Το σημείο – κλειδί που αν φροντίσεις σωστά… δεν θα γεράσεις ποτέ

Σου αρέσει πολύ το μακιγιάζ, τα ντουλάπια και το ψυγείο σου είναι γεμάτα με ενυδατικές κρέμες και serums, ενώ φημίζεσαι για την προσοχή που δίνεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς. Εύγε!

Πάμε στοίχημα, όμως, πως υπάρχει κάτι που πραγματικά δεν κάνεις σωστά; Μην το πάρεις προσωπικά, δεν είσαι η μοναδική. Πρόκειται για μια συνήθεια της οποίας η έλλειψη αποτελεί το παράπονο κάθε δερματολόγου.

Ποια είναι αυτή;

Πως ενώ φροντίζεις επιμελώς την επιδερμίδα του προσώπου σου, ξεχνάς, αμελείς -ή απλά δε θεωρείς πως είναι απαραίτητο- να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην περιοχή του λαιμού σου.

Ποιος είπε πως το δέρμα του λαιμού μας δεν είναι σημαντικό να κρατείται ενυδατωμένο και να προστατεύεται κι αυτό από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου με μπόλικη ποσότητα αντηλιακής κρέμας; Για να ακριβολογούμε, πρόκειται για σημείο που απαιτεί ακόμα περισσότερη φροντίδα από το πρόσωπό μας, καθώς στην περίπτωση που «σπάσει», κορίτσια μας… δεν υπάρχει επιστροφή.

Ο λαιμός αποτελεί σημείο που μπορεί να «προδώσει» την ηλικία μας, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε το δέρμα της περιοχής ενυδατωμένο και σφριγηλό.

Το πρόσωπο μπορείς να το ανανεώσεις με τις αγαπημένες σου ενεσούλες Botox. Τον λαιμό σου όμως;

Φρόντισε να απλώνεις καθημερινά την αντηλιακή σου και να μην ξεχνάς να κάνεις μαζί του την ίδια διαδικασία που ακολουθείς με την επιδερμίδα του προσώπου σου: Καλό καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση.

Αξίζει τον κόπο.

womenonly

1 Comment

Comments are closed