Δεν πάτε πουθενά χωρίς κραγιόν; Αυτή είναι η νέα τάση που πρέπει να ξέρετε

Πριν από μία δεκαετία καμία μας δεν πήγαινε πουθενά χωρίς ένα lip gloss στην τσάντα της. Τα τελευταία χρόνια τα αντικαταστήσαμε με τα υγρά, σταθερά κραγιόν με το έντονο αποτέλεσμα και φέτος ήρθε η στιγμή να κλειστούν κι αυτά στο συρτάρι. Ποιο προϊόν παίρνει την θέση τους στην κορυφή των προτιμήσεων;

Να σας συστήσουμε τα powder lipsticks, τα κραγιόν που είναι ματ, δεν ξηραίνουν τα χείλη και το αποτέλεσμά τους θυμίζει κάτι μεταξύ κραγιόν και lip stain. Γιατί τα χρειάζεστε στη συλλογή σας; Επειδή η πιο φρέσκια τάση, η οποία έρχεται κατευθείαν από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης προστάζει να δοκιμάσετε το look των blurred lips.

Μέχρι τώρα οι επαγγελματίες makeup artists πετύχαιναν το συγκεκριμένο εφέ ταμπονάροντας το κραγιόν με ρουζ στην ίδια απόχρωση ή με διάφανη πούδρα. Εσείς θα το κάνετε πανεύκολα με μία κίνηση, χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα κραγιόν – προσοχή όμως, δεν πρέπει να σχεδιάσετε το περίγραμμα των χειλιών σας με μολύβι, αφού το trend αυτό θέλει το αποτέλεσμα να δείχνει σαν να φοράτε το κραγιόν σας από το προηγούμενο βράδυ.

Διαβάστε εδώ:Πώς να αποκτήσεις βλεφαρίδες με καμπύλες για σαγηνευτικό βλέμμα!

Ανέμελα, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά, τα blurred lips θα γίνουν σταθερό κομμάτι του καθημερινού σας μακιγιάζ, αφού ανάλογα με την απόχρωση που θα επιλέξετε, μπορούν να «φορεθούν» από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ στην έξοδο.