NYFW: Τα καλύτερα looks από το street style

Η εβδομάδα μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019 ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Κι ενώ απ’ τα catwalks πήραμε μία γεύση από τα όσα ωραία μας περιμένουν στην επόμενη θερινή σεζόν, στους γύρω δρόμους είδαμε όλα εκείνα που θα φορέσουμε σύντομα. Οι φθινοπωρινές τάσεις, φορεμένες και συνδυασμένες σύμφωνα με την ματιά διάσημων και μη fashionistas παρουσιάζουν την νέα τάξη στο street style.

Animal prints, καρό, γήινες αποχρώσεις, ζεστό κεραμιδί και πολλά prints είναι τα βασικά συστατικά που κάνουν ενδιαφέρον και πετυχημένο το street look της νέας χρονιάς. Μπορεί εμείς εδώ ακόμα να μην έχουμε μπει στο mood του φθινοπώρου για τα καλά, τουλάχιστον από ενδυματολογικής άποψης, αλλά λίγη έμπνευση για αρχή δεν βλάπτει.

Το πορτοκαλί είναι στους πιο ζεστούς τόνους, όπως το κεραμιδί θα γίνει ένα από τα bold χρώματα που θα φωτίσουν το street style σου.

Τα snake prints είναι ένα είδος από την κατηγορία των animal prints που φέτος θα έχουν την τιμητική τους. Μαζί με το γνωστό κι αγαπημένο leopard, προσθέτεις κι αυτό.

Δεν θα αποφύγεις σε καμία περίπτωση το καρό φέτος. Θα το δεις παντού και θα το φορέσεις σίγουρα με κάποιον τρόπο.

Το κοστούμι θα φορεθεί πολύ φέτος και όχι μόνο σε μονόχρωμη εκδοχή. Τα prints θα είναι ευπρόσεκτα και θα σου δώσουν πολλές επιλογές για συνδυασμούς αλλά και για να φορέσεις το κάθε κομμάτι μόνο του.

Το γαλάζιο θα είναι το χρώμα από την κατηγορία των παστέλ που θα φορεθεί περισσότερο από κάθε άλλο, σε ρούχα και πανωφόρια και δεν συνδυάζεται αναγκαστικά μόνο με άλλες παστέλ αποχρώσεις.