Στρώσε το πιο καλοκαιρινό τραπέζι στον κήπο ή στην βεράντα σου -11 ιδέες

Το απόγευμα και το βράδυ, η πόλη παίρνει άλλο χρώμα και το σπίτι δεν μας χωράει. Οι παρέες ενώνονται και το «μαζί» δημιουργεί αξέχαστα βράδια και απογεύματα.

Ενα τραπέζι είναι αυτό που μπορεί να ενώσει αγαπημένα πρόσωπα και να γίνει ο πυρήνας μιας γιορτής, ή απλά μιας συνάντησης με ανεβασμένη διάθεση.

Το καλοκαίρι, οι συναντήσεις γίνονται συχνότερες και το φαγητό, το ποτό και η μουσική είναι αρκετά για μεταμορφώνουν τα βράδια μας. Το τραπέζι μπορεί να γίνει ένα μικρό έργο τέχνης αρκεί να επιστρατεύσετε την φαντασία της και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τις μικρές του λεπτομέρειες.

Με τις διακοσμητικές ιδέες που ακολουθούν η οθόνη σας θα γεμίσει χρώμα. Το πιο καλοκαιρινό τραπέζι θα στρωθεί φέτος. Με χρώμα και μεράκι.

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια εντελώς διαφορετική εικόνα: κάντε τα λουλούδια και τα φρούτα, μέρος ενός εντυπωσιακού σκηνικού.

Είναι η ιδανική ευκαιρία να γίνετε εσείς οι διακοσμητές του τραπεζιού που βλέπετε στο Pinterest ή σε σελίδες deco περιοδικών. Μια σύνθεση με λουλούδια στο κέντρο του τραπεζιού, πολύχρωμα φρούτα κλεισμένα σε διάφανα βάζα, χρωματιστά σερβίτσια σε χρώματα όπως το μπλε ή το έντονο πράσινο, τραπεζομάντιλα με prints και μαξιλάρια στις ίδιες αποχρώσεις, κεριά και φωτισμός σαν σε γιορτή στην πλατεία ενός νησιού είναι μερικές από τις ιδέες που θα βρείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. 11 φωτογραφίες, 11 ιδέες. Με πολύ χρώμα και άποψη!

Περισσότερες photos στο  bovary.gr