αφήσετε άλλους να σας βοηθήσουν. Οι εξωτερικές παρεμβολές ή η ζήλια κάποιου μπορεί να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη σας. Να είστε υπομονετικοί και άμεσοι σε καταστάσεις άγχους. Είναι μια καλή στιγμή για σας, που θέλετε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο εξοικονόμησης και επενδύσεων για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Αλλά υπάρχουν πειρασμοί γύρω από ζητήματα ταξιδιού, εκπαίδευσης και πνευματικότητας. Τα ταξίδια και τα μαθήματα μειώνουν πολύ τον προϋπολογισμό σας.
Είναι πιθανό να είστε πολύ περισσότερο σέξι αυτήν την εβδομάδα, από όσο καταλαβαίνετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση όπου κάποιος στο χώρο εργασίας σας ξεπέρασε τα όρια και σας παρενοχλεί. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι μπορεί να βρεθείτε «τσιμπημένη» με τον προϊστάμενό σας. Είναι ένας δρόμος με πάρα πολλά εμπόδια!

ΙΧΘΕΙΣ
Δώστε προσοχή σε ό, τι χρειάζεται επιδιόρθωση στο χώρο εργασίας σας. Έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε δράση ή να κάνετε μια νέα αρχή. Εμπιστευθείτε την καρδιά σας περισσότερο από το μυαλό σας. Αυτή μπορεί να είναι μια σημαντική περίοδος αν είστε πρόθυμοι να διαπραγματευτείτε και να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναθεωρήσετε σχέδια. Το κλειδί είναι η ισορροπία μεταξύ των δαπανών και του χρέους σας, της αποταμίευσης και της αποπληρωμής. Ωστόσο, είναι πολύ καλή στιγμή να επωφεληθείτε από κάθε κοινόχρηστο ακίνητο, κληρονομιές ή ασφαλιστικές πληρωμές οποιουδήποτε είδους.
Ανεξάρτητα από τον πειρασμό που νιώθετε, αυτή δεν είναι η εβδομάδα για να επιδοθείτε σε μια απρόσεκτη σεξουαλική σχέση με κάποιον. Όχι μόνο θα το μετανιώσετε λόγω ήθους, αλλά αυτή η κατάσταση θα μοιάζει λίγο επικίνδυνη για τα γούστα σας. Καλό είναι να το αποφύγετε! Εάν είστε σε σχέση, τότε είναι πιθανό να δυσκολευτείτε να διαφωνήσετε με τον αγαπημένο σας σε κάποιο θέμα, που οι πεποιθήσεις σας είναι αντίθετες. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι αν δεν πείτε κάτι, αυτό θα σας οδηγήσει στη δυσαρέσκεια.

tlife.gr