Προϊόντα ομορφιάς: τι να πάρετε μαζί σας στις διακοπές

Έχετε κάνει λίστα με προϊόντα ομορφιάς για τις διακοπές; Έχω σκεφτεί να σας βοηθήσω και να σας κάνω κάποιες προτάσεις για να σας διευκολύνω λιγάκι!

Όταν πηγαίνω διακοπές, μου αρέσει να παίρνω μαζί μου τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς, τα αγαπημένα μου κραγιόν, την αδιάβροχη μάσκαρα, έχω επίσης πάντα μαζί ένα κονσίλερ και ένα makeup. Δείτε τη λίστα που ετοίμασα με το τι θα πρέπει να έχετε στη βαλίτσα σας ανεξάρτητα από το πού θα πάτε φέτος.

Περιποίηση του δέρματος

Όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος, μπορώ να σας δώσω μια συμβουλή: Ένα μίνι kit σε συσκευασία ταξιδίου είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Αντιηλιακό για το δέρμα – είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας, είτε πηγαίνετε στη θάλασσα είτε στο βουνό. Είναι σημαντικό να προστατεύσετε το δέρμα σας από εγκαύματα και άλλα προβλήματα που προκαλούνται από τις ακτίνες.

Ενυδατική κρέμα – θα χρειαστείτε μια ενυδατική κρέμα για να κρατήσει το δέρμα σας φρέσκο και απαλό.

Scrub – μπορείτε να το πάρετε σε συσκευασία ταξιδιού το οποίο θα χρησιμοποιήσετε το βράδυ πριν από τον ύπνο, για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μια κρέμα νύχτας – η άμμος, ο αέρας και ο ήλιος δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός για το δέρμα σας. Γι ‘αυτό, για πρόσθετη ενυδάτωση και αναζωογόνηση θα μπορούσατε να πάρετε μία υπέρενυδατική κρέμα νύχτας. Εφαρμόστε το βράδυ, πριν από τον ύπνο, και αφήστε την να δράσει ενώ κοιμάστε.

Περιποίηση σώματος

Αντιηλιακό – ούτε το πρόσωπό αλλά ούτε και το σώμα όπως είπα προηγουμένως, δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένα στον ήλιο.

Ενυδατική κρέμα σώματος – μια ενυδατική κρέμα σώματος θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας μαλακό.

Λοσιόν για μετά τον ήλιο – είναι ιδανική εάν πρόκειται να αντιμετωπίσετε ηλιακά εγκαύματα. Αλλά η λοσιόν είναι επίσης καλή για την ενυδάτωση του δέρματος και την ανανέωση. Επιπλέον, μειώνει τις επιδράσεις του ήλιου στο δέρμα και έτσι προστατεύεστε ακόμα περισσότερο.

Προϊόντα μακιγιάζ

Για το δέρμα
Βάση μακιγιάζ- make up, κονσίλερ και μια πούδρα.
Ρουζ, bronzer και Highlighter – Πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν παλέτες που περιέχουν όλα αυτά. Είναι πολύ πρακτικές επειδή καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και δεν χρειάζεται ολόκληρη βαλίτσα για να τα χωρέσετε.

Για τα μάτια και τα χείλη
Μία παλέτα μακιγιάζ – τα πλέον κατάλληλα χρώματα είναι το nude, απαλό ροζ ή ροζ και χρυσό, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το μαυρισμένο δέρμα. Εάν θέλετε να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα προιόντα, μπορείτε να επιλέξετε μια παλέτα 8 ή 10 αποχρώσεων.

Κραγιόν, μάσκαρα και μολύβι φρυδιών – Μία αδιάβροχη μάσκαρα είναι αρκετή για τις διακοπές. Για τα φρύδια, μπορείτε να πάρετε μόνο ένα αδιάβροχο μολύβι που θα σας βοηθήσει να τα διορθώσετε και να προσθέσετε χρώμα στα φρύδια σας.

Κραγιόν – μπορείτε να επιλέξετε δύο χρώματα – ένα γυμνό ή ροζ και ένα κόκκινο για τα βράδια που θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ένα μολύβι χειλιών σε καφέ γήινους τόνους θα διορθώσει το σχήμα και ταιριάζει με όλα τα χρώματα.