Τσάντες & παπούτσια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 2019 | #FW TRENDS

Ο Tom Ford τράβηξε την προσοχή στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με μια statement τσάντα  «Pussy Power», αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή..  Φέτος το φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019 θα δούμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σχέδια σε τσάντες και παπούτσια όπως προτείνονται από τους σχεδιαστές. Από το πιο μικροσκοπικό πορτοφόλι έως και τη μεγαλύτερη τσάντα υπάρχουν λεπτομέρειες στο δέρμα που τα καθιστά μοναδικά. Κλασικά μοντέλα εμφανώς αναβαθμισμένα παρέλασαν για την επόμενη σεζόν και θεωρούνται statement κομμάτια από μόνα τους.

Στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο ή το Παρίσι, οι τάσεις για τις τσάντες  Φθινόπωρο Χειμώνα 2018 2019 είναι ξεκάθαρα το μέσο για να μεταφέρουν βασικά πράγματα ή τα αγαπημένα μας αξεσουάρ.. Γιατί να μην απελευθερώσει και τα χέρια μας; Η πρόταση των σχεδιαστών είναι να επιλέξετε μια κομψή «τσάντα ζώνη» ή ένα σπορ τσαντάκι. Ανακαλύψτε τα Top Trends!!

Τσάντες και παπούτσια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 2019

1. Τσάντες Κολιέ

Εδώ και λίγο καιρό, ανακαλύψαμε το σχέδιο της τσάντας που φοριέται σαν κολιέ. Πρόκειται για μία μικρογραφία τσάντας που τη φοράμε σαν κόσμημα γύρω απ’το λαιμό μας. Αυτή η τάση έχει ήδη καθιερωθεί στο εξωτερικό και μπορούμε να την ακολουθήσουμε. Μία από τις κύριες τάσεις για το φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019, που την είδαμε σε διάφορα σχήματα. Επίπεδες ή κυλινδρικές, casual ή πολυτελής, παρουσιάζονται σαν την τέλεια εναλλακτική λύση. Ένα μίνι μέγεθος τσάντας που είναι ιδιαίτερα ελκυστικό όταν συνδυάζεται με τα ανάλογα ρούχα. Σκεφτείτε τη με ένα χαλαρό πουλόβερ ή ένα μάλλινο κασκόλ.

τσαντες φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

2. Τσάντες με logo

Τα logos είναι μία μεγάλη τάση για την επόμενη σεζόν. Μερικά λογότυπα ποικίλλουν σε μέγεθος, άλλα παραμένουν ευδιάκριτα και εντυπωσιακά εκπροσωπώντας το εκάστοτε Brand. Μερικά λογότυπα ή υπογραφές αποτυπώθηκαν σε φωτεινά χρώματα ή πούλιες, ενώ άλλα παρουσιάστηκαν σε πιο διακριτικά και ουδέτερα χρώματα.

τσαντες φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

τσαντες φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

3. Απόλυτη γεωμετρία

Είτε με αυστηρή γεωμετρία, είτε με καμπυλωτά σχήματα αυτές οι τσάντες είναι προσηλωμένες στη ρομαντική χλιδή και την πολυτέλεια αυτής της τάσης. Φέρνει στο νου εικόνες παλιών κοσμηματοπωλείων και πολύτιμους λίθους όπως διαμάντια και ρουμπίνια. Αυτές οι διακοσμημένες τσάντες δίνουν την αίσθηση ενός κουτιού, αν και ως επί το πλείστον καλύπτουν ένα ευρύ γεωμετρικό φάσμα.

τσαντες φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

τσαντες φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

Για να τονίσει την υπερβολή ο Dolce & Gabbana, παρουσίασε τσάντες σε στυλ βάζο, μπουκάλι σε χρυσό χρώμα και μία απίστευτη τσάντα σε σχήμα ναργιλέ.

φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

Επίσης είδαμε τσάντες σε πυραμιδικό σχήμα, σε ουδέτερους τόνους και extravagant χρώματα που υποδηλώνουν ότι το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεωθούμε.

φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

4. Belt bags (τσάντα ζώνη)

Ευέλικτες και λειτουργικές οι τσάντες ζώνη είναι ανέλπιστα αναβαθμισμένες και ελκυστικές. Τέλεια επιλογή για τις βόλτες στη πόλη, συνδυάζονται τέλεια με τζιν και φαρδιά πουλόβερ.

μόδα φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

μόδα φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

Οι belt bags σε καμηλό δέρμα δίνουν ένα πιο κομψό-διαχρονικό ύφος και ένα εκλεπτυσμένο στυλ που θα κάνουν το outfit σας πιο elegant. Marc Jacobs, Anna Sui, Christian PELLIZZARI, JW Anderson, Lanvin, Vivienne Tam και άλλοι προτείνουν τις τσάντες ζώνες ως το must have αξεσουάρ για το φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019.

μόδα φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

5. Γούνα και πάλι γούνα

Aδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστεί ως βασικό υλικό καθώς και ως διακοσμητική λεπτομέρεια. Η γούνα εμφανίστηκε σχεδόν σε όλες τις τσάντες φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019 που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή του Braschi, που δεν κατάφερε μόνο να υλοποιήσει πλήρως τα σχέδια των τσαντών με γούνα, αλλά να δημιουργήσει ένα περίπλοκο “συνονθύλευμα”.

μόδα φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

Κάποιες γούνινες τσάντες εμφανίστηκαν σχεδόν σε όλα τα χρώματα, με το κίτρινο να ξεχωρίζει. Από άκαμπτες και σοφιστικέ «boxy τσάντες» του Moschino και Oscar de la Renta σε και casual τσάντες του Dries Van Noten ή πολύχρωμα σακίδια, όπως προτείνεται από τον Jeremy Scott.

6. Κροκό δέρμα

Το κροκό είναι ένα υλικό πολυτελείας που ντύνει τσάντες και παπούτσια για το φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019. Οι σχεδιαστές προτείνουν δέρμα κροκόδειλου και αλιγάτορα που έχει σταθερή αξία και μια κραυγαλέα δύναμη, η οποία προσφέρει μια μαγευτική και εκλεπτυσμένη πινελιά τόσο σε ουδέτερους όσο και σε έντονους τόνους. Ένα πολυτελές και γοητευτικό υλικό που καταφέρνει να μετατρέψει το καθημερινή σας look σε κάτι μοναδικό.

μόδα φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

7. Multiple Bags

Μια τάση που παρατηρήθηκε δειλά στις τσάντες Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018. Την νέα σεζόν η γοητεία τους αυξάνεται καθώς σχεδιάστηκε σε διάφορα σχήματα, μεγέθη, χρώματα και εντυπωσιακά μοτίβα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

8. Backpacks

Ξέγνοιαστες και με παιχνιδιάρικη γοητεία που αιχμαλωτίζει την προσοχή.. Οι σχεδιαστές που έχουν δεσμευτεί για την επιστροφή της κλασικής σχολικής τσάντας, παρουσίασαν νέα εξελιγμένα σχέδια σε εξευγενισμένες γραμμές, χάρη στα υλικά. Ένα ευέλικτο και λειτουργικό σακίδιο σε θέση να παρέχει γοητεία και μοναδικότητα σε όποιον τολμά να το επιλέξει.

μόδα φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

Στην εποχή του “internet”, ποιος καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε τον “φορητό υπολογιστή” σας ή το iPad. Ξεχάστε τις κομψές δερμάτινες θήκες και ποντάρετε στον πιο βολικό τρόπο μεταφοράς του φορητού υπολογιστή σας, βάλτε ένα σακίδιο στη ζωή σας!

μόδα φθινόπωρο χειμώνα 2018 2019

godustyle.com