Η γυναικεία συνήθεια στο σεξ που ξενερώνει τους άντρες

Το έχουμε πει πολλές φορές, αλλά αξίζει να το πούμε ακόμα μία: Οι άντρες δεν είναι ούτε τόσο απλοί ούτε και τόσο… «εύκολοι», πόσο μάλλον σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ. Αν νόμιζες λοιπόν ότι αρκεί να σε δουν γυμνή για να τα ξεχάσουν όλα, κάνεις τεράστιο λάθος!

Σε μία έρευνα που έγινε λοιπόν, ανάμεσα σε άντρες, με βασική ερώτηση, ποια είναι η χειρότερη γυναικεία συνήθεια στο σεξ, τα ευρήματα είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντα και απροσδόκητα. Όχι φίλη μου, την κορυφή δεν κατέκτησε η έλλειψη πρωτοβουλίας και η προσποίηση οργασμού, όχι ότι δε βρέθηκαν αρκετά ψηλά κι αυτά, αλλά το νούμερο 1 είναι σίγουρα κάτι που δε θα φανταζόμασταν ποτέ.

Που λέτε, οι άντρες δεν μπορούν να ανεχτούν με τίποτα τις… δαγκωματιές, ειδικά σε σημεία αρκετά ευαίσθητα. Σύμφωνα με τα όσα είπαν, συνήθως είναι επίπονες, και ικανές ακόμα και να τους ξενερώσουν και φυσικά να σε… παρατήσουν σαν την καλαμιά στον κάμπο, εκτός πια αν ανταποδώσουν, oπότε εκεί θα έχεις πρόβλημα.

Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν, σε περίπτωση που σε τρώει η μασέλα σου, μείνε μακριά από αυτιά, δάχτυλα, λαιμούς και ξέρεις τι άλλο, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα του αρέσει.