Χρώματα μαλλιών 2019: Οι multi-colored τάσεις του χειμώνα

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2019 είναι απίστευτες και μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε για το κεφάλι μας οποιοδήποτε χρώμα που κάποτε ήταν απαγορευμένο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο ή χειμώνα.. Μπορείτε από τώρα που είναι περίοδος διακοπών να πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα μέχρι να καταλήξετε σε αυτό που σας ταιριάζει.

Στο εμπόριο έχουν κυκλοφορήσει διάφορες ημιμόνιμες (δείτε εδώ) mutli-colored αποχρώσεις που μας δίνουν την ευκαιρία να αλλάζουμε το χρώμα όποτε θέλουμε. Οι αποχρώσεις στα χρώματα μαλλιών 2019 που όλα δείχνουν πως θα είναι must για το χειμώνα, είναι υπέροχες όπως θα διαπιστώσετε και εσείς και δεν βλέπω την ώρα να τις δοκιμάσω.

Είστε έτοιμες να αλλάξετε το αγαπημένο σας balayage ή το μονότονο ξανθό και να κάνετε κάτι νέο ​​και απροσδόκητο;

Δείτε τις τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2019

#1. Μπλε Ανταύγειες

Οι αποχρώσεις του μπλε εμφανίστηκαν ως μερικές από τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις για το φθινόπωρο 2018. Ένα σκούρο χρώμα βάσης που φωτίζεται με μπλε ανταύγειες. Αυτό είναι το χρώμα που θα κάνει τα ανοιχτόχρωμα μάτια σας να γίνουν γαλάζια.

χρώματα μαλλιών 2019

#2. Ash blonde

Τα ξανθά μαλλιά φλερτάρουν με τους παγωμένους τόνους όπως το ασήμι και το σταχτί . Το αποτέλεσμα είναι λαμπερό και πολυτελές. Προτιμήστε το εάν η επιδερμίδα σας έχει ζεστό τόνο γιατί αν είστε λευκή θα σας χλωμιάσει ενττελώς. Αν αποφασίσετε να αποκτήσετε αυτήν την απόχρωση του ξανθού, προμηθευτείτε με τα silver σαμπουάν για να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας.

χρώματα μαλλιών 2019

#3. peacok χρώμα μαλλιών

Αυτή η υπέροχη χρωματική απόχρωση είναι μία από τις τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2019 που αναμένεται να δούμε το χειμώνα, η οποία είναι εμπνευσμένη από τους συνεχώς μεταβαλλόμενους τόνους της ουράς ενός παγονιού. Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι έντονο και απαιτεί πολύ ξάνοιγμα για να αναδείξει τους τελικούς μπλε/πράσινους τόνους.

χρώματα μαλλιών 2019

#4. Χάλκινο Χρώμα μαλλιών

Ένα γυαλιστερό χάλκινο χρώμα φαίνεται απίστευτα κομψό σε σγουρά μαλλιά. Μια πινελιά πλούσιου καφέ στη βαφή εμποδίζει την απόχρωση να φαίνεται υπερβολικά ορειχάλκινη και παρέχει ένα συνολικό, εξελιγμένο αποτέλεσμα. Είναι μια πολύ καλή επιλογή εάν σκέφτεστε να κάνετε κόκκινα τα μαλλιά σας, αλλά δεν θέλετε μια απόχρωση που είναι πολύ τολμηρή ή φωτεινή.

χρώματα μαλλιών 2019

#5. Denim χρώμα μαλλιών

Αν νομίζετε ότι οι επιλογές σας είναι περιορισμένες επειδή τα μαλλιά σας είναι σκούρα, τότε κάνετε τα denim. Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2019 υπόσχονται πως το σκοτεινό-βαθύ μπλε θα δώσει ένα νέο τόνο στα μαύρα μαλλιά σας, θα ανανεώσει την εμφάνιση σας και θα αναβαθμίσει το στυλ σας.

χρώματα μαλλιών 2019

#6. Honey Rose χρώμα μαλλιών

Είναι μια ζεστή, πλούσια απόχρωση, που αποτελείται από έντονες μελί και ροζ ανταύγειες. Για να παρατείνετε τη διάρκεια οποιουδήποτε χρώματος, επιλέξτε ένα σαμπουάν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποτρέψει την πρόωρη εξασθένιση του χρώματος των μαλλιών.

Δείτε επίσης: Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2018 2019

χρώματα μαλλιών 2019

#7. Μεταλλικό χρώμα

Αυτή τη σεζόν συνδυάζονται μεταξύ τους κάποιες αποχρώσεις, που η μία δίπλα στην άλλη μας χαρίζουν ένα μεταλλικό εφέ. Τα χρώματα όπως το λιλά, ασημί γκρι ή το παστέλ πράσινο της μέντας, μας δίνουν την εντύπωση του μεταλλικού χρώματος μαλλιών.

χρώματα μαλλιών 2019