Ζώδια Ιούλιος 2018: Μηνιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ζώδια Ιούλιος 2018: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τον Κώστα Λεφάκη. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός

Ώρα να πάρεις αποφάσεις. Ο μήνας σου δείχνει ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Επίσης, επηρεάζει τις επιλογές σου και σου υποδεικνύει ποιες αλλαγές πρέπει να κάνεις σ’ εσένα την ίδια πριν επιχειρήσεις οτιδήποτε. Αισθηματικά μην επιμένεις εκεί που δεν υπάρχουν εξελίξεις και μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να εκτίθεται εκεί που δε χρειάζεται. Η έκλειψη Σελήνης στις 27 φέρνει μεγάλη αναστάτωση στον ψυχισμό σου, ιδιαίτερα σ’ εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν σε απασχολεί η υγεία σου, φρόντισε να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί της.

ΕΥ ΖΗΝ: Πρόσεξε τα μυστικά σου. Εμπιστεύεσαι εύκολα και αυτό μπορεί να σου στοιχίσει.

Ταύρος

Δώσε έμφαση στα οικονομικά. Φρόντισε να ασχοληθείς σοβαρά με θέματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες και την κοινωνική σου ζωή. Επηρεάζεσαι από τις εξελίξεις στο κοντινό σου περιβάλλον και καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτική στις εκφράσεις σου. Οι επιθυμίες σου μεταβάλλονται συνεχώς και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλές από τις σχέσεις σου είναι ρευστές. Τα οικονομικά σου περνούν μια δύσκολη φάση, αλλά να ξέρεις ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις χωρίς να αναγκαστείς να διακινδυνεύσεις την ακίνητη περιουσία σου. Αισθηματικά, δώσε στον εαυτό σου τα περιθώρια που χρειάζεται για να ανακάμψει και να χαρεί.

ΕΥ ΖΗΝ: Ασχολήσου με ό,τι σου δίνει χαρά. Η έκλειψη της Σελήνης στις 27 οξύνει τις επιθυμίες και τη φαντασία σου.

Δίδυμοι

Βάλε τώρα τις βάσεις για το εγγύς μέλλον. Ο μήνας σου επιτρέπει να κινηθείς εξυπηρετώντας το συμφέρον σου, που σε ορισμένες περιπτώσεις βρίσκει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου. Μπορείς να επιμείνεις εκεί που χρειάζεται και να δημιουργήσεις καλές συνθήκες, είτε για τώρα είτε για τις εξελίξεις στο μέλλον. Οι διακοπές προβλέπονται ενδιαφέρουσες, αν και κάποιες φορές μια ασήμαντη λεπτομέρεια μπορεί να αναστατώσει όλο σου το πρόγραμμα. Οικονομικά θα συνεχιστούν τα έξοδα, είτε για υποχρεώσεις είτε για καταναλωτικές ανάγκες. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι κρύβονται πίσω από σκοπιμότητες και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην τους φέρεις τώρα στο προσκήνιο.

ΕΥ ΖΗΝ: Η έκλειψη Σελήνης στις 27 σε θέλει προσεκτική με τους γονείς ή τους μεγαλύτερους συγγενείς. Επίσης, πρόσεχε τις παρέες και το είδος διασκέδασης που επιλέγεις.

Καρκίνος

Δείξε διπλωματία και απόφυγε την κατά μέτωπο επίθεση. Επηρεάζεται το συμφέρον σου και πρέπει να προσέξεις τις διεκδικήσεις σου στα οικονομικά. Μια διαμάχη ή διαφωνία για κληρονομιά ή άλλου είδους αποδοχές μπορεί να σε εκνευρίσει και να σε επηρεάσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Φυσικά και αποζητάς χρόνο για τον εαυτό σου και βιάζεσαι να φύγεις σε διακοπές. Φρόντισε όμως να επιλέξεις τόπο, παρέα, ασχολίες σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες και όχι με τα «πρέπει» των άλλων. Η έκλειψη της Σελήνης στις 27 επηρεάζει τις πρακτικές σου ανάγκες και σε ορισμένες περιπτώσεις σου στερεί τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις τα θέματα που αφορούν την προσωπική και κοινωνική σου ζωή.

ΕΥ ΖΗΝ: Μια ευνοϊκή εξέλιξη στην εργασία σε βοηθά να είσαι αισιόδοξη και πιο τολμηρή στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να πεις αυτά που θέλεις διπλωματικά και την κατάλληλη στιγμή.

Λέων

Ήρθε η ώρα να (επι)δείξεις τις ικανότητές σου. Σε απασχολούν οι σχέσεις σου, τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές. Καθόρισε τα όριά σου και αξιολόγησε τα οφέλη που αποκομίζεις από τη συμπεριφορά σου. Αισθηματικά προσπάθησε να μην είσαι τόσο απόλυτη – αυτή η μικρή αλλαγή θα σε απαλλάξει από αρκετές άδικες απογοητεύσεις. Επαγγελματικά λειτούργησε δημιουργικά και βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου για να πλησιάσεις ανθρώπους ή να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στην ομάδα σου. Αν είσαι πολύ φιλόδοξη, θα έχεις την ευκαιρία που χρειάζεσαι για να προβληθείς.

ΕΥ ΖΗΝ: Να είσαι περισσότερο προσεκτική την τελευταία εβδομάδα, καθώς γίνονται κάποιες μεταβολές στο πρόγραμμά σου.

Παρθένος

Αφιέρωσε χρόνο μόνο στον εαυτό σου. Αυτή την περίοδο θα δεις πολλές καλές εξελίξεις στα προσωπικά και αισθηματικά σου και πρέπει να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και τις συνθήκες. Το απρόοπτο θα παίξει το ρόλο του, αρκεί να μην το καλύψεις με τις γνωστές σου αμφισβητήσεις. Η τύχη βοηθά αν την πιστέψεις και αν δεν την αποθαρρύνεις. Οι διακοπές σε βοηθούν να βρεις τον εαυτό σου, να περάσεις ευχάριστα, αλλά πρόσεξε εκείνους οι οποίοι υπολογίζουν στη βοήθειά σου, γιατί δεν έχουν τη διακριτικότητα να σε αφήσουν ήσυχη για να ξεκουραστείς.

ΕΥ ΖΗΝ:  Πρόσεχε τον εαυτό σου. Εκφράσου διπλωματικά και γίνε εσύ ο καθοριστικός παράγοντας των εξελίξεων στα θέματα που σε αφορούν.

Ζυγός

Χρειάζεσαι χρόνο για να δεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αν είσαι σε διακοπές, μπορείς να απολαύσεις τις παρέες και τη σχέση σου. Ο μήνας δεν ευνοεί τις μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, αλλά σε διευκολύνει στις μικρές, αλλά σημαντικές σου επιθυμίες. Αν είσαι καλλιτέχνις, γίνε περισσότερο τολμηρή στις επιδιώξεις σου και δείξε το ταλέντο σου. Μια απρόσμενη γνωριμία θα αποβεί ωφέλιμη και μπορεί να έχει διάρκεια. Η έκλειψη Σελήνης στις 27 αρχίζει να σε επηρεάζει και να σε προβληματίζει για το πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και πρακτικά σου θέματα για το υπόλοιπο καλοκαίρι.

ΕΥ ΖΗN: Δεν είναι τώρα η στιγμή για αποφάσεις και μεγάλα βήματα. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου ώστε να σκεφτείς καλά τις επιλογές σου.

Σκορπιός

Βάλε τάξη στις εκκρεμότητες. Οικογενειακά και άλλα θέματα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να τακτοποιήσεις –και όχι να παραβλέψεις– όσα σε ενοχλούν και όσα σε καθυστερούν. Οι πρώτες 20 ημέρες του μήνα είναι καλύτερες σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου, γι’ αυτό βιάσου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, ανακαινίσεις ή οικοδομικές εργασίες. Η έκλειψη Σελήνης στις 27 ευαισθητοποιεί τις κοινωνικές σου ανησυχίες και μπορεί να σε φέρει στο προσκήνιο μιας φιλανθρωπικής δράσης. Φρόντισε όμως να έχεις εξασφαλίσει την υποστήριξη εκείνων που μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις.

ΕΥ ΖΗΝ: Ασχολήσου με τα θέματα που γνωρίζεις και σε αφορούν. Απόφυγε να δώσεις συμβουλές και μην αναλαμβάνεις ευθύνες τρίτων.

Τοξότης

Εξερεύνησε νέες διεξόδους, αλλά μην κατασταλάξεις ακόμη. Είσαι αυθεντική και υποστηρίζεις τις επιδιώξεις σου – και αυτό σου βγαίνει σε καλό. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά οι διαδικασίες για την υλοποίηση είναι όλες επάνω σου. Φρόντισε όμως να μη φανείς αδιάφορη για τη γνώμη των άλλων και ιδιαίτερα του συντρόφου σου. Οικονομικά να είσαι περισσότερο επιφυλακτική και προσεκτική, ιδιαίτερα αν τα χρήματα που διαχειρίζεσαι δεν είναι δικά σου. Η έκλειψη Σελήνης στις 27 μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις σου με την οικογένεια και ιδιαίτερα με κάποιο από τα αδέλφια σου. Κράτησε ίσες αποστάσεις από συγγενικές αντιθέσεις.

ΕΥ ΖΗΝ: Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες του πρώτου μισού του μήνα και γίνε επιφυλακτική και προσεκτική στις εξελίξεις που επηρεάζουν το μέλλον σου.

Αιγόκερως

Βρες την εσωτερική ισορροπία σου. Ο μήνας χρειάζεται προσοχή, καθώς έχει τη δύναμη να αντισταθεί στις προθέσεις σου και να σε αποπροσανατολίσει από τους πρακτικούς σου στόχους. Οικονομικά, επαγγελματικά και βαθύτερες πεποιθήσεις σου έρχονται στο προσκήνιο και σε αναγκάζουν να είσαι πιο προσεκτική και πιο επιφυλακτική απέναντι σε ανθρώπους από τους οποίους κρίνεις απαραίτητο να διαφοροποιηθείς. Η συναισθηματική σου ανασφάλεια θα επηρεάσει τον ψυχισμό σου με την έκλειψη της Σελήνης στις 27, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι φόβοι σου θα επαληθευτούν.

ΕΥ ΖΗΝ: Η έμφαση είναι στην καλή υγεία και την ηρεμία αυτόν το μήνα. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα άγχους χρειάζεσαι τρόπους για να βρεις την ισορροπία σου.

Υδροχόος

Διάβασε τα ψιλά γράμματα των συμφωνιών σου. Φρόντισε να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και να μην κατατάσσεις ως αντίπαλο όποιον έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου. Ο μήνας είναι ιδιαίτερος για εσένα, καθώς σηματοδοτεί ένα καλοκαίρι εκλείψεων και εκπλήξεων. Να είσαι επιφυλακτική, αλλά να μην πάψεις να είσαι δραστήρια στους τομείς που σε αφορούν. Φρόντισε επίσης να μη μεγαλοποιείς τα εμπόδια και να μην παραιτείσαι εκεί που εμφανίζονται δυσκολίες. Γίνε πιο διπλωματική όπου χρειάζεται και πιο προσεκτική με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου.

ΕΥ ΖΗΝ: Οι καλές συνεννοήσεις σε βοηθούν να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των υποχρεώσεων αλλά και των απολαβών σου. Φρόντισε, δηλαδή, να έχεις τις απαραίτητες εγγυήσεις για ό,τι καλείσαι να κάνεις.

Ιχθύες

Μείνε πιστή στο σκοπό σου. Οι εξελίξεις του μήνα σε βοηθούν να είσαι δημιουργική, επικοινωνιακή και αποδοτική στις προσπάθειές σου. Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τις δικές σου ανάγκες, επομένως πρέπει να επιστρατεύσεις τις δυνατότητές σου και να κερδίσεις έδαφος στις διεκδικήσεις σου. Αν είσαι σε διακοπές, φρόντισε να τις απολαύσεις και να μην επηρεαστείς από την έκλειψη Σελήνης στις 27, η οποία είναι ικανή να ανατρέψει τα σχέδιά σου αν παρασυρθείς από εκτιμήσεις άλλων.

ΕΥ ΖΗΝ: Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μείνε πιστή στα σχέδιά σου. Επίσης, δώσε περιθώρια σε ενδιαφέροντες ανθρώπους να σε πλησιάσουν.

SHAPE.GR